2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
غزل جان متاسفم انشالله که مشکل شما هم زودتر حل شه.. ولی پیگیر باش و دکتر برید

سحر جان من از بیمارستان لاله وقت میگرفتم اونجا ویزیت میشدم بخش آی وی اف.

من بعد 2 تا سقط 4 هفته و 20 هفته رفتم اونجا با آز و عکسهایی که پاکروش داده بود بهم هپارین تجویز کردند..(البته بار اول ویزیت افلاطونیان شدم چون به طاهری پناه اطمینان نمیکردم اما افلاطونیان تاییدش کرد گفت فلوشیپش پیش اون بوده.)

بعد اون ویزیت اکثرا ویزیت طاهری پناه میشدم.

ی بار زیر نظرش با هپارین همون هفته های اول 5-6 هفته خونریزی کردم .. سقط شد. بار چهارم با هپارین و سرکلاژ و دیابت بارداری و .... دخترم به دنیا اومد...

یکی از همکارام هم که مشکل نازایی و سقط فکر کنم 2 تا داشت زیر نظر اون بود .. الان دختر اونهم نزدیک دو سالشه...

خدای خوبم. ممنون
ممنونم میتراجان از راهنمایی هات
بخدا گیج شدم ، موندم چکار کنم ، کجا برم

ابن سینا که دیگه نمی رم مطمئنم

ولی بین پاکروش ، طاهری پناه ، ملک منصور اقصی موندم کی و انتخاب کنم
هر کدوم از این ها یه گروه موافق دارن و یک گروه مخالف

البته خودم هیچ کدوم و نمی شناسم و از همین سایت اطلاعات گیر آوردم
فقط می خوام تجربه بیشتری تو زمینه سقط مکرر داشته باشه

بخدا فکر کنم با سقط بعدی خودم هم تموم کنم
هر سقط برام یه دردسر و بیماری داشته ، بدنم ضعیف شده دیگه نمیکشه
از نظر روحی هم که نگو کسی نمی تونه باهام صحبت کنه
سریع دعوا راه میندازم و بعد خودم میزنم زیر گریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سحرجان درک میکنم چی میگی... چون همه این شرایط رو خودم تجربه کردم و میدونم واقعا شرایط بدیه..

ولی چاره ای هم نیست جز صبر و پیگیری درمان.

در رابطه با این دکترها هم من پاکروش رو 3 بار ویزیت شدم از یکسری از اخلاقهاش (خرج تراشیهای الکی و قبول نداشتن کسی و زود دنبال عمل رحم و درمانهای تهاجمی بودن بدون در نظر گرفتن شرایط بیمار... با اول آزمایش من اینقدر خون گرفتند که دیگه خون نمیامد و تا 3 ماه دستم سر بود .... وقتی افلاطونیان دید گفت چرا اینقدر آز نوشته یکیش بود کافی بود دیگه.... )خوشم نمیومد.. برای همین ادامه ندادم
البته خانم طاهری پناه هم چون شدیدا ترسو هست انواع و اقسام سونو و سرکلاژی که بیشتر برای اطمینان و هر روز 6 بار تست قند خون و ... داشت ولی من طاهری رو با اینحال ترجیح میدادم چون.

1. کادر بیمارستان لاله کلا مردمدارترند و خیلی اذیت نمیشدم...
2. خانم بود و تو معاینه ها راحتتر بودم....
3. تو بیمارستان همیشه دم دستم بود با اولین علایم خونریزی هر وقتی صبح نصفه شبی زنگ میزدم بیمارستان یکی بود جوابم رو بده.
4. مسیرش هم برام بهتر بود.. مطب پاکروش طرح ترافیک.
5.رو حرف پاکروش نمیشد حرفی زد. چون زود عصبانی میشه.. اما از طاهری پناه وقتی میپرسیدی چرا .. علت حرفش رو میگفت..

البته دوستهایی هم دارم زیر نظر پاکروشند... یکسریهاشون هم جواب گرفتند.. برای یکی دو نفر هم تشخیصهای غلط داد بعد کلی خرجتراشی دکترشون عوض کردند الان بچه شون بغلشونه...

ببخشی سرت رو درد اوردم.. اطلاعات و برخوردهایی که تو این مدت گیرم آورده بودم خواستم بگم انشالله که شماها کمتر اذیت شین...

