2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
salam bacheha manam ta hala 3 ta segt kardam ebne sina ham raftam goftan vitamine d payine genetike doktor farhod ham raftam khodaro shokr moshkeli nadashtam be nazare man ebne sina khobeh baraye man ham doa konid ebne sina gofte mitonam dobare egdam konam bazam tavakol be khoda
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه ها به خودتتون ایمان داشته باشید نترسبد اتفاق برای همه مییفته برای هر کس یه جور جون این مسئله خیلی مهم نیست شاد باشید زندگی کنید بچه دار شدن رو تو ذهنتون پرورش ندید بزارید روال عادی طی بشه سم وارد بدنتون نکنید مثل این میمونه که روی زمین کشاورزی اسبد بپاشند و دونه بکارند خوب معلومه در نمییاد توی زندگی خودتون مهم هستید چرا فکر میکنید چیزی کم دارید چون بچه ندارید ما هیچ چیز کم نداریم حتی خیلی چیزا داریم که دیگران ندارند بچه هایی داریم تو بهشت هر کی ازتون پرسید بچه ندارید در جواب میتونید بگید تو بهشت داریم قوی باشید شاد باشید همه چیز خودش درست میشه استرس سمه و علت این مشکلات از استرس زیاد
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com
بچه ها من پری دومم هم اومد و رفت خدا روشکر اینبار زیاد دیر نمیشه پری هام. اگه چشمش نزنم! صبح زنگ زدم ابن

سینا گفت برای 15 به بعد هر روزی خواستی وقت بت میدم دکتری هم که تو شهر خودمون میخوام برم برای 6 اسفند

وقت گرفتم. حالا

1-شوهرم میگه من فقط یک روز بات میتونم بیام تهران و بیشتر نمیشه مرخصی بگیرم. فقط روز اول کافیه اون باهام باشه؟
2- میخوام برای 28 خرداد وقت بگیرم ازشون یعنی تا 6 تیر چندتا جواب آزهام میاد که ببرم پیش دکی خودم؟

3- همسرم میگه ممکنه درست نباشه که قبل اینکه دکتری که میخوام برم زیرنظرش برام آز بنویسه خودم برم بگیرم

ببرم پیشش و دفعه اول با ج آز برم پیشش میگه بهتره اول برم زیر نظر دکترم بعد طبق نظر اون جلو برم درمانمو به

نظرتون درست میگه؟

4- اگه اون روزی که میرم ابن سینا پریود باشم مشکلی داره برای آز دادنم؟

مرسی از همفکریاتون.
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
سلاممممممممم

آزی جونم چیطوری خواهر؟
دخملای گلت خوبن؟واییییییییییییی عشق میکنی با این دو تا وروجک ناناز

خاطره جون تبریکککککککککککککککککک انشاله به سلامتی و دل خوش
به من هپارین و همینطور الکی داد معینی چون دلیلی برا سقطام پیدا نشد نمیدونم به خاطر هپارین بود یا پردونیزول اما
شکر خدا ای بار تا ماه هشت که پیش اومدم
برام دعا کن نی نی به سلامتی دنیا بیاد
برا همه بچه های این تاپیک که منتظرن دعا میکنم........امیدتون به خدا باشه و ههیچوقت نا امید نشین و پیگر درمانتون باشین مرتب

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
تبسم جان

فقط کافیه که بار اول شوهرت همراهت باشه همون روز که وقت داری اول صبح برو که به همه کارات برسی ..چون معطلی زیاد داره

همه آزهارو همونروز ازتون میگیرن البته بشرط اینکه پول کافی همراه داشته باشین! مثلا حدود یه تومن!

بعدشم نباید پریود باشی چون سونوی واژینال ازت میگیرن و اگه پاپ اسمیر نداشته باشی ممکنه اونو هم ازت بگیرن ..از 4 روز قبلش هم نباید نزدیکی داشته باشی

جواب آزها یک ماه طول میکشه..بنظر من وقتتو تلف نکن ..تا اسفند که میخوای بری پیش دکتر خودت خیلی ییییییی مونده پس جواب همین آزها رو براش ببر

در ضمن شاید اصلا گوش شیطون کر تا اون موقع حامله شده بودی :)

در ضمن شناسنامه هاتون همراتون باشه
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
مرسی بیتا خیلی خوبی همیشه جوابمو کامل میدی! برای 28 خرداد وقت گرفتم از ابن سینا و 6 اسفند میخوام برم دکترم .8 روز بیشتر بینشون نیست برا همین میگم نکنه تا روز دکترم ج آزهام نیومده باشه و دست خالی برم پیش دکترم و بیفایده باشه.
راستش یکی از فامیلامون بعد 3تا سقط رفت پیش ی دکتره و الان بچه ش مونده خدا روشکر و خیلی خوشحالن میگم نکنه الکی دارم به خودم از نظر مالی و زمانی و... فشار میارم میرم تا تهران برا ابن سینا و همون فقط برم پیش ی دکتر خوب مشکلم حل میشه!
سلام خانما اومدم اینجا تا بتونم بهتون روحیه بدم...من 3 تا سقط به دلیل عدم تشکیل قلب داشتم..بعد دومی اومدم تهران و آزمایشات کامل رو انجام دادیم و خدا رو شکر هیچ مشکلی نبود.......

بعد تو بارداری سومم هپاری و آ اس آ استفاده کردم ولی بازم قلبش تشکیل نشد..اسفند 90 سقط شد.......میخواستم بیام تهران ولی فروردین ناخواسته باردار شدم و بازم هپارین و آاس آ دارم استفاده میکنم که خدا رو شکر این دفعه قلبش تشکیل شد...امیدتون به خدا باشه.......

من ایلامم ودکتر اینجام گفت فقط هپارین و آ اس آ میده و دیگه هیچی رو قبول نداره.....

انشالا شما هم به مراد دلتون برسین....
CafeMom Tickers
تبسم جان

بنظر شخص من وقتتو تلف نکن..اگه از نظر مالی برات امکان داره برو سینا و آزمایشات رو انجام بده ..حداقلش اینه که خیالت راحت میشه و دیگه هرچی دکترت بگه همونه

نگار جان

دکتر منم فقط به آسپرین معتقده و من یه بار از آسپرین جواب گرفتم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..