2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان

خیلی وقت بود که اینجا پستی نذاشته بودم

همونطور که بعضیاتون میدونید منم چند ماهه تحت درمان هستم توی مرکز ابن سینا

همه ازمایشات رو انجام دادم و فعلا نتیجه ای های که تا الان گرفتن اینه که مشکل انعقادی دارم که از نظر دکتر زرنانی با آسپرین حل میشه و فعلا نیاز ی به هپارین نیست
طبق نظر دکتر طرازی ماه پیش عمل هیستروسکوپی انجام دادم و 850 تومن هم هزینه کردم

اما وقعا پشیمونم و از دست شون شاکیم!

چون من قبل از عمل از دکتر پرسیدم که آیا مشکللات من که مهمترینش بسته بودن یکی از لوله های فالوپم هست با این عمل برطرف میشه؟ و اونم پاسخ داد:بلــــــــه!

اما چند روز پیش که برای گرفتن نتیجه عمل رفتم پیشش میگه فقط پولیپتو برداشتم در حالی که من یه پولیپ داشتم که اندازه یه جوش بود و شاید تاثیر انچنانی در مشکلات من نداشت!

و بقیه مشکلاتم همچنان سرجای خودش باقی مونده!

دکتر گفت برای حل بقیه مشکلاتت باید لاپارا بشی! یعنی دلم میخواست با دستام خفه ش کنم !..اینهمه دردسر و بیهوشی و غیره بخاطر هیچی !

خلاصه خیلی ناراحت شدم
خدا ازشون نگذره...
هرچند که از اول هم به این عمل خوشبین نبودم..دکتر خودم توی شهرستان نظرش این بود که مشکل من با لاپارا یا هیسترو لاپارا حل میشه اما برای اینکه مطمئن بشیم منو فرستاد ابن سینا و اینجا هم واقعا گند زدند!!

خلاصه فعلا دستم توی حنا مونده!...فعلا برام D3..B6..B12..ASA..FOLIC ASID5..وداستینکس تجویز کردن..

ضمنا من لکه بینی قبل از پریود دارم که فعلا براش پروژسترون داده اما یه سوالاتی ازم کرد و گفت ممکنه مشکوک به آندومتریوز باشم!!!!!!!!

یا خدا..این دیگه از کجا اومد؟..اما خودم قلبا حس میکنم مشکل آندومتریوز ندارم

یه آزمایش خون برام نوشته بنام CA125 که اگه مثبت باشه صد درصد آندومتریوز دارم و اگه منفی باشه هم بازم احتمالش رد نمیشه!

خلاصه که فعلا موش آزمایشگاهیشون شدم تا ببینم به چه نتیجه ای میرسن
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
پریسا جون من الان سرم شلوغه ووقت ندارم زیاد چیز بنویسم، انشا‌الله خلوت تر شدم بیشتر در این زمینه مطالبی را که خوندم را میزارم. بالا بودن tpo را hashimotos میگن. همون طور که گفتم خیلی‌ tpo راه درمانی مشخصی‌ نداره اما خیلی‌ از دکترا معتقدند که لوترکسین با دوز پایین باید مصرف بشه، اگه میتونی‌ پیش زرنانی هم برو. راستی‌ سلنیوم هم استفاده کن تا میتونی‌ هم غذای دریایی‌ بخور، پیاز و سیر هم خوبه. IVIG بی‌خطر‌ترین راه درمانی اما گرونه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به همگی

سحر جان واقعا ناراحت شدم و میدونم دردناکه...
ولی عزیزم ناراحت نباش چاره ای جز رفتن به دکترها و گوش دادن به حرفهاشون نیست.
من هم یکبار با هپارین سقط کردم یعنی قلبش تشکیل نشد... بتا اومد پایین و سقط.
اما بار چهارم خدا رو شکر با هپارین به آخر بارداری رسید.. نا امید نشید.

بعضی از جنینها از اول ضعفیند به تشکیل قلب نمیرسند.. تا جایی هم که من تجربه کردم. شرایط روحی بد مادر و استرس و کار زیاد مرد تو این قضیه خیلی دخیلیه و بارداری تو این شرایط معمولا لقاح سالمی نیست و بالاخره به سقط منجر میشه..

خاطره جان مبارکه انشالله به سلامت تا آخر بارداری طی کنی...
راستی لیلاجون هم چهارشنبه سونو شده و خدا رو شکر جننینش ضربان داشت.. اونهم هپارین میزنه.

ناامید نشید مواظب خودتون و شوشو و زندگیتون باشید...درمانتون ادامه بدید انشالله که همگی زودتر جواب میگیرید.

