2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همه? مادران آینده،

. من هم مشکل سقط مکرر دارم و در حال حاضر قسمت زیادی از انرژیم را برای حل مشکلم گذشتم. مددتی هست که مطالب این گروه را می‌خونم و خوشحالم که باهاتون آشنا شدم. من ایران نیستم، و پروسه درمانی بچها را که خوندم باید بگم خیلی‌ خوبه. و با تازه‌ترین تحقیقات علمی‌ خارج از ایران همخونی داره. دوستای گلم، من فکر می‌کنم، اگه خیلی‌ امیدوار و محکم قدم برداریم همه به نتیجه میرسیم. من برای خودم یک وبلاگ درست کردم که هر چیزی می‌خونم و یا پیدا می‌کنم اونجا میزارم. تا هم به خودم هم به همه کسانی‌ که مشکل مشابه دارند کمک کنم. آدرس وبلاگمو براتون میزارم.
http://seghtmokarar.blogfa.com/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها من فردا(سه شنبه) دارم میرم مرکز ابن سینا برای مشاوره اولیه..اگه چیز خاصی گفتن میام مینویسم براتون
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام بچه ها

من دیروز رفتم ابن سینا

فقط اینو میتونم بگم که اگه خواستید برید یه عابر بانکی که تا حلقومش پر پول باشه با خودتون ببرین!

دیروز من حدود 400 -500 تومن پول دادم

اونجا مثل نقل و نبات آزمایشهای گرون مینویسن!

یه آزمایش 100 تومن ..یه آزمایش 180 تومن و ...................................

حالا فعلا منتظر نتایج آزمایش هستم تا یک ماه دیگه
Khatati.com
سلام بیتا جون منم منتظر پریود دومم تا برم ابن سینا و همه آزمایشا رو انجام بدم. فقط یه سوال: با همون مراجعه دفعه اول کل آزمایشا رو برات نوشت و انجام دادی یا چند بار رفتی؟ چون من تهران نیستم باید بدونم چند روز باید صرفش کنم. بعد اینکه آز ها رو دادی کی جواب همش آماده میشه؟
دیگه اینکه کاش قبلا اینو بت میگفتم یکی از بچه ها تو همین تایپک آدرس انتقال خون رو داد که گفت بیشتر آز های ابن سینا رو ( بجز 3 تاش ) رو باهم انجام میده میشه 250 هزار تومن! من اگه اومدم تهران سعی میکنم برا آزمایشام اونجا برم.
من پس فردا اگه خدا بخواد میرم مشهد خانومای همدرد گلم .برای همتون از امام رضا شفا میخوام...
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
سلام به همه
تبسم جان همه آزها رو همون بار اول برات می نویسن نگران نباش چون منم تهران نبودم....
بسته به آزامایشت حداکثر حدود 2 ماه جوابش طول میکشه...
علت گرونی این آزمایشها برای اینه که اینها بیشتر تخصصی اند والبته آزاد ... اینو بگم ما دفترچه تامین اجتماعی داشتیم که 3-4 آز آزاد بود به خاطر همین گرونه....
فکر کنم با بیمه ایران و ملت کمتر بشه....
ایشالله موفق باشی

تبسم خانم التماس دعا ما رو یادت نره
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام به همه

عاطی جون و تبسم جون بنظر من خیلی دکترهای پروفسوری نداشت!

خیلی معمولی بودن..فقط یه سری سوال ازت میپرسن و توی کامپیوتر میزنن و در آخر یه پرونده برات درست میکنن..فقط اینکه هرچی عکس و آزمایش دارید ببرین با خودتون

البته اونجا آزمایش اسپرم آقایون رو قبول نمیکنه..بعضی از آزمایشهای خون رو هم قبول نمیکنن(منظورم اینه که اگه این آزمایشا رو جای دیگه دادید قبول نمیکنن)

حتی اگه تست پاپ اسمیر هم دارید ببرید با خودتون چون لازمه

در کل برتری اونجا اینه که آزمایشگاه تخصصی دارن و همه جور آزمایشی همونجا انجام میشه وگرنه دکتراش بنظر من مالی نبودن!

تبسم جان من ساعت 1 ظهر وقت داشتم اما ساعت 6 عصر برگشتم خونه!

روند کارشون خیلی کنده..دکترها به موقع نمیان

دقیقا مثل اینه که بخوای توی یه بیمارستان ویزیت بشی..
خیلی معطلی داره!

تبسم جان شما یه روز قبل از روزی که نوبت داری باید تهران باشی که روز بعدش صبح اول وقت بری اونجا که کارات بموقع انجام بشه

اونجا کارشون از ساعت 8 صبح شروع میشه ولی همونجور که گفتم دکتراشون منظم نبودن

از شانس من که نوبتم هم سر ظهر بود و یکی یکی میرفتن ناهار بخورن و دیگه برگشتنشون با خدا بود

اگه بموقع اونجا باشی همه آزمایشاتت رو میتونی بموقع انجام بدی و برگردی

جواب آزمایشها بستگی به نوعش داره

مثلا یه سریشون دو سه روزه آماده میشه یه سریشون 20 روزه

کلا بذار جواب همشون اماده بشه بعد یهو بیا تهران

در ضمن حتما شناسنامه خودت و همسرت همرات باشه

قانونا کارشون تا ساعت 8 شبه اما از ساعت 3 یا 4 دکترا یکی یکی جیم میشن!

دیگه اگه سوالی داشتین در خدمتم
Khatati.com
سلام بیتا جون
درباره دکترهای ابن سینا باید بگم که شما چون ویزیت اول بودی دکترهای اصلی شما رو ویزیت نکردن عزیزم
چند تا دکتر که مخصوص هماهنگی شما هستن در آینده از شما شرح حال و بقیه موارد رو می خوان
بعدش که آزمایش ها آماده شد
باید ویزیت مردان
ویزیت زنان
ویزیت ایمونولوژی
ویزیت ژنتیک باید بگیری
که اونا دکترهای تخصصی هستن
و با بررسی آزمایش هاتون جواب نهایی رو بهتوون میگن

راستی اگه خواستی ویزیت ایمونولوژی بگیری که مهمترین ویزیت همینه از دکتر زرنانی بگیر حتما

وقتی ویزیت شدی و برگشتی اون وقت نظرت کاملا عوض میشه راجع به دکترها
این دکتر فقط 3 ربع با ما نشسته بود و حرف میزد
انگار پدرم بود
من که کم مونده بود ماچش کنم هههههه
بچه ها من از بهترین متخصص زنان شهر خودمون وقت گرفتم برای 6 تیر . فکر میکردم تا اونموقع جواب آزهامو از ابن سینا

میگیرم که ببرم پیشش (‌آخه تو برج 3 پری دومم میاد و گفتم دیگه بعدش سریع برم تهران آز بدم) آخه سختمه برم زیر نظر

دکترای تهران و هی برم بیام...

حالا بنظرتون جواب آزمایشای نصف ونیمه که تااونموقع ابن سینابم داده رو بردارم برم پیش دکتر فایده داره؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.