2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه. خب ما هم سقط مکرریم. من تقریبا یک ساله خواننده خاموش نی نی سایت بودم. از اول تا اخر کلوپ پیامارو خوندم بیشتریا رو میشناسم خیلیا نی نی دار شدن. دلم میخواد برم تو گروه

👪خدا جوونم یعنی میشه منم یه روزی مامان بشم👪
چرا آخه. خب ما هم سقط مکرریم. من تقریبا یک ساله خواننده خاموش نی نی سایت بودم. از اول تا اخر کلوپ پی ...

چی بگم والا 

فقط میدونم مدیر گروهشون خانمیه به اسم بهار

منم عضو بودم یه روز اومد خیلیا رو حذف کرد گفتیم چرا گف فقط قدیمیا رو میزارم و جدید نمیزارم تو گروه و از ای حرفا   

سلام عزیزم خداروشکر   انشالله که سالم و سلامت باشن زیر سایه پدر مادرشون بزرگ شن زهرا جون مشک ...

عزیزم

سقط سه ماهه دوم داشتم

تو بارداری بعدش سرکلاژ کردم و ضد انعقاد و پروژسترون گرفتم

ولی تو بارداری آخرم هیچکدام از این کارها را نکردم و به سلامتی تا آخر رفتم و کوچولو دومم الان 3 ماهش هست😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
چی بگم والا  فقط میدونم مدیر گروهشون خانمیه به اسم بهار منم عضو بودم یه روز اومد خیلیا رو حذف ...

همون قدیمیا تو گروه با هم خوش باشن. عجب مدیر گروهی😕.همه سقط مکرریم یکیو میبینیم چند بار سقط داشته و نی نی دار میشه دلگرمی میشه واسمون

منم سقط اولم تو ۹ هفتگی برج ۱۲ سال ۹۱ بود. گفتن اولی پیگیری نمیخواد هفت ماه بعد دوباره باردار شدم اونم تو ۹ هفتگی سقط شد. خیلی از لحاظ روحی داغون شدم. رفتم دکتر یه سری ازمایشای انگل گربه ای و فسفولیپید و چند تا ازمایش دیگه گرفتن گفتن مشکلی نداری. اخریو اردیبهشت پارسال ۶ هفتگی سقط شد

بعد سقط سومم تو کلوپ سقط مکرر بودم پیاما رو میخوندم تو اینترنت در مورد سقط زیاد تحقیق کردم‌.بین چند تا از دکترا دکتر رزاقی رو انتخاب کردم قبل بارداری هم متفورمین ویتامین ب ۶ و ب ۱۲ پردنیزولون ا اس ا فولیک اسید خوردم. تو بارداری هم سرم دارم. ولی الان چند ماهه منتظر بارداری هستم  فکر کنم نازایی هم به مشکلاتم اضافه شد. فکر ‌کنم افسردگی گرفتم از لحاظ روحی اصلا خوب نیستم 

عمل هیسترو هم پیش رزاقی ابن سینا انجام دادم که دکتر میگفت سپتوم داشتی برداشتیم. ماه قبلم عکس رنگی انجام دادم. دیگه از دکتر رفتن خسته شدم. الان هشت ماهه منتظر بارداری هستم. هر سری یه چیزی به مشکلاتم اضافه میشه

حسود نیستما فقط دلم به حال خودم‌میسوزه اونایی که بعد من عروسی کردن همه نی نی دارن یا دومی رو اوردن. سرکارم هستم همه بعد من بچه اوردن فقط منم که این مشکلو دارم. 

حسود نیستما فقط دلم به حال خودم‌میسوزه اونایی که بعد من عروسی کردن همه نی نی دارن یا دومی رو اوردن. ...

بهارجون درخواست دوستی فرستادم برات

اگه میخوای آیدی تلگرامم میدم اونجا باهم بیشتر در ارتباط باشیم

منم احتمال داره بیام زیرنظر دکتر رزاقی. یا پاکروش.

۱۹مهر البته شیراز پیش دستمی نوبت دارم ولی یکی از دوستام که چندسال زیرنظرش بود میگه برو پیش پاکروش کارش بهتره

من سقطام به مرحله قلب نمیرسه تو همون دوماهه اول لکه بینی و بعدش خونریزی 

یه جورایی بارداری پوچ . همشون تو پنج هفته و شش هفته سقط میشن