2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
عسل بانو جون اگه همه چی نرماله احتمالا اینکه الان باردار نمیشی شاید تخمک گذاری منظم نیست نمیدونم شاید به قول soliجون بهتر باشه زودتر آی وی اف کنی.ولی شاید برای من جواب نده اینه که دارم فکر میکنم لاپاراسکوپی از سزارین که دیگه بدتر نیست یا شایدم باشه نمیدونم بخدا چیکار کنم .تا حالا پیش 5 تا دکتر رفتم و5 نظر متفاوت شنیدم نمیدونم کی درست میگه
سلام خانوما

NIYAجون مشکل من و شما مشابه همه

بچه ها من واقعا دیگه مستاصل شدم.. توی این 4 سال که درگیر این قضیه هستم به این نتیجه رسیدم که امثال ما فقط موش آزمایشگاهی هستیم برای دکترا!

انواع دارو ها رو بدون توجه به عوارضشون برامون تجویز میکنن..بخدا من اینقدر کلومیفن خوردم که دیگه انگار خود تخمدانم تنبل شده و تخمک تولید نمیکنه!!..در صورتیکه من همیشه علائم تخمک گذاری داشتم

یا اینهمه آزمایش دادم توی ابن سینا آخرش هم به نتیجه ای نرسیدن که علت سقط و نازایی من چیه!..هر موقع هم که به بن بست میخورن یا میگن بیا میکرو کن یا آی وی اف!!

آخه این که نشد جواب!!!!!!!!! وقتی علت مشکلمون پیدا نشه صد بار هم آی وی اف یا میکرو کنیم جواب نمیگیریم..حالا بماند که هزینه شون چقد کمرشکنه و شانس موفقیتش چقد پایینه..

ایشالا خدا کمکمون کنه..من فقط اینو میدونم که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام حناجون
IVIG سرم هست یا آمپول ؟
من یک شنبه که با دکتر صحبت کردم گفت آمپوله و قیمتش 1 میلیون و پانصد هستش !!!!!!!!

من هم آنتی تری گلوبولین تو تیروئیدم بالاست که پیش متخصص غدد ابن سینا و چند فوق تخصص غدد دیگه رفتم اما همه می گفتن ربطی به سقط نداره و اصلاً تو بارداری مشکلی ایجاد نمی کنه

