2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158763 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
رکسانا جون هفته دوازدهم هستم
مهسا جان بله آمپول فرگمین 5000روزی یکی دور ناف قیمتش هم هر بیست و نه تاش با بیمه حدودا چهل هزار تومان میشه در ضمن من بیمه تامین اجتماعی هستم مثل اینکه خدمات درمانی گرونتر میشه
امروز رفتم ntدر واقع یه سونو بود که وضعیت ضخامت پشت گردن جنین رو بررسی میکرد که خدارو شکر طبیعی بود اندازه سر و قد و وزن و رشدش نسبت به سن جنین میسنجید بعد هم جواب سونو رو با یک سری آزمایشهای که دکتر نوشت رفتم آزمایشگاهی که دکتر معرفی کرد انجام دادم که باید پس فردا جوابش رو بگیرم
اینم از اخبار جدید خودم
مهسا جان من هم خیلی نا امید شده بودم اصلا بعضی وقتها از اقدام کردن پشیمون میشدم چون من مشکلم فقط سقط نبود بلکه ناباروری هم داشتم با کلی دارو هزینه عذاب و درد تخمک گذاری میکردم که آیا بگیره یا نگیره اون هم با روش آی یو آی و آی وی اف و هزار تا جنگولک بازی اون هم سقط میشد ولی این بار خدا بخواد جواب گرقتم ولی یکی از عوارض این مشکل همین نا امیدی و یاس و افسردگی که نباید بذاری بهت پیروز بشه باید پشتکار داشته باشی
دوستای عزیز من هم 3 تا سقط در هفته 5 و 6 داشتم . بدون اینکه حتی در سونوگرافی ساک حاملگی دیده بشه
ازتون خواهش میکنم اگه کسی شبیه به من بوده بیاد بگه نظر دکترش چی بوده ؟ چه آزمایش هایی داده ؟ و چه قرصهایی مصرف کرده ؟ آیا نتیجه گرفته ؟
من 6 ساله منتظر یه نی نی ناز هستم . دیگه خسته شدم . از انتظار بیزارم . اگه کسی چیزی می دونه کمکم کنه . ممنون میشم .
آیدا جون منم 2 بار سقط در پایان 5 هفتگی داشتم . در سونو هم ساک حاملگی دیده نشده بود.کلی هم آزمایش و عکس رنگی و... دادم که تقریبا در همه سالم بودم. بجز یه ژن نه چندان مهم که داروش فولیک اسیده که من از خیلی قبلتر از بارداری مصرف میکردم! در حال حاضر دکتر برام آسپرین و متفورمین و پردنیزول تجویز کرده و گفته اینبار شاید از هپارین استفاده کنه. احتمالا هم از ماه دیگه بهم اجازه بارداری میده.
تا خدا چی بخواد.
دکتر شما در مورد علت سقطهای شما چی گفته؟
خاطره جون ازت خواهش میکنم به محض اینکه انشاا... مشکلت حل شد برای من هم ایمیل بده و منو در جریان درمانت قرار بده .
دکتر احمدی به من پیشنهاد ای یو ای داده اما نمی دونم کار درستی هست یانه چون شوهرم مشکلی نداره .
آیدا جون من هم کلینیک ابن سینا میرم و هم پیش دکتر اشرف معینی میرم.کاریو تایپ هم دادم مشکل نداشتیم.

حتما آیدا جون .من همیشه سیر درمان و داروهامو اینجا توضیح میدم تا ازتجربه های بقیه هم راهنمایی بگیرم

من در مورد تخمک گذاری هم مشکل دارم آخه کیستهای ریز دارم و پری هام هم منظم نیست. دکتر گفته میخواد داروهای محرک تخمک گذاری هم بهم بده.
شما هم اگه به دکترت اطمینان داری هر کاری که میگه انجام بده. البته اگه به تشخیصش مطمئنی. ایشالا که شما هم هر چه زودتر نتیجه میگیری. توکل به خدا.
سلام ایدا جان منم 2 تا سقط داشتم اون ازمایش هایی که خاطره جون گفته منم انجام دادم و همچنین از کراس مچ که اگه عدد زیر 20 باشه لنفوسیت تراپی میکنند عدد از من منفی بود.عزیزم من از صمیم قلب درکت میکنم چون خودمم مثل تو هستم.
ما هم یه روزی مامان میشیم امیدوار باش و از نو شروع کن.