2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلامممممممممممممم

ممنونم نانا جون
من خود ابن سینا قراره ان تی شم و دکتر طباطبایی
بچه ها میگن خیلی خوب بوده
حالا توکل به خدا

مهسا هم شکر خدا خوبه و سه شنبه میره سونو
دعامون کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر طباصبائی هم خیلی خوبه برای اندازه گیری سر سرویکس پیشش رفتم خیلی با دقته
آزی جون خدارو شکر بهاری هم خوبه چند هفته پیش یه کوچولو لکه بینی داشت که دکتر بهش استراحت داده رفته خونه مامانش نی نیش هم پسره و همه چیش خوب بوده
مرسی از اینکه گفتی نانا جونم

من پردنیزولون از روز بارداری 2 تا برام تجویزی شده بود
ولی از 1 شنبه یکیش کردن برام
احتمال میدم از اون باشه لکم
نظرتون چیه ؟

من الان 2 تا شیاف و 2 تا امپول پروژسترون دارم در روز
ولی گفت از 1 شنبه امپولا رو قطع کنم و به جاش هفته ای یه پرولوتون 250 بزنم
میترسم کم باشه چون روزی 2 تا هپارینم دارم
نانا جونی میشه بگی از اول دوز پروژسترونت چقدر بود و الان چقدره ؟
مژگان جان من تا هفته پانزدهم روزی دو تا پروژسترون یا آمپول یا شیاف داشتم که الان شده شبی یکی و پردنیزولون هم یک هفته روزی چهار تا هفته بعد سه تا هفته بعد دوتا هفته بعد یکی و دوباره تکرار که چند روز پیش که رفتم دکتر گفت باید کمش کنی ولی چون دکتر متخصص خون تجویز کرده بود گفت با خودش مشورت کن بگو با توجه به اینکه تو هفته ششم سقط میکردم و الان هفته بستم هستم باید چه مقدار مصرف کنم که وقتی بهش زنگ زدم و پرسیدم گفت باید تا آخر بارداری ادامه بدی و این هم بگم که موهای سرم وحشتناک میریزه تقریبا کچل شدم آمپولهای فرگمین هم که گیر نمیاد تبدیلش کرد به کلکزان 60 که دونهای هفت و ششصد خریدم در صورتی که فرگمین رو میخریدم دونه ای هزارو چهارصد ولی گیر نمیاد
دکتر ایمونولوژ همون موقع که برام تجویزی کرد گفت تا پایان 3 ماهگی بخور
ولی کاشکی برای منم قطعش نمیکردن
حالا حتما بهشون میگم باز

من که روزی 2 تا هپارین میزنم
کلکزان با سلکسان فرق میکنه ؟
چون شنیدم سلکسکان ازادش 11800 هستش
سلام دوستای خوبم

من فعلا بارداریم شکر خدا ادامه داره...دیگه بتا ندادم ولی گاهی با ب.ب.چ چک می کنم که ظاهرا خوبه.
سونو هم قرار بود آخر 6 هفته برم که نرفتم و گذاشتم واسه همین سه شنبه که میشم 7 هفته و 1 روز.

خیلی برام دعا کنین چون نگرانیم تمومی نداره.
مخصوصا که هر هفته بین ترشحاتم که سفیده یه دونه رگ خونی دیدم که اعصابمو ریخته بهم ولی ادامه نداشته...

التماس دعا
مژگان جان نه فرقی نمی کنه روی دارو نوشته کلکران داروخانه ها بهش میگن سلکسان ولی واحدش فرق میکنه 20میلی گرم داره 40 میلی گرم و 60 میلی گرم داره که قیمتهاشون فرق میکنه .
اگر پردنیزولون رو قطع کردن حتما نیاز نداشتی نگران نباش منم بیخود دارم ادامه میدم چون شدیدا پوکی استخوان میاره و ایمنی بدن رو دست کاری میکنه .
مهسا جان اول از هر چیز بهت تبریک میگم انشالله شما هم یه نی نی ناز به دنیا میاری به خودت نگرانی نده اگثر بچه ها لکه بینی رو دارن تا میتونی استراحت کن دقیقا نمیدونم چه فاکتوری بود ولی فکر کنم tpo بود
سلام دوستان. خوشحال میشم ورودم رو به جمعتون بپزیرید. من چند روزه که تقریبا بیشتر این تایپکو خوندم. راستش یکی دو سالیه که میام به نی نی سایت و تنها جایی که فکرشو نمیکردم که یه روز بخوام عضوش بشم و مشتری ثابتش بشم اینجا بود.فکر میکردم یا حامله میشم یا نمیشم به راه سومی فکر نمیکردم ولی خوب زندگی همش برای من چیزهاییه که انتظارشو ندارم .یک سال و نیم پیش قصد کردم باردار بشم .دفعه اول بعد 9 ماه انتظار حامله شدم ولی تو هفته 6 رفتم سونو گفت چند روزه که رشدش متوقف شده و رفتم سقطش کردم.دفعه دوم هم 7 ماه منتظر شدم تا حامله بشم ولی بازم بعد کلی استراحت مطلق و شیاف و... تو هفته های 8-9 قلبش ایستاد و دو هفته پیش بازم کورتاژ کردم.حالا من موندم آرزوی مامان شدن و ترسم از تکرار دوباره بارداری ناموفق.خیلی خوبه که میدونم درکم میکنید و میدونید چه حسی دارم.دیگه تا مطمئن نشم بارداریم بعدیم طبیعی خواهد بود اینکارو نمیکنم.تصمیم دارم برای درمانم مطمئن شم با اینکه 10 ساعت باید با اتوبوس بیام تا برسم تهران برم زیر نظر ابن سینا آزمایشامو انجام بدم حالا از شما که میرید به این مرکز چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید...
1-برای اینکه بیام به مرکز و برام آزمایشات کامل رو بنویسه حتما باید وقت قبلی بگیرم یا همون روزی که میخوام آز بدم مراجعه کنم و پذیرش میشم؟
2-حتما باید 2-3 ماه از سقطم گذشته باشه تا آزمایشهای علت سقط رو بدم یا الانم میتونم بدم؟
3- بچه ها حرفای بیشتر شما رو که خوندم بعد از تمام آز ها تقریبا همتون داروهای مشترکی استفاده کردید برای درمان (همون پردنیزولون و آسپرین و هیپارین و...) چطور به همه همینارو میدن؟ ینی همه تو آزشون مشکل مشترکی وجود داشته یا چون مشکلی پیدا نکردن اینارو برای محکم کاری میدن؟؟؟؟؟؟!!!
مرسی از هرکس که جوابمو بده . البته هننوزم سوال دارم که از خوندن نوشته هاتون برام پیش اومده که بعدا ازتون خواهم پرسید.
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
سلام تبسم جون

کار خیلی خوبی میکنی میای ابن سینا
حتما باید 2 تا پریود از سقطتت بگذره تا ازمایشات لازم رو براتون بدن
میتونی زودتر زنگ بزنی و خودشون تمام اطلاعات رو ازت میگیرن و راهنماییتون میکنن 22644701
اصولا کسایی که سقط داشتن این مشکلات مثل انعقادی و ایمنی تو ازها معلوم میشه
ولی کلا اگرم مشکلی نباشه اینارو میدن