2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
شهره جان من فقط قبل از بارداری 2 ماه پردنیزولون خوردم . بعدش هم دکترم توی ماههای اقدام 10 روز در ماه بهم دگزامتازون داده بود. دکتر میگفت اثر پردنیزولون تا 6 ماه بعد از قطعش هم توی بدن هست.

توی مرکز ابن سینا که همه آزمایشا رو دادم گفتن همه چیز خوبه فقط یه ژن معیوب داری که خیلی هم مهم نیست و داروش فقط فولیک اسیده که اتفاقا من از 6 ماه قبل از اقدام میخوردم.
همزمان پیش اشرف معینی هم میرفتم که گفت اینا مهم نیست و شما هیچ مشکلی نداری و چاره سقطت فقط هپارینه.

خلاصه که من نفهمیدم بخاطر پردنیزولونه یا هپارین تا حالا که خدا رو شکر همه چیز خوب پیش رفته.

مشکل شما چیه عزیزم؟
ایشالا که حل بشه.

خاطره جان یعنی شما از مرکز ابن سینا نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر منم بنده خدا همه اینا رو گفت..اما بهم گفت برای اینکه مطمئن بشیم برو ابن سینا

تا الان نزدیک یه تومن پول آزمایشهای ابن سینا رو دادم!...حالا ببینیم از این آزمایشا چیزی دستگیرشون میشه یا نه

سه شنبه قراره برم ابن سینا..نتیجه رو میام میگم بهتون

سولی جان ازمایشهای من اینقدر زیاده که حال نوشتنش رو ندارم!
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم مثل شمام دوتا سقط داشتم ولی دکترم گفته پردنیزولون هم بایدبخورم علاوه برهپارین چون ازهام هیچیو نشون ندادن
کلا اکثر کسایی که رفتن ابن سینا هپارینی هستن
پس رفتن و نرفتنش چه فرقی داره واقعا
دو راه هست هپارین بزنیم تو بارداری بعدی اگه خدای نکرده دوباره سقط شد دیگه باید کورتون (پردنیزولون)هم بخوریم یکی هم اینکه از اول کورتون و هپارین استفاده کنیم.
خوب چه کاریه از اول میخوریم دیگه
Lilypie First Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
بیتا جان من وسط کار ابن سینا رو کنار گذاشتم و در واقع از روش درمان اشرف معینی نتیجه گرفتم. چون بنظرم توی ابن سینا خیلی این آزمایش اون آزمایش میکردن و آدمو معطل میکردند. هر دفعه هم که یه دکتر زنان ویزیت میکرد.

ایشالا که توی آزمایشهای شما هم مشکلی نباشه.
سلام

عادله جان ازمایشهای من خیلییییییییییی بیشتر از مال گلاب جونه..معمولا فک کنم ابن سینا یه سری آزمایش روتین رو برای همه میده دیگه! :)

بله عادله جان من جدیدا اونجا رفتم..و فردا هم باید نتیجه همه آزها رو ببرم براشون

خاطره جان منم نظرم مثل شماست...اما خواستم وجدانم راحت بشه و مامانم اینا و شوهرم دست از سرکچلم بردارن!

ضمن اینکه خاطره جان بنظر من اگه توی آزمایشها یه چیزی پیدا بشه که با دارو قابل حل باشه بهتر از اینه که هیچی پیدا نشه!

اونجوری آدم بیشتر عذاب میکشه

Khatati.com
بچه ها پردنیزولون رو معمولا برای چی میدن؟؟؟؟؟؟؟/تجویز دکتر ایمونولوژیه؟؟؟؟؟؟؟//
Khatati.com
سلام
دوستای خوبم بهاری دیروز زایمان کرده و پسرش دنیا اومده .
ایشالاه خبر زایمان همتونو اینجا بخونم و مشکل همتون پشت سر هم حل شه .
امیدتون به خدا باشه تو اینجا خیلی ها مشکل سقط مکرر داشتن مثل من و خیلی از دوستامون ولی الان نی نی هاشون بغلشونو
بووووووووووووس به امید فردای همتون کنار نی نی هاتون
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

پردنیزول برای کسانی‌ هستند که مشکل ایمنی دارند، بیتا جون می‌شه بی‌زحمت چک کنی‌ ببینی‌ ببینی‌ این آزمایش‌ها را ازت گرفتند یا نه :

HLA-DQ alpha, LAD, CD۳, CD۴, CD۸, CD۱۹, CD۵۶.

APA, LAC, MTHFR

چطور می‌شه از دکتر اشرف معینی وقتگرفت؟ ممنون از کمکتون. خدا را شکر که بهاری به سلامتی زایمان کرد
سلام
بهاری جون تبریک میگم
ان شالله این روز نصیب همه دوستان بشه
خاطره جان من آنتی tpo بالا داشتم
ویکی از ژنهای انعقادی هم معیوب بوده
من هم قبل اقدام پردنیزولون خوردم ولی به دلایلی اقدامم عقب افتاد و1 سال از اون موقع میگذره
الان هم منتظرم پریهام منظم بشه تا اقدام جدی داشته باشم

سلام بچه ها. من خیلی وقته اینجا رو میخونم ولی امروز تازه عضو شدم. راستش منم تا حالا متاسفانه 2 بار سقط داشتم توی یک سال، یکی توی هفته 7ام که وقتی سقط شد فقط مثل یه لخته خون بود و دومی هم توی هفته 8 ام که این یکه کامل بود و قلب هم داشت ولی بعد از 1 ماه استراحت مطلق و مصرف پروژستون بازم سقط شد. الان تقریبا 5 ماه از سقط دومم میگذره توی شهر خودمون پیش دکتر رفتم و آز هم دادم که توی آزها نه من و نه همسرم هیچ مشکلی نداشتیم دکتر هم بهم آسپرین، ویتامین ای و فولیک اسید داده و گفته بعد از 2 ماه اقدام کن و وقتی حامله شدی بیا پیشم. الان 1 ماه گذشته ولی حالا یه سوال برام پیش اومده آیا لازمه که پرودنیزولون هم قبل از بارداری بخورم با توجه به اینکه تو آزم هیچ مشکلی نداشتم و اینکه اگه باید بخورم چه مدت قبل از بارداری باید مصرفش رو شروع کنم و هم اینکه هپارین هم باید قبل از بارداری مصرف بشه یا بعدش. ازتون ممنون میشم بهم جواب بدین آخه قرار بوده 1 ماه دیگه اقدام به بارداری کنم حالا نگرانم نکنه لازم باشه اینا رو هم مصرف کنم و مجبور بشم بازم برای اقدام صبر کنم