2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
تبسم جان کاریو تایپ رو معمولا برای هردو مینویسن..من و همسرم دوتایی آز دادیم چون مربوط به سلامت کروموزومها میشه

عکس رنگی رو برای سقط مکرر نمیدن ..برای نازایی میدن

من خودم چون بعد از سقط اولم دو سال نازا بودم دکتر برام عکس رنگی نوشت و معلوم شد لوله چپم بسته شده
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

(بیتا)

گلاب جان اگه منظورت با منه من الان تقریبا 4 ساله اقدام میکنم ..تا حالا دوتا سقط داشتم

من تنبلی تخمدان ندارم چون میدونم یکی از علایم بارز تنبلی تخمدان بی نظمی توی پریوده که منم پریودام منظمه..اما از روی یکی از آزمایشام این دکتره گفت تخمدانت ضعیفه

خب تخمدان ضعیف هم میشه با دارو درمان کرد اما اینا زودی متوسل به روشهای آزمایشگاهی میشن!

اصلا یه مساله دیگه ای هم که هست اینه که اگه من واقعا تیروئید داشته باشم اونم میتونه روی تخمدانم اثر بذاره..بنظر شماها اینطور نیست؟

من توی این چهار سال بیشتر کلومیفن خوردم برای کمک به باروری
Khatati.com
بیتا جون، اصلا خودتو نباز، خیلی‌از این دکترها هیچی‌ حالیشون نیست. ابن سینا از این نظر که تمام ازمیشا را انجام میده خوبه، ولی‌ شاید نظر دکتراش خوب نباشه. نگفتند تیروئید ت چه مشکلی‌ دست؟ آنتی‌بادی داشتنی؟کدوم ژنت معیوب بود؟تو اینترنت سرچ کن ببین راه حالش چیه.

بچه‌ها دکترای خوب ابن سینا را به من هم معرفی‌ کنید، لطفا.

خاطره مرسی‌ از لطفت من، تهران زندگی‌ نمیکنم، می‌خوام واسه ابن سینا بیام، گفتم با یک متخصص خوب هم بعد از ابن سینا مشورت کنم.
بیتا جان نگران نباش عزیزم...... من دوبار که ویزیت شدم یک بار با محمودان بود و یه بار با رزاقی.......
نگفتند که از چه آزی فهمیدن تو تنبلی تخمدان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا خودتو اونجا باختی می خواستی زود جواب دکتر رو بدی البته می دونم آدم شوکه میشه تویه این لحظات..... ولی اگه از دست رفتار بده این دکتر ناراحتی حتما یه شکایتی به رئیس ابن سینا بنویس یا حضوری بده........
ولی تبسم جون واسه منم که سقط داشتم عکس رنگی دادن ........... حالا شاید دکترت خودش یادش رفته باشه
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
خاطره عزیزم خیلی خوشحال شدم امیدوارم خودت و نی نی گلت همیشه سالم باشید و خیلی زود بتونی فرشته نازت رو توی بغلت بگیری .الهی آمین
راستی یادت نره وقتی داری با نی نیت حرف میزنی ازش بخواهی که برای همه ما دعا کنه و از خدا بخواد تا مشکل ما رو هم هرچه زودتر حل کنه
عادله جان

دکتر ایمونولوژی بهم گفت تیروئیدت بنظر کم کاره ..بنظر من با دکتر غدد مشورت کن

ژن معیوبم هم مربوط به انعقاد خون بود که حالت هومو داره که این حالت با آسپرین حل میشه

گلی جون از دکتر محمودان و رزاقی راضی بودی؟؟؟؟؟؟؟؟//خودشون فرستادنت پیش اونا یا خودت ازشون نوبت گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گلی جون من آز هورمونای تخمدان دادم که توی روز دوم یا سوم پریود انجام میشه شامل FSH,LH,stradiol

از روی اون گفت که تخمدانت ضعیفه!

البته الان یه آز AMH هم داده برام که دقیقا نمیدونم برای چیه اما توی نت خوندم مربوط به یائسگی زودرس میشه!

تورورخدا برام دعا کنید جواب اون خوب باشه

بچه ها لطفا دکترای خوب ابن سینا رو معرفی کنید

من از دکترای خوبش فقط دکتر زرنانی رو که مربوط به ایمونولوژی هست میشناسم که واقعا کارش خوب بود و برای مریض هم خوب وقت میذاره و دکتر دقیقی هم هست..اینجا هم تحقیق کردم، خانومایی که رفته بودن پیشش خیلی راضی بودن
Khatati.com
سلام

من باید هفته 6 می بودم اما جنین رشد نکرده و باید سقط شه

و بتام اومده پایین یعنی کلا حاملگیم تموم شده است

اما دکتر به من گفت برو خونه 10 روزه دیگه که الان 2 روزش گذشته پری میشی یعنی خودش دفع میشه

اما من نه درد دارم نه لکه بینی دارم

چیکار کنم کسی اینجوری بوده

اخه سری قبلی که سقط داشتم لکه بینی داشتم و درد شدید که خودش تو 2 روز دفع شد

اما این سری اصلا علایمی ندارم

مرسی
 Pregnancy Ticker
خاطره جان

شما الان توی شرایطی هستی که خدا دعاتو مستجاب میکنه..لطفا مارو هم فراموش نکن از دعا

دعا کن مشکل هممون با دارو حل بشه و از راه طبیعی

ممنون میشم ازت
Khatati.com
موت موت جان

مال منم دفعه دوم دوهفته طول کشید تا کامل دفع شد..البته لخته و هیچی نداشتم
Khatati.com
بیتا جان اگه خودت بخوای می تونی وقتت رو تنظیم کنی با هر دکتری که می خوای بگو مثلا با فلان کس می خوام وقت داشته باشم... ولی اون دوبار خودبه خود شد وقت من با این دکترها.....
من تعریف رزاقی رو از بقیه سقط مکرری ها شنیدم که میرن پیشش ....
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...