تلفن بیمارستان لاله هم 88563006 هست و خوبیش اینه که دکترهایی که اونجان ویزیت هر کدومش بشی اون یکی نمیگه چرا..... اما پاکروش معتقده" کسی که میاد اینجا باید از همه جا بریده باشه"

دقیقا جمله ای هست که خودش بهم گفت..

انشالله که هر چی برات خیره همون برات پیش بیاد سحرجون
خدای خوبم. ممنون
غزل جان وسحر جان متاسفم
من که دیگه از هر چی دکتر خسته شدم
پریسا جان من قبلا تحت نظر ابن سینا بودم

ولی دیگه نمیخوام برم اونجا

در مورد همه دکترها میدونم هپارین یا آس آ یا پردنیزولون میدن
هنوز هم در مورد دکتر به هیچ نتیجه ای نرسیدم

فقط یه نفر بهم صدیقه حنطوش زاده رو معرفی کرده که اصلا نمیدونم چطور دکتری هست

سلام خانمهای گل همدرد؛ من همیشه از این تایپیک فراریم هر از چندی میام یه سر میزنم و میرم.منم دوتا بارداری پوچ داشتم که اخریش تیر 90 بود و بعد از اون دیگه باردار نشدم من یه مدت خیلی دکتر عوض کرم افلاطونیان و طاهری پناه و پاکروش و اقصی و میردامادی تا اینکه دکتر اقصی رو انتخاب کردم نمیدونم ولی یه حسی بهم میگفت این بهترینه . پاکروش تشخیص غلط برام داد در صورتی که تمام ازمایشاتم سالم بود. افلاطونیان هم که خودش همیشه تهران نیست و دسترسی بهش سخته و طاهری پناه هم همیشه عجله داره بهرحال من اقصی رو ترجیح میدم و یه نکته مهمی که ذهن منو مشغول کرده که دکتر اقصی هپارین و اسپرین رو قبول نداره و من که گفتم اسپرین میخورم گفت قطع کن که این خودش باعث سقط میششششه!!! نمیدونم چون من سالمم بهم اینو گفت یا کلا قبول نداره؟ الان هم واسه سه ماه بهم فمارا داده بلکه باردار شم ولی راستش من از باردار شدن و دور از جون تمام مادرها سقط میترسم . خلاصه اینکه اینجا نوشتم تا بتونم کمکی کرده باشم اگه سوال دیگه ای هم داشتین در خدمتم.
خدایا شکرت
من قبلا اینجا اومدم و خواننده خاموش بودم و فقط برای شماها دعا کردم . اما الان منم یکی از شماها هستم . تصمیم گرفتم از اول بخونم و اصلا هم نا امید نیستم . از این که بعضی از دوستان مامان شدن بی نهایت خوشحالم . الهی شکر . انشالله روز بقیه هم باشه . البته من فعلا تا صفحه 50 خوندم . امیدوارم که هممون مشکلمون حل بشه .
سلام بچه ها من دو بار حامله شدم هر دوبار سقط شدند اولی آخر سه ماه و دومی 8هفتگی با فاصله 4 سال رفتم دکتر ببینم علت چی بوده گفتند ازین به بعد با این لوله ها حامله نمیشی وعلت سقط ها هم مشخص نیست پیش دکتر کشاف رفتم گفت باید لاپاراسکوپی بشی ترسیدم انجامش بدم پیش دکتر دیگه ای رفتم گفت مشکلی نداری و چون قبلش با همین لوله ها حامله شدی باز میشی دکتر بعدی گفت این لوله ها با لاپارا باز نمیشه و باید آی وی اف کنی خلاصه اینکه یک سال از سقط دومم میگذره و من تا حالا حامله نشدم موندم چیکار کنم کسی هست راهنماییم کنه؟
سلام به همه
از همه ممنونم که میاین اینجا و تجربیاتتون و در اختیار ما میذارین و ما رو راهنمایی می کنید

ممنونم میتراجون اطلاعاتت کامل بود ، پسرخاله من هم تو تهران پزشکه و از چند نفر که سوال کرده بود گفته بودن طاهری پناه خوبه

soli جون یکی از مامانهای فروردین 92 که من هم تو کلوپشون بودم تحت نظر اقصی هست و اون هم بعد از سه تا سقط که قبلی ها هیچکدوم قلب نداشتن این سری شکر خدا تا هفته 12 رفته و بچه اش سالمه ، اون هم می گفت اقصی بهش گفته هپارین منسوخ شده اس و دنیا هپارین و قبول نداره