مال من 400 هست ، البته سال 88 هم که دو بار سقط داشتم و رفتم آز دادم 650 بود که دکتر گفت مشکلی نداره و بدون خوردن دارو الان شده 400
من هم 3 ماه پردنیزولون خوردم که بعد از اون آزی ندادم ببینم اومده پایین
عسل بانو جون سلی جون انشالا خدا به هممون نی نی های سالم و خوب بده راستش بعضی وقتا که به خاطر این موضوع غصم میگیره یاد زهرا55 میفتم که با 5 تا سقط نی نی دار شد نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه باید امیدمون به خدا باشه. خوب!!!!خانوما شما دیگه هرکدوم الان متخصص زنان شدین و اطلاعات وتجربیاتتون زیاده حالا یه سوالی داشتم اگه آسپرین رو کسی تو حاملگی قطع کنه وبچه سقط بشه ممکنه علت سقطش قطع آسپرین باشه؟پس قدیما که آسپرین نبوده چی؟راستی اینجا کسی هست که کشاف لاپاراسکوپیشو انجام داده باشه؟از عملش راضیه راستی شنیدم موقع عمل یه گازی وارد شکم میکنن تا بافتا بهم نچسبن واین گاز تو شکم میمونه و شکم بعد عمل بزرگ میمونه و هر کاری کنی به حالت اول برنمیگرده واقعا همینطوره؟هرچند خیلی میترسم ولی اگه نتیجه بگیرم ارزششو داره.کشاف ظاهرا آدم بدی به نظر نمی اومد ولی یه دکتر دیگه که رفته بودم نظرشو بپرسم همین که دید آزمایشامو پیش کشاف انجام دادم خیییلی عصبانی شد و خیلی ازش بد گفت نمیدونم حرف کیو باور کنم
نیا جون در مورد اسپرین من شنیدم تا پایان بارداری و حتی بعد از اون ادامه میدیم در واقع در حین مصرف باید ازمایش بدی و تحت نظر دکتر مصرف شود. نیا جون منم کشاف رو رفتم ولی از اون جایی که ازمایش جدید و چکاب کامل میخواست من نرفتم پیشش. درسته که همه چی دست خداست ولی به نظر من این لاپرا رو انجام بده چون یه حالت درمانی هم داره منم اگه تا یکی دو ماه دیگه نتیجه نگرفتم میخوام پیشنهاد لاپرا بدم حداقل ببینم اون تو چه خبره؟
خدایا شکرت
نیا جون جالب بدونی دکتر افلاطونیان هم از پاکروش خوشش نمیاد در صورتیکه تو این سایت خیلی ها از پاکروش خوشنودند!!!پس خیلی دنبال این نباش که کدوم دکتر بهتره. به نظر من پیش کشاف لاپرا شو چون که ایشون این کارو زیاد انجام دادن پس تبحر بیشتری هم دارند.
خدایا شکرت
سلام دوستان من فاطمه هستم 28 ساله یه بچه 3 ساله دارم و دو بار سقط و کورتاژ به فاصله 5 ما ه داشتم کسی مثل من بوده که الان باردار باشه خیلی ناامیدم هر دو بار توی دو ماه و نیم خودش سقط شد کسی بوده که بدون پیکیری بارداری سالمی داشته باشه اخه من دکنرم گفته برو مشاوره ژنتیک من زیاد نمیتونم هزینه کنم نمیشه با ازمایشای معمولی دلیلشو فهمید کسی بوده که با ختم و توکل به خدا و ایمه بدون ازمایش و اینا بعد از سقط باردار شدده باشه من ممنون میشم جواب بدید من خیلی افراد این کلوپ رو دعا میکنم واقعا درکتون میکنم راستی هزینه های ازمایش و مشاوره ژنتیک حدودا چند میشه من یزد زندگی می کنم دکترم گفت دفعه دوم یه لخته بزرگ پشت جفت بوده که باعث جدا شدن جفت از دیواره رحم شده شما نمیدونید دلیل ایجاد لخته در رحم چیه کمکم کنین
یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ
سلام فاطمه خانوم عزیز راستش هرچند مشکل من با شما فرق میکنه ولی گفتم لااقل چیزی که میدونمو برات توضیح بدم،البته منم دو تا سقط داشتم ولی بچه ای قبلش نداشتم بعد از سقطم رفتم موسسه نوید آخه یکی از آشناهامون بعد 12،13 سال اونجا درمان شد کلینیکش خصوصیه وخیلی هم گرون .خیلیا از ابن سینا و رویان اومده بودن اونجا ،اول باید مشاوره بشی ومشکلاتتو ریز به ریز توضیح بدی بعدش اونجا کلی قبض بهت میدن تا بری و کلی آزمایش انجام بدی و بدین مثلا خون میدین هم برای کاریوتایپ هم برای آزمایشات کلی دیگه البته شما هر دوتون باید خون بدین بعد از شما عکس رنگی از رحم میگیرن و سونوگرافی داخلی و عکس از قفسه سینه و باید مشاوره ژنتیک وقلب بشین وآزمایش اسپرم از همسرتون که برای ما همش شد 700 هزار تومن .در ضمن یکی از آشناهامون بعد از 7 بار سقط اولین بچشو بدنیا آورد.راستی اگه منظورت از آزمایش ژنتیک کاریوتایپه فکر کنم400 وخردی افتاد.
عسل بانوجون عزیزم اون آدرسی که دادی رفتم ولی اکثرا در مورد آی وی اف بود راستش یه گشتی زدم تو سایت دیدم که خیلیا میرن رویان یا ابن سینا خیلی کم میرن موسسه نوید نمیدونم بخاطر هزینه هاشه یا بخاطر اینکه کشافو قبول ندارن نمیدونم والا شاید در موردش بد شنیدن عسل بانو جون میشه یه کسیو ازدوستات تو قسمتای دیگه معرفی کنی که اطلاعاتش زیاد باشه بتونه راهنماییم کنه؟
سلام من می خوام مشکلمو بنویسم خواهش می کنم اگه کسی تجزبه دار ه کمکم کنه من یه سقط توی 3 ماه داشتم که دلیلش معلوم نشد بعدا که ازمایش دادم ویروس cmv مثبت بود و انتی بادی هم تولید شده بود 3 رزو قبل سقط هم باقلا زیاد و عسل و کمپوت الو اوارا خورده بودم به نظرتون اینا باعث سقط میشه تاریخ سقط اولم 30 فروردین بود بعد از 50 روز باز دوباره نا خواسته باردار شدم از اول بارداری لکه بینی و خونریزی داشتم که از اول اسپرین مصرف می کردم و بعد 3و عدد شیاف پروژسترون و بعد ماه 3 سه تا امپول پرولوتون و وقتی رفتم دکتر گفت رشد جنین دو هفته قبل تموم شده و یه لخته بزرگی پشت جفت هست که نزاشته خون یه جنین برسه البته درست دو هفته قبل که جنین رشدش متوقف شده تولد خواهرم بود و من کمی رقصیده بودم و بالاخره 20 شهریور جنین دوباره سقط شد حالا سوالم اینه ایا این امپول و شیاف ها میتونه باعث لخته شده باشه چون دکتر اینا رو واسه جلوگیری از لکه بینی داده بود یا نباید زودتر دکتر می فهمید واسه جزب لخته دارو میداد کسی این جوری بوده مثل من یا به خاطر 2 تا سقط حتما مشکلی هست باید برم مشاوره ژنتیک البته من یه بچه 3 ساله دارم یه سوال دیگه 2 هفته هست که کورتاژ کردم ولی هنوز لخته و خون زیادی دارم این طبیعیه خواهشا اونایی که اطلاعات یا تجربه دارن کمکم کنن
یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ
سلام به همه

فاطمه خانم معمولا تا جایی که برای خودم پیش اومد(3 بار سقط داشتم)

لخته پشت جفت برای من 10 روز بعد خونریزی تو حاملگیم دیده شد.. که اونهم با استراحت و مصرف داروهام که هپارین هم جزوش بود...از بین رفت.

ولی به نظر من حتما پیگیری کنید.. شاید شما هم همنجور که دکترتون گفتند مشکل انعقادی دارید . با دو بار سقط هم مشاوره ژنتیک نمیفرستند.

اول آزمایشات انتی بادی ها و فاکتورهای خونی و ... انجام میدهند... اگه صفحات قبل رو بخونید خیلیها تو این تاپیک این مشکلات رو داشتند نوشتند..اگر به داروها که عمدتا هم با هپارین و سلکسان درمان نشد مشاوره ژنتیک میفرستند که اونهم معمولا چیز خاصی نیست... حتی اگر چیزی هم نشون بده وحی منزل نیست.. به مارال هم تشخیص مشکل ژنتیکی داده بودند اما رو خدا رو هزارررررررر با شکر الان پسلمش سالم و سلامت پیششونه.

خدای خوبم. ممنون