خدای خوبم. ممنون
سلام دوستای عزیزم.منم 2 تاسقط داشتم واگه ابن سینا نرفته بودم ....فک کنم تا الان 4- 5 تایی سقط داشتم..........ولی خدا رو شکر از 20 فروردین ابن سینا میرم و تا الان اجازه بارداری نداشتم ولی این ماه بهم اجازه بارداری دادن

من 2 ماه پردنیزولون استفاده کردم به خاطر انتی بادی تیروییدم که نه تنها بهتر نشد بلکه بدتر هم شد.............انتی بادی تیروییدم از 395 به 683 رسید.................انتی تی پی اوم از 20 به 65 رسید..............دکتر زرنانی واسم سرم ای وی ای جی رو به محض باردار شدن تجویز کردن که تا پایان 6 ماهگی بزنم

الانم قرصایی که مصرف میکنم اینا هستن :ب6 و ب12 و اسپرین و فولیک اسید 5 و ویتامین د3 و کلسیم د3

در ضمن من کم کاری تیروییدم هم گرفتم که باید تو بارداری لوتیروکسین بخورم

مرسی دوستان ک جوابم دادین....

حنا جون یعنی بهت نساخت؟از قبل کم کاری نداشتی؟دکترت چه توضیحی درباره ی ای وی ای جی یا آنتی بادی تی پی او داد بهت؟

اگه کس دیگه چیزی میدونه ممنون میشم
Lilypie First Birthday tickers
مرسی دوستان ک جوابم دادین....

حنا جون یعنی بهت نساخت؟از قبل کم کاری نداشتی؟دکترت چه توضیحی درباره ی ای وی ای جی یا آنتی بادی تی پی او داد بهت؟

اگه کس دیگه چیزی میدونه ممنون میشم
Lilypie First Birthday tickers
حنا جان داروهای شما دقیقا مثل منه!فقط من مشکل ایمنی نداشتم اصلا..تیروئیدم هم سالمه
Khatati.com
سلام...................

پریسا جون پردنیزولون به من نساخت

من قبلا یعنی بهمن 90 که از دادم کم کاری تیرویید نداشتم

بیتا جون شما کجا تحت درمانی؟؟سرم هم داری؟؟؟

من به خاطر ایمنیم سرم واسم تجویز شده

حنا جون من هم الان دارم پردنیزولن میخورم، شما چطوری و چه مدت مصرف میکردید؟ در ضمن من فکر نکنم نقش پرنیزولن پایین آوردن tpo باشه فکر می‌کنم باعث می‌شه که اثرش کم باشه، شما چرا میگید بهتون نساخت؟ آیا بعدش برای بارداری اقدام کردید؟
بیتا جون دکتر گفت پردنیزولون رو بعضی ها تاثیر نداره و باید از سرم ای وی ای جی استفاده بشه

من انتی بادی تیروییدم بالا بود و به حاطر همین بهم پردنیزولون دادن

من از 20 فروردنی ابن سینا میرم ..........این ماه بهم اجازه بارداری دادن

واسم خیلی دعا کن ..................

شما مشکلتون چیه بیتا جون
چه جالب حنا جون!!!!!!!! منم تقریبا از همون تاریخه دارم میرم ابن سینا

همه ازمایشا رو ازم گرفتن..منم دوتا سقط داشتم و مابینش نازا بودم..دلیل سقطم رو فعلا غلظت خون تشخیص دادن

اما دلیل نازاییم دقیقا معلوم نشده..پرولاکیتینم بالا بود و براحتی با دارو پایین نیومد..بین سقط اول و دومم متاسفانه هیچ دکتری پرولاکتینمو چک نکرد و بعد که پیش دکتر خودم توی شهرستان پرونده باز کردم همه این موارد رو چک کرد و بهم کلومیفن و داستینکس و اسپرین داد و برای بار دوم باردار شدم اما به محض قطع آسپرین سقط شد!

و از اون موقع تا حالا هنوز باردار نشدم از سقط دومم یک سال و نیم میگذره..قبل از عید که رفتم پیش دکتر خودم گفت باید لاپارا بشی اما قبلش برو ابن سینا هم یه مشورت بکن

الان دکترای ابن سینا بهم گفتن سه ماه جلوگیری کن بعد اقدام کن ..الان دوماهش گذشته ..هفته پیش که رفتم پیش طرازی دوباره آزمایش پرولاکتین و سونو برام داد گفت اگه وضعیت تخمکات و آز پرولاکتینت خوب بود از این ماه اقدام کن..ماه گذشته هم هیستروسکوپی کردم
Khatati.com
ممنونم عزیزم همچنین شما

توی بارداری فقط D3 وداستینکس قطع میشه ولی داروهای انعقاد خونم که همون B6..B12..ASA و فولیک اسید 5 هست رو باید ادامه بدم

دیگه نمیدونم چیز دیگه ای هم تجویز میکنن یا نه..شما هم احتمالا باید اینا رو ادامه بدی
Khatati.com