من دیروز با یکی از متخصص های ژنتیک ابن سینا صحبت کردم در مورد سقطم و اینکه هپارین بهم جواب نداد ، پیشنهاد آمپول IVIG رو بهم داده که در زمان تخمک گذاری و اقدام یا یک هفته بعد از تاخیر پری بزنم که قیمت آمپول 1 میلیون و پانصد هست و خیلی راحت میگه اگه این بار هم جواب نداد بیا برای IVF ، می گم من مشکلی برای بارداری ندارم و با IVF مشکل سقط من که درمان نمیشه ولی پیشنهادش همین بود
من خانمی و تو ابن سینا دیدم که سقط دوازدهمش بود و سه بار میکرو کرده بود و از قبل از بارداری هپارین می زد اما هفته 5 همه سقط می شدن
موندم چکار کنم
سلام خدمت دوستای گلم

سحر جون منم 2 بار سقط داشتم................و تحت نظر ابن سینا هستم ...............2ماه پردنیزولون مصرف کردم...........انتی بادی تیروییدم بالا بود ....با خوردن پردنیزولون انتی بادی تیروییدم بیشتر شد یعنی از 395 به 683 رسید در صورتیکه رنج اصلیش 0تا115 هستش

دکتر بهم پیشنهاد سرم ای وی ای جی داده که به محض بارداری هر 28 روز یکبار تا پایان 6 ماهگی باید بزنم......در ضمن باتوجه به وزن تعداد سرم ها اده میشه .من 67 کیلو هستم و 4 تا سرم 5 گرمی لازم دادم..............که قیمت هر سرم با دفترچه 150 هزار تومان هستش............یعنی ماهی 600 تومن پول سرم ها میشه ...........چند روز پیش رفتم واسه سرم تاییدیه گرفتم از بیمه ...............

انشالله که خدا کمکمون کنه و راه درست رو پیش رو مون بزاره

التماس دعا
سلام دوستای گلم . من خیلی گیج شدم . آخه یه کسی مثل من که مشکل انعقادی داره واسه نگه داشتن نینیش پس چکار کنه اگه هپارین و آسپرین منسوخ شده است . من اینقدر اعصابم خورده که دو هفته بعد ا زپریم دوباره پریود شدم . یعنی 1 هفته فقط راحت بودم . خدا به همه کمک کنه
عسل بانو جونم دکتر نگفت علت اینکه دیگه طبیعی باردار نمیشی چیه؟راستش مشکل من چسبندگی در انتهای لوله هاست وخودمم میدونم که دو راه بیشتر ندارم یا باید با لاپارا بازشون کنن یا اینکه باید آی وی اف کنم که البته اگه آی وی اف کنم میترسم رد بشه و میدونی که چقدر ناراحت کنندست .راستی دکتر معینی کجا کار میکنه و مطبش کجاست؟
سحر عزیز مرسی که به پستم توجه کردی منم مدتها گیج این موضوع بودم که بدون هپارین چطوری بارداری بعدی رو سپری کنم که تو بیمارستان لاله یکی رو دیدم که با هپارین هم نی نیش نمونده بود بهر حال تا خدا نخواد ما صاحب نینی نمیشیم در ضمن من پیشنهاد ای وی اف رو به اقصی دادم گفت برای سقط مکرر و زوجین سالم انجام نمیشه !!!
خدایا شکرت
لیلای عزیز فکر میکنم هپارین واسه کسانیکه مشکل انعقاد خون دارند الزامی است در کل دکتر افلاطونیان هم میگفت به هپارین خیلی اعتباری نیست ولی زدنش بهتر از نزدنشه!!!
خدایا شکرت
عسل بانو کاش ای وی اف رو قبول کنی تا زودتر از این وضعیت راحت شی من خیلی حرص سنم رو می خورم و از این میترسم که هی سنم بالاتر بره و درد و مرض های جدید بگیرم تو این چهار سال اینقدر قرص هورمونی و ازمایشات جور وا جوردادم که ارزومه کاش یک دکتری پیدا میشد منو ای وی اف کنه . من به هر کدام از دکترها گفتم مخالفت کردند
خدایا شکرت