سلام دوستان
خیلی وقت بود که اینجا پستی نذاشته بودم
همونطور که بعضیاتون میدونید منم چند ماهه تحت درمان هستم توی مرکز ابن سینا
همه ازمایشات رو انجام دادم و فعلا نتیجه ای های که تا الان گرفتن اینه که مشکل انعقادی دارم که از نظر دکتر زرنانی با آسپرین حل میشه و فعلا نیاز ی به هپارین نیست
طبق نظر دکتر طرازی ماه پیش عمل هیستروسکوپی انجام دادم و 850 تومن هم هزینه کردم
اما وقعا پشیمونم و از دست شون شاکیم!
چون من قبل از عمل از دکتر پرسیدم که آیا مشکللات من که مهمترینش بسته بودن یکی از لوله های فالوپم هست با این عمل برطرف میشه؟ و اونم پاسخ داد:بلــــــــه!
اما چند روز پیش که برای گرفتن نتیجه عمل رفتم پیشش میگه فقط پولیپتو برداشتم در حالی که من یه پولیپ داشتم که اندازه یه جوش بود و شاید تاثیر انچنانی در مشکلات من نداشت!
و بقیه مشکلاتم همچنان سرجای خودش باقی مونده!
دکتر گفت برای حل بقیه مشکلاتت باید لاپارا بشی! یعنی دلم میخواست با دستام خفه ش کنم !..اینهمه دردسر و بیهوشی و غیره بخاطر هیچی !
خلاصه خیلی ناراحت شدم
خدا ازشون نگذره...
هرچند که از اول هم به این عمل خوشبین نبودم..دکتر خودم توی شهرستان نظرش این بود که مشکل من با لاپارا یا هیسترو لاپارا حل میشه اما برای اینکه مطمئن بشیم منو فرستاد ابن سینا و اینجا هم واقعا گند زدند!!
خلاصه فعلا دستم توی حنا مونده!...فعلا برام D3..B6..B12..ASA..FOLIC ASID5..وداستینکس تجویز کردن..
ضمنا من لکه بینی قبل از پریود دارم که فعلا براش پروژسترون داده اما یه سوالاتی ازم کرد و گفت ممکنه مشکوک به آندومتریوز باشم!!!!!!!!
یا خدا..این دیگه از کجا اومد؟..اما خودم قلبا حس میکنم مشکل آندومتریوز ندارم
یه آزمایش خون برام نوشته بنام CA125 که اگه مثبت باشه صد درصد آندومتریوز دارم و اگه منفی باشه هم بازم احتمالش رد نمیشه!
خلاصه که فعلا موش آزمایشگاهیشون شدم تا ببینم به چه نتیجه ای میرسن