2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام . من این ماه بعد از 6 ماه که از سقط دومم میگذره و 2 ماه آسپرین مصرف کردم از شب 10 تا 20 پریودیم یک شب در میان پروژه داشتم و تو این دوره مرتب هم زیر دلم درد میکرد و هم این اواخر حالت تهوع داشتم و دیگه داشت باور میشد که باردارم ولی دیروز در کمال تعجب پری شدم اونم 6 روز زودتر از موقع. با اینکه از قبل خودم رو آماده کرده بودم که اگه پری شدم ناراحت نشم ولی بازم دیروز شوکه شدم و کلی گریه کردم شوشو هم که تا حالا همیشه دلداریم میداد این دفعه ناراحتیش کاملا مشهود بود و دیگه مثل قبل نبود و معلوم بود اونم شوکه شده.بچه ها نمیدونید چقدرررررر ناراحتم چقدر دلم شکستس آخه خیلی دعا کردم خیلی از خدا و ائمه کمک خواستم از خدا میخواستم به برکت این ماه کمکم کنه وتو این ماه نطفه بچم بسته بشه شاید اینبار دیگه سقط نشه ولی بازم خدا منو لایق ندونست که کمکم کنه و بازم ناامیدم کرد خیلی میترسم خیلی
مهسا جان آره دیر نیست ولی مشکل من اینه که فقط این سه شنبه جهارشنبه میشه بیام تهران و 2 هفته دیگه اصلا برام جور نمیشه برم. ولی تصمیم گرفتم برم همین آزمایشگاه خصوصی شهر خودمون آزاد بدم به امید اینکه بیمه تکمیلی بعدا پولشو بم بده! نفری 180 تومن
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
غزل جان من لیلا هستم که شوشو مشکل کبد داشته
راستش ما هم از شمال رفتیم تهران پیش پاکروش
آخه 2 بار سقط داشتم
بعد کلی آزمایش تشخیصش این بود که مشکل کبد شوشوست

می گفت مشکل کبدش باعث شده که نطفه ها ناقص می شه

خیلی ها هم بودند که شوهراشون مشکل کبد چرب ... داشتند

نمی دونم والله
ما هم همه امیدمون به خداست

به شوشو قرص کلسیم و متفورمین و قرص تیروئید داده (مثل اینکه مشکل تیروئید هم داشت)
به ما گفته بود هر دو تا نطفه ناقص بوده
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام .
سه ساله که ازدواج کردم .
دوساله که فهمیدم تنبلی تخمدان دارم .
درمانم و از سال 89 شروع کردم . با لتروزول و آمپولهای اچ سی جی و مدروکسی پروژسترون .
2 بار باردار شدم ولی متآسفانه هردوبارتو ماه اول سقط کردم .
یکبار دی سال 90 و بار دیگه مرداد ماه امسال .
دکترم میگه احتمالاً تخمکام ایراد دارن .
وضعیت روحیم از وضعیت جسمیم داغونتره .
نمیدونم چیکار باید بکنم . اگه کسی تو تهران دکتر خوبی سراغ داره لطفاً به منم آدرس و شماره تماس بده تا منم برای درمان مراجعه کنم .

سهیلا جان این که روحیه ات رو از دست دادی اصلا خوب نیست
وضعیت من هم دقیقا مثل شما هست
اینقدرها هستند که بدتر از شما هستند که شما خبر نداری ولی امیدشون و روحیه شون خیلی خیلی بالاست
من خودم اهل شمال هستم
از شمال می ام تهران پیش دکتر پاکروش
شنیدم خیلی دکتر خوبیه
من که فعلا تحت نظرش هستم
توی گوگل اسمش و سرچ کن همه چی و در موردش می فهمی
بیا توی کلوپ مریض های دکتر پاکروش تا اطلاعاتت بالا بره و روحیه ات بهتر
بوس
شاد باش و زندگی کن
لیلا جان میشه بپرسم دکتر شما با چه آزمایشی به مشکل کبد شوشوت پی برد؟یعنی بعد همه آزمایشای مخصوص سقط و عکس رنگی و ... که مشکلی نداشتین چه آزی از شوشوت گرفت که به مشکل کبدش رسید؟
جالبه بعضی از مشکلاتی که اصلا فکرشو نمیکنیم به سقط ربط داشته باشه توش دخیله مثل یکی از بچه های همینجا که میگفت دکتر علت سقط هاشئ رماتیسم تشخیص داده!!!!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
تبسم جان نمیدونم دقیقا چه آزمایشی بود
دعا کن حالا جواب بگیریم
اگه این سری جواب بگیریم یعنی تشخیصش درست بوده
در حال حاضر من هم مثل همه یه دکتر خوب انتخاب کردم
ولی بقیه اش با خداست
نمی دونم این سری چه خواهد شد
همه امیدم به خداست
تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته
لیلا جان ایشالا که اینبار با خبرای خوب بیایی.

منم شنبه رفتم آمنیوسنتز . خودم فکر میکردم حداکثر دو روز استراحت لازم باشه . اما دکتر گفت باید یک هفته استراحت کنی! اصلا نباید حرکت کنی منم اومدم خونه مامانم و سرکار هم نمیرم.
امروز دیگه واقعا از بیکاری حوصله ام سر رفته بود اومدم اینجا .
جواب آزمایشم 2 هفته دیگه حاضر میشه . برام دعا کن.