2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
رویا جون من تو رو بیشتر از همه درک میکنم خدا هم به من بعد از چند سقط دو قلو داد و من تا ماه آخر استرس زنده نموندن اونها رو داشتم وااااقعا میدونم چی میکشی . شاید من رو نشناسی ولی من همیشه برات آرزوی سلامتی میکردم .
دوست خوبم باور کن که وقتی خدا چیزی رو از ما میگیره چیزی خیلی بهتر برای ما آماده کرده .و پایان تمام سختی ها آسانی است و ترو خدا نکنه ناشکری کنی گریه کن و خودتو آروم کن و فکر این رو بکن که هنوز زمانش نرسیده بوده .
بدون که دوستایی داری که با اینکه ندیدنت اما از صمیم قلب آرزوی شادی تو رو دارند و برای آرامش زندگیت دعا میکنن.ولی ایشالاه خدا بهت یک قلو بده که هم بارداریش راحت تره و هم نگهداریش . به خدا من روزی صد بار کم میارم نمیدونی چقدر دو تا بچه سخته . زندگی همه چیش سخته وقتی داری آرزوی یک لحظه آرامش داری و وقتی نداری آرزوی یک صدای بچه .
دوستای خوبم شما هم نگران نباشید و نا امید نشید تمام بارداری ها شبیه هم نیستند . تا زمان اون نرسه بچه دار نمیشیم تمام این چیزا بهانست که خدا قرار میده تا زمان هر چیزی برسه . همتون رو دوست دارم و برای همتون آرزوی نی نی های سالم رو دارم .
همیشه خوش حال بودم که بارداری رویا خیلی ها رو تو این تایپیک امید وار کرده بود ولی دوستای خوبم بیایید هممون امیدمون به خدا باشه . منم سه بار سقط داشتم ولی دو قلو هام سالمند .
ایشالاه رویا هم روزی از نی نی یا نی نی های قشنگش اینجا برامون مینویسه و از این روزها به عنوان خاطرات تلخ یاد میکنه
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رویا جون میدونم اینجا رو می خونی بدون خبرت ضربه سختی به همه ما بخصوص منو مارال که از سال 86 باهم هستیم زد
مارال برام اس مس داد که از صبح تا حالا از گریه زیاد سردرد شده والان نمی تونه وارد سایت بشه و گفت که بهت بگم که اونم از شنیدن این خبر بسیار متاسف شده و باهات همدردی میکنه و از خدا برای خودت وهمسرت صبر میخواد
منم امروز ناخوداگاه اشکام میریزه
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
مامان نیلوفر عزیزم باید بری مراکز مخصوص ناباروری واونجا بعد از آزمایشهای مختلف بهت اجازه استفاده از تخمک اهدایی رو میدن البته در صورتیکه واقعا نیاز داشته باشی
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
زهرا جان یه دختر خاله دارم یه پسر 13 ساله داره الان هم نزدیک به 8 ساله داره برای بچه دوم اقدام میکنه سه تا سقط تو سه سال اخیرداشته دکتر بهش گفته دیگه نمیتونی باردار بشی تخمکت خوب نیست باید از تخمک اهدایی استفاده کنی
رویای عزیز ......... میدونم که هیچ چیز نمیتونه تسکین دهنده قلب شکستت باشه ...... فقط میخوام بدونی که ...... زندگی ، اقیانوس پر تلاطمی است که در کلیه فصول می غلتد ..... در کشاکش امواج این اقیانوس ، تنها شناورانی به ساحل موفقیت می رسند که دیدگانی پرفروغ و بازوانی موج شکن دارند ........ هنگامیکه انسان به نقطه هدف میرسد ، بر راه دور و درازی که در پشت سر نهاده لبخند غرور آمیز میزند ....... ضعف و ناامیدی به خود راه مده ...... از یاس و نامیدی بپرهیز که دشمنان سلامت و پیروزی هستند ......... مافوق دشواریها باش ...... با مشت اراده ، دهان ناکامیها را بکوب ....... از صحرای درماندگی تا افق کامیابی فاصله چندانی نیست ........ خدایا ........ خداوندا ........ به حق همین روزهای عزیز ...... به حق علی اصغر شش ماهه امام حسین ........ خودت هرطور که خیر و صلاحه دل رویا جون و تموم چشم انتظارهارو شاد کن ....... آمین یا رب العالمین ........
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
ملی جون این چه حرفیه که میزنی رویا دو قلوی 7 ماهه داشته یعنی میتونه یک قلو رو بدون درد سر بدنیا بیاره . بد شانسیش بارداری دو قلو خیلی ریسکش بالاست
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

