2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سلامممممممممممممممممممم

نمیدونم منو یادتون میاد یا نه
منم 5 تا سقط داشتم

الانم پسر کوچولوم پرهام جونم 30 روزشه به لطف خدای بزرگ

الهی به حق علی نصیب همه بسه چون میدونم انتظارش خیلی سخته

دعامون کنین
بوس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممممممم

ممنونم
من 4 تا از سقطام بدون تشکیل قلب بودن
جنین بود ولی قلب نداشت
پنجمی رو هپارین و اسپرین و شیاف داشتم و قلب تشکیل شد ولی کند زد و قلبش وایساد

بعد اون ابن سینا برام ازمایشات تخصصی دادم و مشکلم انعقادی و ایمنی تشخیص دادن

2 ماه پردنیزولون خوردم و اسپرین و شیاف و سلنیوم

بعد پردنیزولون رو قطع کردن و اقدام کردم و به لطف خدا باردار شدم و برام هپارین و شیاف و امپول پروژسترون شروع کردن

من تو ابن سینا دکتر ایمونولوژم تهرانی بود که الهی خدا خیرش بده که واقعا باسواده و دل سوز

و فاطمه رزاقی دکتر زنانم بود که پیشش زایمان کردم بیمارستان بهمن و فوق العاده ازش راضی بودممممممممم

مژگان جون بسلامتی. انشاالله پسرت همیشه تندرست باشه.
زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟ اسپاینال بودی؟
از بیمارستان راضی بودی؟ هزینه بیمارستانت چقدر شد؟دکترت ازتون دستمزد جدا هم گرفت؟

ببخشید خیلی سئوال کردم!!
مرسی که جواب میدی.
سلام خانوما
کسی از شما فریز انجام داده تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی ابن سینا بهم گفتن باید اول فریز کنی بعد برای بارداری اقدام کنی

لطفا اگه انجام دادید برام توضیح بدید ..البته اطلاعات دارم راجع بهش اما میخوام بیشتر بدونم

چون بعضی دکترا میگن فریز برای بارداری خوب نیست اما توی ابن سینا بهم گفتن برای اینکه ترشحات دهانه رحم نرمال بشه باید فریز کنی ..واقعا مستاصل شدم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام به همه خانومای گل

منم بعد از سه تا سقط به لطف خدا الان ی پسمل 4 ماهه دارم مشکل منم و درمانم همون هست که مژگان جون نوشته

از رویا چه خبر؟
خیلی وقته اینجا نیومدم
میترا و آزی گل چطورین؟
میترت جون دخمل نازت خوبه؟
آزی جون دو قلت چطورن؟
روی ماهشون و ببوسین

خانوما نا امید نشین و دنبال درمان باشین و ایمان داشته باشی به این که بزودی زود نی نی هاتون و بغل میگیرین انشاله

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
وااااااااااااای سلام بهاری جون خیلی به یادت بودم ولی متاسفانه موبایلم سوخت و تمام شماره هام رفته و نتونستم ازت خبر بگیرم دو قلو هامم خوبن و خییییییییلی شیطون شدن تونستی بهم بزنگ
پسرت خوبه ؟
منم مثل بهاری جون سه تا سقط داشتم و الان دو تا دختر دو ساله دارم
امیدتون به خدا باشه و درمانتونو ادامه بدید
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام. بچه ها اگه منو یادتون باشه 7تا سقط زیر 3ماه داشتم. ولی الان شکر خدا باردارم و هفته 11 ام هستم. من آخرسر کلینیک ابن سینا رفتم و ازمایش دادم بعدش هم پیش دکتر محسن معینی رفتم. 2تا سقط آخریم با هپارین و سلکسان بود. ولی الان دارم فرگمین و سرم ivig استفاده میکنم. تا الان که الحمدالله مشکلی نداشتم. ولی برام دعا کنید که ایشالله ایندفعه دیگه به نتیجه برسم. بالاخره دعای دیگرون زودتر به نتیجه میرسه.

فقط اومدم که بگم فقط باید صبر داشته باشی. صبر. داریم آزمایش میشیم بهتره که سربلند بیرون بیاییم

التماس دعا
سلام دوستان
دو روزه دارم از صفحه 1 تا 164 رو مو به مو میخونم با خوندنشون گاهی از ناراحتی گریم میگرفت گاهی بازم از شوق گریم میگرفت
منم 2 تا سقط داشتم هفته 8 وهفته 12 که دومی رو بازم توی هفته 8 قلبش متوقف شده بود
که ازمایشهای سقط اول گفتن انعقاد خون داری که هپارین واسپرین برام تجویز شد ولی با این وجود قلب جنینی متوقف شد
بعد سقط دوم که از دادم دکترم گفت هیچ مشگلی نداری یعنی دیگه انعقاد خون هم نداشتم ولی بهم گفت توی بارداری سومت هم باید هپارین واسپرین استفاده کنی منم به خدا توکل کردم امیدوارم همه دوستان دیگه این اتفاق بد براشون نیفته وما هم مثل زهرا5 ومیتراومژگان وبهاری ومامان جوجوهاوسوما2وبقیه دوستان طعم شیرین مادر شدن رو بچشیم امیدوارم که بچه هاشون همیشه سلامت باشن که من با خوندن اینکه نینی های گلشون به سلامتی بدنیا میومدن چقد خدا رو شکر میکردم
انشالله دامن هممون سبز بشه و با دیدن وشنیدن حرفای این مامانای عزیز روحیه بگیریم
سلام به همه
دوستان من هم ٢ تا سقط داشتم توی هفته ٥،٦ که اصلا جنینی تشکیل نشده بود از سقط دومم سه هفته میگذره و تحت نظر دکتر همایون سمیعی هستم ،کسی از شما این دکترو میشناسه؟من ازمایشات سقط تازه دیروز دادم خیلی نگرانم البته اینجا دوستانی رو دیدم که مامان شدن این روحیه ام رو بهتر کرده
امیدوارم همه اونایی که دوست دارن مامان بشن خدا بهشون نی نی سالمو صالح بده
سلااااااام

نیکی جون به سلامتی و دل خوششششششششششششششش انشاله به سلامتی دوران بارداریت و پشت سر بذاری گلم
همیشه پستات و دنبال میکردم نمیدونی چقدر خوشحال شدممممممم

فرزندم
سونیا جون راه سختی هست ولی با شیرینی دیدن نی نی همه چی فراموش میشه
شک نکن گلم که تو هم بزودی زود مادر میشی

فرزندم
آزی جون اسم کاربریت و عوض کردی؟
نشناختمت ههههههه
فدای جفتشون بشم من این نی نی های جینگیل و..........
شکر خدا پسری هم خوبه.........

فرزندم