2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سونیا جان راجع به مغزها باهات موافقم
من تا میتونم توی میان وعده ها مغز های خام رو میخورم همینطور خرما و گردو رو همه جای خونه رو میزها گذاشتم که رد میشم یکی بخورم

میترا جون عزیزم
خدا کوچولوتو حفظ کنه من دکترمو عوض کردم و جواب آزها رو که بگیرم
هفته آینده به سه تا دکتر نشون میدم که یکیشون تخصصش خوبه
برای منم دعا کنید دوستان
توی این روزهای عزیز به یاد همتون هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگار عزیز
من تخم خرفه رو سرچ کردم
این گیاه طبع سردی داره و اصولا هر چیز سردی برای رحم خوب نیست
چیزهای گرم باعث تقویت رحم میشه
کلا هر چیزی که قاعدع آوره برای آمادگی قبل از بارداری جهت تقویت رحم خوبه
ولی در ماهی که اقدام داری بعد از روز تخمک گذاری دیگه نباید خورده بشه
من جای شما باشم
تخم خرفه رو نمی خورم
سلام
کسی هست؟
بچه ها! چند تا سئوال دارم ، کسی می تونه راهنماییم کنه؟
من دو تا سقط داشتم یکیش ماه پیش بود
اولیی بارداریمم ناخواسته بود، فک کردم برا همینه که افتاد.قبل از بارداری دومیم رفتم دکتر ، همه آزمایش های هورمونی و سونو و پاپ اسمیر و .. انجام داد.
همش ok بود. گفت اقدام کنیم. بعد 4 ماه باردار شدم. ولی بازم تو هفته 8-9 خون دیدم و بعد 1 هفته خودش دفع شد.
بعد سقط تازه دکتر یادش افتاد ! برامون ژنتیک و اسپرموگرام و عکس رنگی بنویسه! خیلی گیج شدم.
آخه چراااااااا؟
خصوصا وقتی تو اینترنت راجع به دلایل سقط می خونم ، حالم بدتر می شه. سردر گمم.
سلام
من تازه اومدم تاپیکتون خوشحالم که اینجا همه به هم کمک میکنن

من هم 2 بار سقط داشتم ،دو ماه پیش دکترم واسه بارداری بعدی بهم قرص آسیکلوویر داده والان منتظر بارداری هستم میخواستم ببینم بین شما کسی بوده از این قرص استفاده کرده باشه و آیا بارداری سالمی داشته ؟
سلام زهرا جون
عزیزم این قرص برای چه مشکلی تجویز شده؟ چه موردی توی آزهات نرمال نبوده؟
من تا حالا دارو مصرف نکردم و تازه آز دادم بعد از سه سقط

نازنین عزیز
دکترها همینن دیگه
آسه آسه میرن
باز خدا رو شکر دکترت داره پیگیری می کنه
برای من که بعد سه سقط بازم نمی خواست بررسی کنه
دکترمو عوض کردم
ولی برای بار اول همه آزها رو کامل ننوشته
هفته آینده که برم پیشش
ازش مبیخوام اگه لازمه موارد دیگه رو هم برام بنویسه
سلام مهسا جان
من که به گفته دکترم مشکل خاصی نداشتم اما تو یه تاپیک دیگه بعضی بچه ها گفته بودن ماله تبخاله تناسلیه که من علائم تبخال تناسلی رو هم ندارم
من همه آز هارو انجام دادم فقط بیست دونه از این قرص رو بهم داد و فقط گفت هر وقت باردار شدی بیا پیشم حالا دوروزه از تاریخ پریودیم گذشته و ممکنه باردار باشم هنوز آزمایش بتا ندادم ....
خودمم نمیدونم چی به چیه

دوستان از همه التماس دعا
زهرا جونم پریت عقب افتاده هنوز آز ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟
بی بی چک هم نزاشتی؟
چون قراره دارو مصرف کنی تو این مورد سهل انگاری نکن زودتر از بارداریت مطمئن شو گلم

ایشاله که باردار باشی و 9 ماه نی نی بچسبه به دل مهربونت
سلام
سونیا جان و مهسای عزیز ممنون
مهسا جان راستش من الان 3 ماه از آخرین سقطم میگذره هنوز کمو بیش لکه بینی دارم بهم گفتن تخم خرفه لکه بینی رو از بین میبره و رحم رو تقویت میکنه
هنوز نگرفتم که استفاده کنم فکر کنم باید چیزایی که شما مصرف میکنیو انجام بدم چون منم قبل پریود لکه بینی دارم اما کلا گرمیم زیاد میخورم نمیدونم والا بازم ممنون عزیزم
التماس دعا
سلام بچه ها، خواستم یه خبر جدید بذارم، مارال یکی از بچه های همین تایپیک بود که بعد از چندتا سقط دکترها گفته بودند فقط و فقط با اسپرم اهدایی میتونه مادر بشه ولی دیشب به من اس ام اس داد که سرش خیلی شلوغه چون دوباره مادر شده ، اره مارال عزیز در طی سه سال دوتا پسر شده به نامهای پارسا و پوریا.........
بخدا این دکترها فقط وسیله هستند ، میتونید جریانات مارال را تو همین پست بخونید.
مارال هم مثل همه ما نگران رویا بود. رویا جان کجایی؟ ما همه نگرانیم، خواهش میکنم بیا و از خودت اینجا یه خبری بذار.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام بچه ها
وااااااااااااااااای سوما جون جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از امیدواری که دادی
ایشاله که نی نیهای همه مادرها به سلامت به دنیا بیان

نگار جون برای لک بینی یکی از دوستای نی نی سایتیم که داره میره دوره طب سنتی یه چیزی یادم داده
من این دوره می خوام امتحان کنم
بچه ها امیدتون بخدا باشه. ان شالله همه ی بچه های اینجا خیلی زود مادر میشند و البته رویای عزیزمان هم خیلی زود میاد و خبر مادر شدنش را میده
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود