2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
بچه ها دیروز میترا به من اس ام اس داد و گفت دسترسی به اینترنت نداره
خیلی به همه تون سلام رسوند
می گفت چند روز پیش نی نی شو برده حمام آب گرم بعد بچه اش غش کرد
آورد بیرون می گفت فکر کردم بچه ام مرده
چنان شوکی بهش وارد شده که نگو و نپرس
ولی خدارو شکر بعدش خوب شد
به هر حال دلش واسه همه تون تنگ شده بود
سراغ رویا و از من گرفت
گفتم که دیگه نیومده
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم. گلاب و مهسای عزیزم بهتون تبریک میشم ایشالا که خیلی زود بیایید و خبر بدنیا اومدن نی نی های گلتون رو بهمون بدید.
بچه ها من یه سوال داشتم، تو دوتا بارداری قبلی ام که منجر به سقط شد من اصلا ویار نداشتم و هیچ علامتی مثل بزرگ شدن سینه ها و ... رو هم نداشتم با اینکه تو بارداری دوم که تقریبا 2/5 ماه طول کشید جنین کامل بود و قلب هم داشت. حالا خواستم ببینم شما تو بارداریهاتون ویار داشتید یا نه؟ میگم نکنه وقتی میخواد سقط صورت بگیره آدم اصلا ویار نداره؟؟؟؟
مرسی تبسم جان که جوابم رو دادی.
خانومای دیگه از شما هم میخوام جوابم رو بدین آخه خیلی برام مهمه.چون من تو این ماه برای بارداری اقدام کردم ولی تا حالا که هیچ علامت یا ویاری نداشتم، نگرانم. خواهش میکنم بهم بگین شما تو بارداریهاتون ویاری مثل تهوع یا ...داشتید؟
رومینا جان من بار اول که باردار بودم هنوز آزمایش هم نداده بودم اما همه اش خواب آلود بودم اصلا نمیتونستم کارامو انجام بدم. بار دوم هم هنوز به تاریخ پری نرسیده بودم وحشتناک اشتهام زیاد شده بود اصلا سیر نمیشدم.
اینبار هم که خدا رو شکر تا حالا خوب پیش رفته اولش اصلا هیچ حالتی نداشتم و از آخرای ماه دوم حالت تهوع و ویار و خستگی و گرسنگی شروع شد.

عزیزم خیلی به این چیزا فکر نکن . توکل به خدا
سلام رومینا خانم من تو 4تا بارداری اولیم ویار سختی هم داشتم تهوع ضعف معده سوزش معده خواب آلودگی وبوی خونه غذا و..............
ولی 2تا آخری رو اصلا ویار نداشتم

واینکه هر 6تاشون سقط شدن
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
آز کاریوتاب تو تهران کجا برم که دفترچه تامین اجتماعی قبول کنه و از قبل نوبت گرفتنم نخواد؟
تو شهر خودمون دو تا آزمایشگاه میگیرن که یکیش گفت تازه مهر بیا نوبت بگیر یکیشم آزاد میگیرهنفری 180 تومن!!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
تبسم جون تو تهران من سال پیش دادم
تو مرکز انتقال خون ایران
کنار بیمارستان میلاد

زنگ میزنی و ازشون وقت میگیری
نفری هم 45 تومن داده بودیم

ابن سینا هم فقط آزمایش هایی که اونجا انجام میشه رو قبول می کنه

به نظرم ارزششو داره اونجا بری

به منم یه ماه دیگه وقت داد
انقدر زنگ زدم بهشون گفتم تو رو خدا شهرستانی ام و باید فلان تاریخ کارم راه بیفته که دلشون به حالم سوخت و گفتن هفته بعد زنگ بزن اگه کنثلی داشتیم تو رو جایگزین می کنیم که خدا رو شکر هم حل شد