2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ملی 2 جان در مورد کیستام میگن خیلی ریزن .اوایل که قصد بارداری نداشتم خیلی دنبال درمانش بودم اما کامل برطرف نشد . الان هم میگن تنها راهش همون متفورمینه . نمیدونم شما دکتر معینی رو میشناسی یا نه من که خیلی تعریفشو شنیدم اون میگه ممکنه یکی از دلایل سقط همین کیستهای ریز باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 2بار...ولی تا به حال کسی نگفته علتش میتونه همین باشه...کیست من تقریبا 5 سانته...یک بار هم لاپارا کردم که گفتن نشد درش بیاریم ولی کیست خاصی نیست....نمیدونم ولی این دکترا انگار خیلی اصرار دارند که درش بیارن...
سلام خانوما لطفا اینجا یه سر بزنید و اگه در توانتون هست هر چند مقدار ناچیز کمک کنید به نیت اینکه گره از مشکلاتتون باز بشه انشالله..............

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=134084&PageNumber=12
سلام آزی جون
10 باید پری بیاد که از یه هفته پیش هم درداش شروع شده این ماهم هیچی دیگه

خاطره جون روزی چن تا متفورمین و پردونیزول میخوری؟
دکتر منم اشرف هست

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بهاری جون روزی 3تا متفورمین میخورم . ولی پرد نیزول رو هنوز شروع نکردم . هفته دیگه ابن سینا وقت دارم میخوام نظر اونا رو هم راجع به ادامه درمان بدونم بعد یا اونجا یا پیش اشرف ادامه بدم. شما چه داروهایی میخوری؟
لیلا جان امیدوارم این دفعه بارداری موفقی داشته باشی... در مورد منم هر دو دفعه اول هفته 6 سقط شد. کلی آزمایش دادم جوابشون حاضر بشه میرم ابن سینا. من فکر میکنم الان تقریبا به همه کسایی که سقط میکنن هپارین میدن... نمیدونم...
برای منم دعا کن . منم اگه قابل باشم برای همه دعا میکنم.
راستی دکتر شما نگفت علت سقط تون توی دفعه دوم چی بوده؟