2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها..طاعاتتون مقبول در گاه حق

من شنبه ابن سینا بودم ..رفتم پیش طرازی..اون آز کذایی رو دید و گفت که فقط پرولاکتینم بالاست..و واقعا هم خیلی بالا بود..

یه سری دارو بهم داد شامل: B6 ..B 12 ... داستینکس..آسپرین و فولیک اسید 5

کسی میدونه ب 6 و ب 12 رو برای چی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا گفت تا مهر پیشگیری کنم ..بعدش که رفتم اونجا بهم داروی تحریک تخمک گذاری میدن مثلا همون کلومیفن رو

ضمنا دوشنبه هفته آینده هیستروسکوپی دارم .. سر سفره افطارتون برام دعا کنید

راستی فهمیدم که بهترین دکتر زنان ابن سینا همون رزاقیه..من شاید دفعه بعد برم پیش اون
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تست بارداری من مثبت شده البته بتام زیاد بالا نیست211 روز29 سیکل
فعلا سلکسان و آسپرین و شیاف سایکلوژست و فولیک داده نمیدونم چی میشه اخه دو روز قبلش بتام129 بود دکترگفت زیاد رضایت بخش نیست دعا کنین این بار دیگه بمونه
Lilypie First Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
سلام گلاب جون

تبریک میگم
بتات خیلی هم خوبه
این دکترها هم همش استرس وارد می کنن

منم چند روزه فهمیدم که دوباره نینی اومده
همیشه بتام خیلی پایین بود ولی اینبار روز 27 بتام بالای 1000 بود

انقدر منو ترسوندن که ممکنه مولار باشه دارم سکته می کنم

از همتون التماس دعا دارم
تبسم جان واسه آمنیوسنتز از کیسه آب دور جنین نمونه میگیرن که خدای نکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه. این آزمایشو همه نمیدن به سقط مکرری ها هم ربطی نداره. فقط اونایی که سونوی ان تی یا تست غربالگری سه ماهه اولشون مشکل داشته یا سنشون بالای 35 هست یا توی فامیلشون سابقه مشکلات ژنتیکی داشتن انجام میدن. آزمایشهای من خدا رو شکر خوب بودن اما بخاطر سابقه فامیلی دکتر بهم پیشنهاد داده که انجام بدم.