2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست
سلام ان شاالله اومده باشه پایین و بارداری بعدیت بدون خطر باشه و فرزند سالم و صالح بیاری نه تو رشت س ...

سلام خانمی خوبی؟

منو یادتون هست؟ 

سقط داشتم. یک بار آزمایش دادم که آنتی کاردیولیپینم بالا بود. دکتر گفت سه ماه بعد تکرار کنم ... این ماه آزمایش دادم خداروشکر نرمال شده. بنظرتون بازم ممکنه مشکلی باشه یا میتونم اقدام کنم؟

ببخشید ولی الان نمیتونم دکتر برم گفتم شاید شما اطلاعات داشته باشین

بچه ها استاتر اين تاپيك بچه دار شد؟ آخه انگارى اصلا نمياد اينجا

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم خیلی دوست دارم بدونم چندوقت خیلی توفکرش بودبعدازاین که همه ی تاپیک روخوندم

آخه يه دوقلو دنيا آورد ولى هردو واسش نموندن خيلى دلم سوخت كاش حداقل ميدونستيم كه بچه دار شد يا نه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام من هفته ۶ بارداری هستم دکتر فروتن قرص دوفاستون بهم دادن، الان جایی خوندم کسانی که در بارداری تبخال زدن نباید بخورن من تبخال داشتم کسی میتونه کمکم کنه

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
سلام خانمی خوبی؟ منو یادتون هست؟  سقط داشتم. یک بار آزمایش دادم که آنتی کاردیولیپینم بالا بود ...

سلام عزیز

منم انتی کاردیولیپینم بالاس

و دکتر عفونی بهم گفته که یه عفونت شدید تو بدنم هست

و از اونجا که غدد لنفاویم برجسته شده گفته برو نمونه برداری

شما دارو استفاده کردین که اومد پایین 

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
سلام عزیز منم انتی کاردیولیپینم بالاس و دکتر عفونی بهم گفته که یه عفونت شدید تو بدنم هست و از اون ...

سلام

نه دارو استفاده نکردم. نذر کردم..

از طرفی دکتر بهم گفت آنتی کاردیولیپین گاهی اشتباها بالا میره واسه همین وقتی بالاست آزمایش مجدد مینویسن..

شما هم اگه میتونی تکرارش کن.. ان شاءالله که مشکلی نیست

سلام نه دارو استفاده نکردم. نذر کردم.. از طرفی دکتر بهم گفت آنتی کاردیولیپین گاهی اشتباها بالا ...

ممنونم انشالا

برای منم دعا کن عزیزم

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر