2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام من چهارشنبه 20دی نوبت داشتم خدارو صد هزار مرتبه شکر قلبش تشکیل شده بود و هفت هفته بود .
دعا کنید تا آخر به خوبی و خوشی پیش بره .
ان شا الله این لحظه های قشنگ نصیب همه تون بشه ان شا الله
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم.اینجا کسی هست که با خوردن متفورمین حالش بد بشه؟!من یک هفته روزی ۱ متفورمین خوردم ولی انقدر معده درد و تهوع و حال تشویش و بی قراری و تپش قلب داشتم که دیگه نخوردم.امکان داره به متفورمین حساسیت داشته باشم یا این علائم طبیعیه ؟داروی جایگزینی برای متفورمین هست؟
بچه ها ١سوال دارم،لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید
من دو بار حاملگی پوچ داشتم(مشکل بارداری ندارم)که هر در هفته پنجم سقط داشتم،بعد از انجام ازمایش متوجه شدم مشکل انعقادی دارم،همسرم هم کم تحرکی اسپرم داره(الان دارو مصرف میکنه)١دکتر بهم پیشنهاد ای یو ای داده و ١دکتر دیگه میگه ای یو ای گرینه مناسب برای شما نیست.حالا موندم حرف کدوم رو گوش کنم!ممکنه ای یو ای کنم بازم سقط بشه؟
سلام به همه

خدا رو شکر ترانه جان... انشالله تا آخر بارداری به سلامتی طی کنی عزیزم..

دلینا جان احتمالا به خاطر مشکل شوشو ای یو ای تجویز کردن... و خودتون هم احتمالا باید هپارین استفاده کنی..

من خودم چون مشکلو فقط سقط بود خیلی دیتیل این عملها رو نمیدونم رو نمیدونم.
اما تو بیمارستان لاله بخش ای وی اف هر روز 7-8 نفر عمل داشت یا ای تو ای بود یا ای وی اف یا عملهای دیگه..

به نظرم نظر دکترهای اونجا رو هم بدونی بهتر میتونی تصمیم بگیری... چون این عملها راست دستشونه و هر روز این عملها رو انجام میدند.
من مریض خانم طاهری پناه و افلاطونیان بودم. الان نمیدونم دکنراش کی هست...

انشالله مشکل شما هم زودتر حل شه.
خدای خوبم. ممنون
سلام لیلی جان متفورمین باید با غذا یا بعد از غذا خورده بشه .اینایی که گفتی از عوارض متفورمینه که در افراد مختلف فرق میکنه و کم و زیاده.ترانه جان مبارکه.انشاله به سلامتی من تازه عضو شدم ولی تمام بچه های این کلوپ رو از اول میشناسم.انشاله همه موفق باشین.
سلام به همه دوستان
اول به ترانه عزیز تبریک میگم ایشالا که تا اخر بارداری خوبی داشته یاشی و نی نیت زو بغل کنی.

لیلا جون ممنون که یادم یودی. خودت چطوری؟
من از 20 اذر دیگه سرکار نرفتم و چون نی نیم کم وزن بود استراحتم بیشتر شد. روز 30 م هم ساعت 5 بعداز ظهر زایمان کردم. خدا رو شکر دخترم سالم با وزن 2450 دنیا اومد.
خیلی لحظه قشنگی بود دعا کردم خدا این لحظات رو قسمت همه بکنه.
مبارکه پریساجان

سلکسان بهتره چون روزی یکباره.. من هم از ماه 7 بهم سلکسان داد دکتر. تا قبلش هپارین میزدم.. وقتی بهش گفتم چرا تا الان دادید گفت هپارین با بیمه هست معمولا اینو میدیم اگه کسی خودش خواست و توانش رو داشت سلکسان میدیم..

انشالله تا اخر باداری راحت طی کنی عزیزم..
خدای خوبم. ممنون
سلام به دوستان عزیز
من هشت هفته و شش روز باردار هستم و به خاطر بالا بودن آنتی تی پی او باید روزی یه دونه آمپول سلکسان یا همون گلکزان بزنم ... و پردنیزلون و آسپرین... میخواستم ببینم که دکتر به شما گفته که آمپولها را دور ناف بزنید یا به بازو... ممنون میشم جوابم را بدید..

در ضمن کسایی که با زدن این آمپول نی نی هاشون اومده بغلشون الان همه چی در مورد نینیشون اوکیه ؟ ...من خیلی میترسم که این آمپولها و قرصها رو نینی تاثیر بد بزاره ...لطفا جواب بدید
سلام دوستیا
شادی جون مبارکه انشالله بارداری بی خطری داشته باشی ونینی به سلامتی بیاد توی بغلت
برای امپولها هم اصلا نترس اصلا عوارضی روی جنین نداره خیلی ها با این درمان نینی هاشون سالم بدنیا اومدن

راستی من بعد از یه عالمه ازمایش که همشون نرمال بودن ومشگلی نداشتم اخر فهمیدم دلیل سقطام چی بودی ازمایشی به اسمapca که رنجش باید 25 به بالا باشه مال من 5 بودش که یه ازمایش تخصصی ایمنیه

اگه این ازمایش رو ندادین حتما بدین
سلام به همه

مبارکه شادی جان. من هم تا ماه هفت هپارین میزدم. بعدش سکلکسان.

خدا رو شکر نه عزیزم بچه من سالم به دنیا اومد..

هر چند این طفلکی رو روزهای اول به خاطر دیابت بارداری من یکی دو بار خون گرفتن ازش و خون به دلمون کردن اما خدا رو شکر طوریش نبود.

آمپولها هم مشکلی براش ایجاد تکرده بود. خونش مثل آدم معمولی بند میومد.

به دلت بد نیار .
خدای خوبم. ممنون