2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واااااااااااااااای بهاری عاشق نی نی ات شدم عزییییییییزم چه نازه
ایشالاه دومی نزنی منوووووووو هههههههههه
دوستای خوبم من ایمان دارم همتون به زودی مامان میشید آدم که سقط میکنه خیلی میخوره تو ذوقش و از حاملگی وحشت داره من که 3 بار قلبش تشکیل نشد بار آخر دو تا تشکیل شد هنوزم باور نمیکنم
درمانهاتونو ادامه بدید و الان به تفریحاتون برسید که به زودی خواب یک خواب راحتو میبینید
بازم میگم دکتر اشرف معینی بهترین دکتر برای سقطه من که واقعا بهش ایمان دارم چون من دو سه نفریو که مشکل منو داشتن فرستادم پیشش یکیشون ماه آخره و دو تاشونم مامان شدن
به امید مامان شدن تک تک بچه های این تایپیک
ولی مامان شدید بیایین اینجا بگید بقیه منتظرها امیدوار بشن چون واقعا سقط درمان داره
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همگی
خواستم بگم منم این روزها رو گذروندم. 2 بار سقط داشتم. طبق نظر دکترم اولی رو جدی نگرفتم. اما بعد از دومی خیلی اذیت شدم. انواع و اقسام آزمایشها و عکس رنگی و ... . همزمان هم پیش اشرف معینی میرفتم هم تحت نظر ابن سینا بودم. اما به دلایل زیادی از وسطهای درمانم ابن سینا رو کنار گذاشتم و با دکتر معینی پیش رفتم.

خدا رو شکر الان آخرای ماه هفتم هستم. هپارین و آسپرین مصرف میکنم. شما هم نا امید نباشید دنبال درمانتون رو بگیرید انشاالله بوقتش نتیجه میگیرید.

برای منم دعا کنید. مرسی.
سلام منم ک قبلا اینجا اومده بودم ...تاپیک خیلی خوبی هست
منم 2 تا سقط داشتم یکی پوچ و دیگری بدون قلب
امروز پیش دکتر محسن معینی بودم....منم هپارینی شدم+ی سری دارو دیگه....البته بهم ی دوره 2.3 هفته ای پردنیزولون داد ک بعد از تموم شدنشون باید اقدام کنم...
Lilypie First Birthday tickers
سلاممممممممممممممممممممم

خاطره جونم من برات از زایمانم و هزینش گفتم ولی نمیدونم چرا پستم نیست !!!
شرمنده
وقتی خوندم اخرای هفت ماهی گریم گرفت
خدایا شکرت
الهی به سلامتی بغل بگیریش

زایمانم بیمارستان بهمن دکتر رزاقی
هزینم 2600 و دستمزد جدا نگرفت 900 برای خود دکترم بود بقیش بیمارستان و دکتر اطفال و غیره

بی حسی از کمر بودم و فوق العاده بود و اصلا درد نداشتم

بهاری جونم الهی خدا گل پسرتو حفظ کنه
الهی به حق علی همه زود زود مامان یه نی نی سلامت بشین
سلام بچه ها
منم عضو قدیمی این تاپیک هستم اما همیشه مطالبش رو میخوندم و چیزی نمینوشتم منم 3 تا سقط داشتم سقط اول چند روز بعد از ازمایش به خونریزی افتادم سال 88 چند ماه بعدش دوباره باردار شدم سونو که رفتم قلب جنین رو دید البته الان خودم هم شک دارم که اصلا میشه سونوی شکمی تو هفته 6 قلب رو ببینه یا نه اما 15 روز بعدش به خونریزی افتادم و جنین دیگه قلبش نمیزند حالا نمیدونم اصلا قلب داشت یا نه سال 90 دوباره بار دار شدم و دوباره همون پروژه تکرار شد و کورتاژ اعصابی برام نمونده بود سخت بود خیلی سخت اما گذشت تهران رفتم مرکز ابن سینا کلی ازمایش دادیم مرکز دکتر فرهود ازمایش ژنتیک ولی هیچ علتی پیدا نشد بیمارستان بهمن خرداد امسال رفتم پیش دکتر کاتب همه ازمایش ها رو دید و قرص متفورمین بهم داد گفت باید وزنت رو کم کنی البته 65 بودم اونموقع من هم فکر نمیکردم که متفورمین برای تخمک گزاری هم هست شروع کردم به خوردن حدود 2 ماه و خدا خواست شهریور دوباره باردار شدم البته ابن سینا هم رفتم روزی 4 امپول پروژسترون و هپارین میزنم اسپرین هم میخورم برای سونوی اول احساس ترس عجیبی داشتم سونوی واژینال قلب کوچولوشو دید فقط اشک میریختم دوباره 2 هفته بعد رفتم سونو این بار شکمی و صدای قلبش رو شنیدم الان هفته 9 هستم اما میترسم همش نگرانم همش میخوام برم سونو ببینم قلبش میزنه یا نه
لطفا برام دعا کنید من همیشه یاد بچه های این تاپیک هستم از رویا گرفته تا......منو از دعاتون بی نصیب نزارید ممنونم
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com
چه تاپیک جالبی!

