2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست
والا همین الان هم دکترها میگن چون سنت بالاس سقط میکنی  میگن احتمالا تخمکهات ضعیفن شوهرم ...

خب یه ازمایش هورمونی ذخیره تخمدان بده .امافکرنکنم چون حامله میشی مشکلی باشه.دخترعموی من۴۰سالش بودحامله شد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم برای انعقاد خون هستش منم دادم باید کامل تر بررسی بشه دکتر رزاقی دقیقتر برام نوشت سقط دا ...

ممنون که جواب دادین

بله سقط داشتم

رفتم دکتر گفتن همین رو تکرار کنم.. 

جواب آزمایشات تکمیلی شما نیومده؟؟

ممکنه مشکل روماتولوژی باشه؟؟ 

شما کدوم فاکتورهای آزمایشتون مشکل داشت؟ علائم خاصی دارید؟

این آزمایش خیلی نگرانم کرده..

الان یه سری ازمایش دکتر رزاقی برام نوشتن که دقیقتر بررسی بشه تازه رفتم پیش ایشون ان شالله که مث خی ...

میشه آزمایشات تکمیلی که دکتر رزاقی براتون نوشتن بگید چیا بوده؟؟

من تهران نیستم سخته بیام پیش ایشون

میشه آزمایشات تکمیلی که دکتر رزاقی براتون نوشتن بگید چیا بوده؟؟ من تهران نیستم سخته بیام پیش ایشون

زیاد بود ولی cd مارکرها رو نوشتن و یه سری دیگه که نمیدونم اصلا چیه

عکس رنگی هم رفتم و آز دی اف آی و اسپرم هم برای همسرم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
ممنون که جواب دادین بله سقط داشتم رفتم دکتر گفتن همین رو تکرار کنم..  جواب آزمایشات تکمیلی ش ...

هیچ علائمی نداره

هیچ مشکلی هم پیش نمیاره برا ادم جز بارداری

رو ماتولوژی چیه ؟

مشکلی ندارم

نه بعد از سقطم هردکتر و بیمارستانی رفتم آزمایشمو دیدن گفتن هپارین مصرف نمیکردی

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...