2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید میشه لطفا ی بار دیگه اسم دکتر غددتو بگی؟ منم برم پیشش؟ موندم با نصر انتقال بدم یا عارفی اندوم ...

عزیزم تی پی اوبالاخودش باعث ناباروریه.اگه تشکیل بشه پوچش میکنه اگه پوچم نشه قلب تشکیل نمیشه.اول اینودرمان کن.متخصص غدداصلاازتی پی اوهیچی نمیدونه فقط لووتیروکسین میده.شمابروپیش متخصص سقط مکررونازایی.ازمایشات ایمنی رودادی

سلام دوستان ،من سقط داشتم ازمایش ایمنی دادم چندتا سیدی ها بالا چندتا پایین تر از نرمال هستن بنظرتون نیاز به سرم ای وی ای جی دارم؟اخه دکترم گفت مصرف کورتون تاثیری روی سیستم ایمنی نداره ولی نمیدونم سرم مشکل منو حل میکنه؟تورخدا جواب بدید 

خداااااایا بخاطر کدام گناهم؟ سزاوار این همه رنج و بیماری در این دنیا شدم...الهی نگاهی🤲
سلام منم سقط مشابه شما داشتم ۴تا الان پسر دارم .باید درست بررسی بشی   ازهرلحاطی  تامشخص ...

مامان آرنیکا میشه منم تو گروه دعوتم کنی بهتون تو تلگرام پیام دادم ولی دعوتم نکردی عزیزم

دوستان میشه سوال منو جواب بدید،منم تو بارداری باید سرم مصرف کنم ولی میگن تو این شرایط کرونا خییییییلی خطرناکه،خانمهای بارداری که الان سرم مصرف میکنن میشه یکم راهنماییم کنید

خداااااایا بخاطر کدام گناهم؟ سزاوار این همه رنج و بیماری در این دنیا شدم...الهی نگاهی🤲

سلام منم سه بارسقط داشتم قلب تشکیل نمیشد  لطفاً اگه گروه تلگرامی هست براسقط مکررلینکشوبفرستین منم عضوبشم خانومایی که سقط مکرربودن والان نتیجه گرفتن نینی دارشدن بیاین بگین چه داروهایی مصرف کردین یکم امیدواربشم منم😭😭

خدایا یه نینی صحیح و سالم به منم بده الهی آمین 
سلام دوستان ،من سقط داشتم ازمایش ایمنی دادم چندتا سیدی ها بالا چندتا پایین تر از نرمال هستن بنظرتون ...

سلام روش دکتر رزاقی این هست که اگر سی دی ها نرمال نباشه حتما پردنی تجویز می کنه و سرم هم با توجه به فاکتور hla میده اگر نرمال نباشه عزیزم سرم برای تنظیم سیستم ایمنی تجویز میشه و نمیشه بگی سرکوب می کنه یا تقویت می کنه فقط تنظیم می کنه تا بدن شما جنین رو نگه داره امکان داره توی این شرایط خطرناک باشه اما خب کرونا شاید هرگز از بین نره و ما هم نمی تونیم زندگی نکنیم 

سلام

میشه من رو راهنمایی کنید.

من آزمایش ایمنی دادم و سه فاکتور cd16,cd56,dual cd16&56 بالای حد نرمال هستش.من تا حالا بارداری نداشتم.آیا این موضوع مانع از حاملگی و لانه گزینی هم میشه؟ و اینکه چه راه حلی وجود داره؟

دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم🌺🌺