2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

مال من دو تای اولی قلب داشتن تا ۹ هفته قلب داشتن. تو ۱۱ هفته لکه بینی پیدا میکردم میرفتم سونو میگفت دو هفته تو شکمم مرده. ولی سومی ۶ هفته بود بازم تو ۶ هفته سونوم خوب بود بعدش میمرد

👪خدا جوونم یعنی میشه منم یه روزی مامان بشم👪

رزاقی خیلی با حوصله و مهربونه. من دیگه تهران نمیرم درمانم مشخص شد تو شهر خودم ادامه میدم. ازمایشایی که رزاقی نوشت متخصص زنان اینجا نمیدونستن. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره. مشکل ایمنی دارم ازمایشات سی دی مارکرم انجام دادم. که سی دی های ۱۶ ۱۹ ۵۶ با یه از مایش دیگه دقیق یادم نیست ولی hldr نمیدونم یه همچین چیزی بود اونم بود. حالا نمیدونم باردار بشم به امید خدا درمانم جواب میده یا نه. خیلی دلم گرفته

ایناز گل شما درمانت مشخص شد که تو بارداری داروهات چیه

هنوز نه

ازمایشای ژنتیک و عکس رنگی و یه سری ایمنی انعقادی دادم

جواب عکسه اومد مشکلی نداشت ولی بقیه ۸شهریور اماده میشن

ولی دکتر برام سی دی مارکرا و ژنای ترومبوفیلیا رو ننوشته برام

حالا صبر میکنم تا ۸شهریور جواب اونا رو بگیرم اگه مشکلی نبود اصرار میکنم دکترم این دوتا ازمایش هم بنویسه تکمیل شن

ازمایشات ایمنی رو حتما بده بعد برو واسه بارداری. من هم هیسترو شدم تو سقطام دو بار عکس رنگی دادم چون هر سه تا سقطم با کورتاژ بود. ژنتیکم دادم انعقادی هم ازمایش دادم دکی در مورد انعقادی چیزی نگفت ولی خودم دارم ا اس ا میخورم واسه بارداری هم دکی اینجا واسم انوکساپارین میده محض احتیاط. ای خدا یعنی میشه نی نی مو بغل بگیرم 

یه سوال دوستان، خوردن آسپرین برای جنین ضرر نداره ؟چرا توی نت این قدر ازش بد گفته؟ مگه جز داروهای رده ی cنیست؟دکترهای شما چی میگن؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم سقط سه ماهه دوم داشتم تو بارداری بعدش سرکلاژ کردم و ضد انعقاد و پروژسترون گرفتم ولی تو بارد ...

عزیزم خدا گلهات رو برات نگه داره

توی بارداری دوم آسپرین هم نخوردی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
یه سوال دوستان، خوردن آسپرین برای جنین ضرر نداره ؟چرا توی نت این قدر ازش بد گفته؟ مگه جز داروهای رده ...

دکتر بهم گفت قبل بارداری بخور. هنوزم باردار نشدم. 

دیدم توی بارداری هم روزی یه دونه میخورن اگه لکه بینی داشته باشن دکی قطع میکنه. منظورت اینه که ضررش واسه جنینه. درصد خیلی کم میگن واسه جنین ضرر داره که مشکل قلبی پیدا میکنه. اون دیگه نظر دکتره که بخوریم یا نه