2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158763 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی خاطره جون توی یکی از کلوپهای نی نی سایت یه دوستی بودکه مشکلش شبیه به من و شما بود . یعنی در هفته 6 بارداری ، ساک حاملگی تشکیل نمی شد . دیشب خبر بارداری اش رو شنیدم . رفته سونوگرافی و ساک حاملگی هم تشکیل شده ، هفته بعد باید بره برای شنیدن صدای قلب نی نیش .
خیلی خوشحال شدم . مشکل من و شما هم حتما با خواست خدا حل میشه .
این دوستمون قبل از بارداری پردونیزول استفاده میکرده . شما هم که این بار این دارو رو استفاده کردی . توکل به خدا
سلام به همگی
صبح بخیر

من دیروز فهمیدم حامله هستم رفتم دکتر بهم سلکسان 6000 داد و سیکلوژست
آیا دوز سلکسان زیاد نیست
سیکلوژست را باید واژینال یعنی از جلو باید بزارم دیشب از نگرانی خوابم نبرد
آیدا جون من در حال حاضر آسپرین و فولیک اسید و ویتامین ب و پردنیزول و متفورمین مصرف میکنم.
منم متفورمین رو بخاطر کیستهای ریزی که دارم میخورم. دکتر بهم گفته اینبار قرصهای محرک تخمک گذاری هم بهم میخواد بده.
سلام دوستان این مطلب توی یکی از ایمیلهام راجع با ناسازگاری دارو با با برخی مواد غذایی اومده بود... به نظرم اومد اینجا برای شما بزارم چون اکثرا مشکلات انعقادی به خاطر سقطهامون داشتیم.

داروهای ضد انعقاد خون و بروکلی

مصرف بروکلی و کلم برای کسانی که تحت درمان با داروهای ضدانعقاد خوراکی مثل �وارفارین� هستند، ممنوع است چئون این سبزی ها حاوی ویتامین K هستند که آثار ضدانعقادی را کاهش می دهند. اگر فردی که داروهای ضدانعقادی مصرف می کند، بروکلی یا کلم بخورد، احتمال شکل گیری لخته های خونی در او وجود دارد. این مواد غذایی میزان تاثیر استامینوفن را که برای تسکین درد و کاهش تب تجویز می شود، پایین می آورند. اسفناج، آووکادو و کاهو نیز مانع ویتامین K هستند.

خدای خوبم. ممنون
سلام من یه حاملگی خارج از رحم داشتم که با دارو رفع شد که البته با امپول hcg باردار شده بودم بعد از ان هم پرولاکتینم بالا رفت که دارو مصرف کردم بعد بلافاصله باردار شدم که هفته 5 بدون دیدن ساک حاملگی خود به خود سقط شد دکترم گفت شاید مشکل ژنتیک داشته باشم بعد کاریو تایپ انجام دادم که هنوز یک ماهی به امدن جوابش مونده اما من کمی استرس دارم میشه اگه کسی انجام داده بگه در جوابش در صد ریسک را مینیپویسن یا چیز دیگه ای؟خودمون میتونیم بفهمیم جوابش رو؟