2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
عادله جان وقت گرفتن از معینی فقط برای اولین بار سخته و از دفعه های بعد راحته اما کسایی که دفعه اول میان و حامله هم هستن زود ویزیت میشن. شما برای بار اول باید یه روز زوج ساعت 1 تا 2 بری و اسمتو توی لیست بار اولیها بنویسی اما شما رو بین مریض میبینه و خیلیییی هم معطلی داره .

اگه خواستی من هفته دیگه وقت دارم بگو چه روزی میتونی بری من اسمتو از قبل توی اون لیست مینویسم. اینطوری دیگه چند ساعت معطلی نداری.
بچه ها نمیدونید وقتی اینجا رو میخونم و میفهمم یکی از شماها بارداره چقدر خوشحال میشم و خوشحالتر و امیدوارتر وقتی میشم که به سلامتی نی نیش رو به دنیا آورده. خواهش مینم ازتون به حق این روزا برای منم دعا کنید تا منم بتونم مامان بشم و صاحب یه نی نی سالم بشم ایشالا که هر چه زودتر هممون بتونیم طعم شیرین مادر شدن رو بچشیم.الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رومینای عزیز ایشالا که دیگه برات تکرار نشه.
در مورد هپارین که بعد از مثبت شدن تست بارداری بهت میدن و از قبل لازم نیست. مصرف پردنیزولون و زمانش و ... همه بستگی به نظر دکترت داره. حتما میدونی که کورتونه و بعضی از دکترها خیلی بهش اعتقاد ندارن.

ایشالا که شما هم بزودی زود روزهای شیرینی رو تجربه میکنی.

سلام بچه ها

من دیروز ابن سینا بودم و الان از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام...پیش دکتر زرنانی (ایمونولوژی) که رفتم کلی امیدوارم کرد اما پیش دکتر زنان (ظفردوست) که دکتر فوق العاده بیشعوریه که با دو.تا دختر نشستن و اونجا و مریضا رو مسخره میکنن که رفتم کلی ناامیدم کرد!

هنوز هیچی نشده و هنوز مشکل من کاملا مشخص نشده میگه باید بیای میکرو کنی!!!!!!

اصلا به فکر مریضا نیستن ..من از کجا اینهمه پول بیارم..تازه یه پولیپ هم دارم که گفت باید بیای هیستروسکوپیش کنی که اونم حدود یه تومن خرج برمیداره..و این در حالیه که دکتر خودم و یه دکتر دیگه بهم گفتن اون پولیپ تاثیر زیادی توی بارداری نداره...

دکتر زرنانی بهم گفت یه ژن معیوب مربوط به انعقاد خون دارم که با آسپرین حل میشه مشکلش و کپسول D3 هم بهم داد و گفت از نظر من مشکلت با اینا حل میشه

بعدشم گفت پیش دکتر غدد هم برو چون تیروئیدت یه کم مشکل داره و همینطور از نظر پرولاکتین هم باید چک بشم..

اما اون دکتر ظفر دوست بی انصاف بیشعور قبل از اینکه بفکر درمان این مشکلات من باشه بفکر اینه که پول بریزه توی جیب ابن سینا!

شاید واقعا اگه مشکل تیروئید داشته باشم و دارو مصرف کنم مشکل ناباروریم هم حل بشه..اما اینا سریع میرن سراغ روشهای آزمایشگاهی با اون هزینه های کلان!

ظفر دوست بهم گفت تخمدانت ضعیفه و دوباره برام آز داد..بچه ها میدونم توقع بیجاییه اما توروخدا منو از دعاهاتون فراموش نکنید
دعام کنید این آزمایشه خلاف نظر این دکتره باشه جوابش

آخه من همیشه پریودهام منظمه و علایم تخمک گذاری هم دارم هرماه..هر دکتری هم رفتم بهم گفته تخمدانت ضعیف نیست!

خلاصه خیلی ناراحتم..از دیروز تا حالا همش گریه میکنم ..دیشب اصلا نخوابیدم ...همش هم اون دکتره رو لعنت میکنم!

Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

بچه ها لطفا اگه دکتر زنان خوب و دکتر غدد خوب توی ابن سینا میشناسید بهم معرفی کنید لطفا

منتظرم

Khatati.com
بیتا جان خیلی خودت رو ناراحت نکن صبر کن تا جواب آزمایشت بیاد. ایشالا که مشکل خاصی نباشه.
منم یه بار که رفته بودم ابن سینا دکتر طرازی سریع گفت این چه تخمدانیه که داری بیا لاپاراسکوپی کن! گفتم منکه مشکل باروری ندارم هر بار به فاصله دو یا سه ماه اقدام باردار شدم من مشکلم سقطه. گفت باشه انجام بدی بهتره. بعد دیدم هر روز یه چیز میگن دیگه اونجا نرفتم .
من درست دکترهای اونجا رو نمیشناسم اما تعریف دکتر طاهری و عارفی رو شنیدم. من خودم از دکتر انصاری پور راضی نبودم پیشش نرو.

موفق باشی
سلام ...من هم 1سقط پارسال داشتم.الان هم درشرف یه سقط دیگه هستم..اولی فقط ساک بود دومی هم قلب نداشت و جنین رشد نکرد...چرا قلب ضربان نداره درصورتیکه جنین هست...من آسپرین و فولیک اسید 5 .ایزوکسوپرین.شیاف استفاده میکردم.
Lilypie First Birthday tickers
خاطره جان

اتفاقا پذیرش اونجا برای هیستروسکوپی دکتر انصاری پور و یکی دیگه فک کنم رزاقی بود بهم معرفی کردن!

بخدا حیرون شدم..عجب غلطی کردم رفتم ابن سینا!

خاطره جان شما بالاخره لاپارا کردی یا نه؟
Khatati.com
چه داروهایی برای تنبلی تخمدان استفاده کردی؟ اخه بیشتر وقتها با دارو رفع میشه تازه اگه بقول خودت تنبلی داشته باشی
منم هر وقت اقدام ندارم خوبم ولی وقتی اقدام دارم از استرس یه ماه تخمک دارم دو ماه ندارم ههههههه
Lilypie First Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
سلام. من بالاخره دیروز بعد از 4 ماه که از سقط دومم میگذره رفتم دکتر.برام یه سری آزمایش نوشت.
که فعلا ندادمشون.
2 تا سوال دارم خانومای مهربون.
آزکاریوتاب رو فقط برای خودم نوشت اصلا نگفت شوهرتم این آزو بده. برا شما هم اینطوریه؟ این آزو فقط خانم میده؟
اصلا اسمی از عکس رنگی نیاورد،متاسفانه خودمم یادمم رفت بش بگم .آخه من از روی حرفا و تجارب شما فکر میکردم عکس رنگی یکی از اولین تجویزهای دکترا برای سقط مکرره! اینطور نیست؟ شما هم عکس رنگی گرفتین؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.