|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ان شاالله. ان شاالله یه روز خودمون این تایپیک را میترکونیم چون هیچ مامان منتظری توش نیست. الهی آمین
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
مهسای عزیز من یک بار بادکش انجام دادم ، ولی حجامت هم زیاد انجام دادم ، در مورد دم کردنی هم امروز میرم دقیق از شوهرم می پرسم میام می نویسم ولی حقیقتش اینه که من داروی خاصی استفاده نکردم
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام...خوبید خانوما؟ خیلی وقته به این تاپیک نیومده بودم ولی امروز به خودم گفتم اون روزایی که من خیلی دلم گرفته بود با اومدن اینجا و دیدن کسایی که مثل خودم بودن آرامش پیدا میکردم مخصوصا با حرفای زهرا5 خیلی روحیه میگرفتم.. اومدم بگم منم شکرخدا بعد از سه تا سقط و یه سال نازایی الان یه پسر 4 ماهه دارم...هر شب قبل از خواب با محمد صادق خیلی برا همه منتظرا دعا میکنیم... از مارال هم بی خبر بودم که الان دیدم شکرخدا دوتا پسرگل داره...کاش از رویا هم خبری میشد... از میترا و گل دخترش هم بی خبرم... دلاتون رو بسپارید به خدا و با ارامش و توکل برید جلو...مطمئن باشید خیلی زودتر از اونی که فکرمیکنید نتیجه میگیرید.. اگه هم تهرانید و براتون امکان داره یه سر به ابن سینا بزنید..نمی دونم تو چه مرحله از درمانید و چکارایی تا حالا کردید.ولی خوبیه ابن سینا اینه خودشون همه کارای لازم رو همونجا انجام میدن..من که واقعا راضی بودم.. ایشالا خدا به هممون کمک کنه... از امروز بیشتر سر میزنم اگه سوالی داشتید در خدمتم...بوسسس
سلام بچه ها سومای گلم ممنون از لطفت مریمی جان خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم
من جواب آزمو گرفتم موارد آن نرمال اینا بودن خواهشا اگه کسی همچین چیزایی رو مشکل داشته تو آزش بهم بگه چی هستن و چه داروئهایی براش مصرف کردن serum anti-rubella(IgG ICMA ) serum anti-CMV(IgG ICMA
اما اکثرا برام مرخصی استعلاجی و استراحت مطلق مینوشت... چون لک بینی و خونریزی چند بار داشتم. امحض اطمینان ماه 4 بارداری سرکلاژ هم شدم. ماههای اخر هم دیابت بارداری داشتم قند خونم قبل و بعد 3 وعده اندازه میگرفتم.
ولی ماه آخر هر از دو سه روز سونو قلب میفرستاد تا ی شب خودم حس کردم تکونهاش کم شده رفتم تا صبح بستری بودم هر از 1 ساعت سونو میکردن تا صبحش دکتر رسید و سزارین کردن..
برای ماهایی که تجربیات بدی تو این زمینه داریم هم خود دکتر محتاطتر عمل میکنه هم خودمون مجبوریم بیشتر رعایت کنیم.
دلینا جون نگران نباش عزیزم.منم روزی دوتا هپارین داشتم والبته روزی یه پروژسترون و هفته ای یه ب 12... شکرخدا جای همشون رفته..فقط هنوز یکم روی رونم مونده که اونم میره..اتیشالا نی نی که سالم بیاد بغلت دیگه هیچی برات مهم نیست...
مهسای عزیزم پرولاکتین معمولا اگه بالا باشه بارداری صورت نمی گیره...چون هورمونه تولید شیره..یه دوره دارو پایین میارتش.. روبلا هم یعنی مصونیت سرخچه..اگه واکسن نزدی حتما قبل از بارداری باید بزنی.. اف بی اس هم که قند ناشتاست...اگه بالاست دوباره باید چک کنی...
ممنون میترا جون امروز رفتم دکتر گفت پرولاکتینت چون تازه سقط داشتی طبیعیه بالا باشه یه ماه بعد مجذا تست میدم اونای دیگه هم گفت ملاک مثبت بودنشونه و مشکلی نیست
مریمی عزیزم ازت ممنونم،درست میگی عزیزم نی نی که بیاد ،کبودی مهم نیست،برام دعا کنید نی نی بیاد،اخه مشکل من که ١،٢تا نیست شوشو هم مشکل داره،احتمال زیاد باید عمل بشه فردا مشخص میشه