2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
موت موت جان منم سقط اولم بدون درد و خونریزی بود که البته من به دستور دکترم رفتم بیمارستان و برام شیاف زدن تا به خونریزی بیفتم و بعد کورتاژم کردن.چون بم گفت اگه بمونه تو بدنت ممکنه باعث مشکل خونی بشه برات .
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
اه بازم گیر این دکترا افتادم بگو آخه من میخوام پولشو بدم تو چرا خسیسیت میاد کاریوتابو فقط برا یکیمون نوشتی!!!

بچه ها من اونروز یادم رفته بود دفترچه مو ببرم دکتر برا همین تو برگه نسخه خودش نوشت ولی گفت ببر بده یه دکتر دیگه

واردشون کنه آزمایشاتو تو دفترچه ت. حالا بنظرتون میشه وقتی نسخه هاشو بردم پیش ی دکتر عمومی که برام واردشون

کنه تو دفترچه. دفترچه همسرمم ببرم بگم کاریوتابو تو هردو دفترچه بنویسه؟ البته کاریوتابو تو یه برگه نسخه جدا از اون یکی آزمایشا برام نوشت!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستهای خوب
میدونم خیلیهاتون سقط داشتیدامیدوارم بزودی همگی مامان شید
من نیازبه یه راهنمائی دارم ممنون میشم بهم سربزنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=248916&postID=10131218#10131218
سلام. بچه ها یه خبر خوش. دختر گل ناناجون هم بدنیا اومد. البته اول تیر به دنیا اومد ولی من چون نتم قطع بود امروز دارم بهتون میگم. یه دختر سالم. اسمشم قراره بشه پردیس. به احتمال زیاد

خداجون شکرت

خداجون شکرت

خداجون شکرت
بیتا جان اگر دکتر غدد خوب پیدا کردی لطفا به من هم بگو، من تو اینترنت خوندم محمد ابراهیم خمسه خوبه. اما شمارشو پیدا نکردم، و شنیدم خیلی‌ سخت می‌شه ازش وقت گرفت.

خاطره جون، من بهت میل زدم، گرفتی‌؟ من ۲۵ تیر میام تهران برم ابن سینا می‌شه بگی‌ چطوری می‌تونم از اشرف معینی وقت بگیرم.

نیکی‌ جون مرسی‌ که خبر خوب را به هم گفتی‌ باعث دلگرمی‌ ماست نا نا جون مبارک باشه
سلام بچه ها

گلی جون پس میگی برم پیش رزاقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما راضی بودی ازش؟

عادله جان توی ابن سینا برای غدد دکتر صمدانی پور رو بهم معرفی کردن که احتمالا برم پیش همون ..هفته ای یا دوهفته ای یه بار میاد ابن سینا گمونم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
عادله جان

همون موقع قبض میدن که پرداخت کنی بعدش قبض رو مهر میکنن و بهت میدن تا ببری برای نمونه گیری

اما اگه پولت کافی نباشه ایرادی نداره..یه مقدارشو میتونی بدی و یه مقدار دیگه شو دفعه بعد که رفتی بدی
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..