2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست

وای چه خوب بالاخره یکی جوابم رو داد. منم مریض دکتر شرکت هستم متاسفانه اپکام5 ولی بااین حال فقط بهم قرص پردنیزولون5 تازه فقط نصف بخورم گفتند یه ماه دیگه اقدام کنم خیلی میترسم دوباره تکرار بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

SPY24 یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

سلام منم ۴تا سقط داشتم، که همشون درست سر. هشت هفته ایست قلبی میشن ، دوتا بارداری اخرم زیر. نظر. رزاق ...

سلام شما چطوری و با چ شماره ای مطب دکتر رزاقی نوبت گرفتید؟من هر چی زنگ میزنم ش موبایل یا جواب نمیدن یا خاموشه

سلام

خوب هستین؟

ببخشید کسی میدونه آزمایش آنتی کاردیولیپین آی جی جی بالا باشه یعنی چی؟

سقط داشتم. یکسری آزمایش دادم. نرمال هستن. تست ANA هم منفیه. فقط آنتی کاردیولیپین بالاست. به چه متخصصی باید مراجعه کنم؟ کسی اینطوری بوده?

سلام خوب هستین؟ ببخشید کسی میدونه آزمایش آنتی کاردیولیپین آی جی جی بالا باشه یعنی چی؟ سقط داشتم. ...

سلام عزیزم برای انعقاد خون هستش منم دادم باید کامل تر بررسی بشه

دکتر رزاقی دقیقتر برام نوشت

سقط داشتین

من یه دکتررفتم بااینکه کاردیولیپینم بالا بود بهم چیزی نداد بچه بعدیمم سقط شد

حتما پیگیری کن که خدای ناکرده اتفاق بدی برات نیفته

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام خوب هستین؟ ببخشید کسی میدونه آزمایش آنتی کاردیولیپین آی جی جی بالا باشه یعنی چی؟ سقط داشتم. ...

الان یه سری ازمایش دکتر رزاقی برام نوشتن که دقیقتر بررسی بشه

تازه رفتم پیش ایشون

ان شالله که مث خیلیا جواب بگیرم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
اگه میشه بیایدتاپیک وفعال نگه داریم انشالله بزودی همه جواب بگیریم من یه پسر۶ساله دارم وهیچ مشکلی برا ...

سلام مثل منی

من یه پسر ۸ ساله دارم ولی واسه دومی ۴ بار سقط کردم

همه آزمایش‌های خودم و شوهرم سالم بود

خیلی ناامیدم سنم هم بالاس

سلام مثل منی من یه پسر ۸ ساله دارم ولی واسه دومی ۴ بار سقط کردم همه آزمایش‌های خودم و شوهرم سالم ب ...

سلام عزیزم منم ۳۵سالمه تازه رفتم دکتربرامون آزمایش نوشته.الانم رفتم عکس رنگی گرفتم چقددردداشتم😣.انشالله بزودی جواب بگیریم.چه داروهایی تویه بارداریات استفاده کردی

سلام عزیزم منم ۳۵سالمه تازه رفتم دکتربرامون آزمایش نوشته.الانم رفتم عکس رنگی گرفتم چقددردداشتم😣.انش ...

من ۳۸ سالمه

ذخیره تخمدانت چنده؟

هیچ دارویی بهم ندادن فقط اسپرین و پروژسترون

خوش بحالت تو هنوز وقت داری من لب مریم دیگه امیدی هم ندارم 

من ۳۸ سالمه ذخیره تخمدانت چنده؟ هیچ دارویی بهم ندادن فقط اسپرین و پروژسترون خوش بحالت تو هنوز وقت ...

عزیزم تا۴۵سال وقت هست نگران نباش حتمابایدامپول استفاده میکردی یاشایدم سرم .شوهرت آزاسپرم داده؟من ازمایش ذخیره تخمدان ندادم دکترگفت چون پریودت منظمه نمیخاد

عزیزم تا۴۵سال وقت هست نگران نباش حتمابایدامپول استفاده میکردی یاشایدم سرم .شوهرت آزاسپرم داده؟من ازم ...

والا همین الان هم دکترها میگن چون سنت بالاس سقط میکنی 

میگن احتمالا تخمکهات ضعیفن

شوهرم آزمایش اسپرم داده عالی نبود ولی خیلی بد هم نبود

تازه میگن چون حامله میشی شوهرت مشکل نداره

امپول چی اخه وقتی هیچ مشکلی ندارم

کاش مشکلی بود درمان میکردم ولی همه آزمایش‌هام سالم بودن