2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
آزی جان اتفاقا دکترم هیستروسکوپی رو بهمراه لاپاراسکوپی تجویز کرده چون گفت اینطوری دقیق تره اما بهم گفت قبل از انجام عمل با مرکز سینا هم مشاوره کن

برای همین بهم معرفی نامه داد
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام به دوستای خوبم

سال نوتون مبااااااااااارک ایشاا... امسال برامون سال نی نی باشه

منم این ماه که پری بشم شروع می کنم به LD خوردن فکر کنم تو خرداد ماه اینا میکرو رو انجام بدم

من خیلی دعا کردم که طبیعی باردار بشم ولی انگار لیاقت نداشتم

امیدوارم مراحل درمان هممون راحت سپری بشه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام خاطره جان
من هم رفتم دکتر دیروز
واسم پروژسترون نوشت که پری بیاد
بعد هم واسم یک دونه آمپول HMG نوشت
روز 13 هم سونوگرافی نوشت
راستی کلومیفن هم نوشت واسم
راستی خاطره جان من همیشه توی کلوپ ختم 40 روزه زیارت عاشورا هستم
حتما بیا اونجا بیشتر با هم صحبت کنیم .
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام به همگی میخواستم یکمی راهنماییم کنین من 2 سال باردار نشدم البته مشکل از شوهرم بود بعد 2 بار سقط داشتم یعنی هفته پیش سقط داشتم میخواستم بدونم چه راهایی باید برم چه آزمایشایی شماها انجام دادین حالم خیلی گرفته شده اگه کمکم کنین لطفه بزرگی در حقم کردین ممنون
سلام
عاطی جان چون دوبار سقط داشتی سقط مکرر محسوب میشی
اگه از نظر مالی مشکل نداری بعد 2 ماه که از سقطت گذشت زنگ بزن مرکز ناباروری وسقط مکرر ابن سینا وقت بگیر
اونجا همه آزهای موردنیاز درموردسقط اعم از ژنتیکی وغیر ژنتیکی رو از خودت وشوهرت میگیرن
در غیر این صورت اگر تهران هستی میتونی پیش دکتر پاکروش ودکتر محسن واشرف معینی هم بری
فقط یادت باشه هر کجا میری فقط طبق همون مرکز یا دکتر باش وعوضش نکن
تا انشالله نتیجه بگیری