2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
ماریتا جون حتما حکمتی تو کار بوده . دکتر علت سقطهاتو چی تشخیص داد؟
بهاری جونم میبینم نفرینم گرفتت و به زودی تو هم به جمع مامانای بی خواب و گرفتار اضافه میشی :)
واااااااااای من عاشق پسرم اسمشو می خوای چی بزاری ؟
بهاری جون ماههای آخر باید استراحتتم بیشتر باشه تا نی نی خوب وزن بگیره آب هم زیاد بخور دوستم
ایشالاه سه ماه دیگه عکس پسملی رو برامون بزاری
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام

آزی جونم انشاله همیشه دعای خیرت گیرا باشه مخصوصا برا بچه های این تاپیک..........اولی که عکس دو تا دخملت و گذاشته بودی صفحه رو باز کرده بودم داشتم قربو.
ن صدقه شون میرفتم همسرم اومد ببینه با کی حرف میزنم؟؟؟!
وقتی اونم دید چقدر تعریف کرد و ماشاله گفت براشون خدا حفظشون کنه برات گلم........دو قلو داری سخته اما عشق میکنی باهاشون مخصوصا تو این سن که خیلی تو دل برو مشن و عزیز

اسمش و هنوز تصمیم نگرفتیم چی بذاریم به محض قطعی شدن برات میگم شمارمم برات میفرستم دوس داشتی تو هم بده گاهی برا هم مسیجی بفرستیم از حال هم با خبر بشیم
آب هم آره سعی میکنم روز 6 تا 8لیوان و بخورم
ولی از الان سختم شده نمیدونم برا استراحتاس که بد عادت شدم؟نمیتونم زیاد راه برم فورا زیر دلم درد میگیره همش میگم دو ماه آخر و چیکار کنم؟؟؟
اما بازم همیشه خدا رو شکررررررررررررر میکنم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهاری جونم مرسی دوستم تو هم منو سال جدید دعا کن . یکی از فسقلی هام خیلی بد غذاست و منو خیلی اذیت میکنه خدا دعای تو رو الان مستجاب میکنه . امیدوارم خدا یک نی نی خوشکل و خوش اخلاق و خوش غذا بهت بده بوووس
دوستای خوبم سال جدیدتون پیشاپیش مبارک منم دعا کنید و امیدوارم سال جدید سال مامان شدن تمام بچه های این تایپیک باشه آآآآامیییییییییییییین
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همگی
پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک میگم ایشالا سال خوبی داشته باشید همراه با سلامتی.
امیدوارم در سال جدید همه به آرزوهاتون برسید.
بچه ها لطفا لحظه تحویل سال همدیگه رو یاد کنیم و برای منم دعا کنید.
مخصوصا اونایی که امسال باردارن واسه بقیه هم دعا کنند.
سلام به دوستای خوبم

اومدم بگم که اینبار هم خدا نخواست که نینی من برام بمونه...
راستش الان توی هفته 9 هستم ولی رشد حاملگیم انقدر کنده که تازه کیسه زرده دیده شد و دیگه ساک رشد نداشته...
امروز دیگه ختم بارداری دادن بهم...

راضیم به رضای خدا

التماس دعا
تبسم جونم مرسی از همدردیت عزیزم

عزیزم دیگه با این موضوع و سختی ها کنار اومدم...دیگه پوستم کلفت شده انگار
فقط امیدوارم هر چه زودتر انتظار همه بچه ها تموم شه

من بار چهارمه اینبار
البته مشکل انعقادی هم دارم
دکترم معتقده که هپارین باید مشکل رو حل کنه و احتمالا مشکل دیگه ای هم هست که بارداری هام رشد نمی کنه
سلام به همه دوستان گلم عیدرو به همه تون تبریک میگم واز خداوند میخوام که سال خوبی رو براتون در پیش گرفته باشه
وان شا الله همه مون به بهترین خواسته مون برسیم الخصوص رویای عزیزم که دوستان شو تنها گذاشته وحتی دلش
نمیخواد عید رو بهمون تبریک بگه
رویا جونم از خدا میخوام که امسال رو بهترین سال زندگیت قرار بده وبه تمام ارزو هات برسی ولی تورو خدا بیا تا دوباره
از حال هم باخبر باشیم دل تو بذار کنار دل همه ما و بگو ما همه هم دردیم حرف دل همدیگرو بهتر میفهمیم
رویا جون من منتظر پست جدیدت هستم عزیزمممممممممممممممممممممممممممممم بیا همه رو خوشحال کن
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام دوستان

سال نو مبارک

کسی اینجا هست که به مرکز ابن سینا مراجعه کرده باشه؟ لطفا تجربیاتتون رو بنویسین

من دکترم معرفی نامه داده که برم اونجا و برای لاپاراسکوپی با دکترای اونجا هم مشورتی داشته باشم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام به همه دوستان، سال نو مبارک!
امیدوارم امسال سال خوبی همراه با سلامتی برای همه باشه و به آرزوهاتون برسین.

منم دومین ماه بود که با کلومیفن اقدام داشتم اما چند روز پیش باز پریود شدم. دیروز رفتم پیش معینی این بار برام لتروزول نوشت . 26م همین ماه دوباره باید برم سونوگرافی. تا خدا چی بخواد.