همیشه از عنوان این تاپیک میترسیدم. گاهی هم سر میزدم ولی چیزهای بدی رو میخوندم و فرار میکردم!

ولی امروز پست خاطره و تونیا جون رو خوندم و دلم خیلی گرم شد.

من هم 2 بار سقط داشتم. بار اول در شش هفتگی و بار دوم در نه هفتگی. البته بار دوم بطور ناخواسته بلافاصله باردار شدم و حتی یک پریود هم نداشتم. انگار که بدنم آمادگی نداشت.

بعد از اون برچسب سقط مکرر خورد به پیشونیمون و هر آزمایشی که شما بگید انجام دادیم همه چیز خدارو شکر نرمال و طبیعی بود. دکتر هم بعد از سه پریود (همین ماه) بهم اجازه اقدام داده ولی همچنان میترسم.

تصمیم دارم بعد از چهارمین بار، اقدام کنم.

خدا کنه من هم بعد از اقدامم، بتونم قلب بچه ام رو ببینم. چیزی که همیشه منتظر بودم و اتفاق نیفتاده برام.

امیدوارم قلب نی نی های شما همیشه مثل ساعت خوشگل و منظم بتپه و صحیح و سالم بیاد تو بغل مامان و باباشون.

ممنونم از همتون که با تجارب خوبتون باعث دلگرمی بقیه میشید.

برای من هم دعا کنید.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام عسل بانو جون ممنونم بعضی روزها خیلی استرس دارم اما یه کم بی خیال شدم میگم این دستگاهی که میگی از هفته چند میشه شنید صدای قلب جنین رو من شنیدم تو هفته های بالا میشه ازش استفاده کرد دوستان بازم میگم برام دعا کنید
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com
سلام به همه دوستان خوبم
سلام به خاطره عزیزم
ببخشید نگرانت کردم
من هنوز تحت نظر پاکروش هستم
الان هم وارد هفته 16 شدم
خدا رو شکر
غربالگری اول انجام دادم خدا رو شکر خوب بود
هفته پیش هم پاکی به خاطر اطمینان منو سرکلاژ کرد
خاطره جان من همیشه به یادت هستم و واست دعا می کنم
من یکشنبه می رم تهران واسه آزمایش غربالگری دوم
خدا خودش پشت و پناه همه باشه
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
خاطره باز هم عذرخواهی می کنم که نگرانت کردم
شماره ای هم ازت ندارم که از حال هم خبردار بشیم
من آدرس ایمیلم و می زارم اگه دوست داشتی شماره همراهتو واسم میل کن من بهت زنگ می زنم
leila0467@yahoo.com
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

سلام دوستان من متاسفانه نی نیمو سقط کردم 1 شنبه گذشته رفتم سونو ضخامت اندومترم 17 بود دکتر برام دوباره قرص تجویز کرد به خاطر بقایا امروز دوبارهرفتم با اینکه کلی بقایا دفع کردم باز هم ضخامت اندمومترم 17 هست به نظرتون باید کورتاگژشم؟ تو هیچ کدوم از سونو ها سایز بقایا نوشته نشده دکتر برام متیل ارگنوین تجویز کرده ممنون میبشم

نمیدونم الان مقدار بقایام زیاد هست یا نه نمیخوام کورتاژ شم اخه سابقه 1 بار کورتاژ رو داشتم