من پارسال یه همچین روزهایی باردار بودم که با یه سهل انگاری کیسه ابم پاره شد و دختر نازنینم تو 6 ماهگی از دست دادم و ضربه خیلی بزرگی دیدم چون وقتی داشتم درد میکشیدم تا نینی طبیعی به دنیا بیاد به این فکر میکردم که ای کاش الان نه ماهم بود و این درد پایان خوشی داشت ولی افسوس .................امسال برای باره دوم بادار شدم اینبار به دلیل تشکیل نشدن قلب هشت هفتگی سقط کردم و داغ نی نی اول واسم تازه شد چون کلی سیمونی خوشگل واسش خریده بودم.ولی خب چه میشه کرد خواست خداست راضیم به رضای خدا.بچه ها کسی اسم دکتر حمید مظاهری شنیده من تونستم به زور ازش وقت بگیرم در ضمن من رحمم یه سپتوم دارم که با سونو معلوم شد.ولی عکس رنگی فعلا ننداختم منتظرم برم پیش مظاهری ببینم نظرشون چیه.دوستایی که هپارین استفاده کردن ایا قبل از بارداری علایم خاصی داشتن یا با ازمایش مشخص شد غلظت خون دارن؟این مسئله خیلی ذهن منو درگیر کرده ممنون میشم جواب منو بدین دوستای خوبم.
Lilypie Maternity tickers
رویا جونم قصه نخور عزیز دلم منم مثل تو یه امانتی دسته خدا دارم منم دختر نازنینم رو سپردمش به خدا خیالت راحت باشه عزیزم جاشون اونجا امنه امنه.امیدوارم به این شبهای بزرگ خدا به هر کسی که منتظره یه فرشتست هر وقت که وقتش شد یه نی نیه سالم و صالح عطا کنه امیننننننننننننننننننن
Lilypie Maternity tickers
سلام رویا جون

از اون روزی که پستت و خوندم خیلی فکرت و می کنم دیشب داشتم می خوابیدم می گفتم خدایا چی میشه الان خیلی زود زمان برای رویا بگذره زود بشه 2 ماه 6 ماه یک سال می دونم یه خاطره بدی برات شده ولی امیدورام گذشت زمان روبراهت کنه

عزیزم بازم بیا تاپیک سر بزنه نمی کم الان ولی وقتی یکم بهتر شدی بیا

منتظرتیم

راستی تو الان دلت شکسته دعات مستجاب برای ما هم دعا کن ما هم اگر خدا قابل بدونه برای تو همسرت حتما دعا می کنیم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
نارین جون غلظت خون رو با آزمایش می فهمن

منم با آزمایش فهمیدم غلظت خون دارم و الان دارم آسپرین می خورم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
بچه ها یه سوال تو رو خدا هر کس می دونه جواب بده

ابن سینا به من گفته بعد از اتمام پردنیزولون روز دوم پری وقت جنین شناسی بگیرم از بدبختی من امروز پری شدم یعنی فردا میشه روز دوم پری................ حالا شوشو هم مسافرت رفته و تا جمعه هم نمی یاد............ حالا من باید چه کار کنم می تونم ماه بعد که پری شدم برم

تو رو خدا اونایی که میکرو کردن و جنین شناسی و رفتن بگن جنین شناسی چه کاری می کنه ؟