2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اوایل اقدامم دوبار باردار شدم ولی هر دوبار بتام پایین بود وبعد از چندروز سقط میشد،ازمایش دادم یکم انتی فسفولیپیدم بالا بود،دکتر بهم آسپرین داد و گفت اگه باردار شی باید هپارین بزنی ،الان یکساله بعد از سقط باردار نشدم،این ماه ای یو ایم منفی شد

البته یه بچه دارم و اونو خیلی راحت باردار شدم و تو بارداری مشکلی نداشتم اما حالا.....

سلام مامان ارنیکا میشه بیای تو گروه ازمایش انعقادی وایمنی که دادی چطور معلوم شد من هم با وجود سقط مک ...

سلام خانمی پیامت رو به مامان ارنیکا رسوندم گفت ادت کنم گروه تلگراممون, خواستی شماره بده اد کنم 

برات درخواست دوستی دادم

سلام   من  اومدم یه شرح حال ازخودم بدم  

من سحرم  ۳۳ سالم   ۴تا سقط داشتم   ۳تادسقط اول تشخیص پلیکیستیک دادن وگفتن تخمکات ضعیفن درحالی که هرماه به موقع پریود میشدم وهرماه تخمک گذاری و فولی و خوب داشتم....۳تا سقط اولم بتام تا ۱۰۰بالا میاند و افت میکرد....تحرک شوهرم خوب نبود  ولی مورفولوژی خوب بود.dfiهم عالییی بود  عددش ۵بود.....در هرحال من با اولین اقدام باردار میشدم...ولی   شوهرم و بردم طب سنتی  حجامت ساکرال  انجام داد کلیم ویتامی ن  خورد ...و  تحرکشم خوب شد....تا برای بار ۴  باردارشدم  زیر نظر دگتر  رزاقی  بودم   مشکل ایمنی و انعقادیم و به خوبی تشخیص داد  اسپرین و پردنی برای قبل بارداریم  درنظر گرفت ولی چون قندم ۹۹بود  وبرای پردنی خوردن مناسب نبود ۳تا متفورمین خوردم   تا رسید به ۹۰   و البته ۲ماه طول کشید  تو این مدت اسپرین و میحوردم....ولی متاسفانع بعد ۲ماه که قندم پایین اومد و تصمیم به خوردن پردنی گرفتم   متوجه شدم باردارم  دکتر گفت  میریم جلو  خدا  کمک کنه بمونخ برات  بتا دادم عددش روز ۳۲  ۳۶۰بود.سرم و سلکسان ۴۰ و دوتا پردنی و شروع کردم ولی متاسفانه بتا تا ۷۶۰ بیشتر بالا نرفت و دوباره افت بتا...   ...این شد سقط چهارم.....به محص پریود شدن  پردنی و شروع کردم ۷هفتع ۲تا هفته ۸هم یه دونه و تمام....رقتم اقدام  ماه چهارم باردارشدم  روز ۲۵   ازمایش دادم ... همه کسایی که سرم دارن باید ۳روز به موعدشون ازمایش بدن که زود تزریق شه.....عدد بتام شد ۸    همون روز اسپرین پردنی و سلکسان ۶۰ رو زدم  فردا دوباره تکرارش کردم عدد شد ۴۰......زنگ زدم رزاقی گفت خوب  سرم بزن ...روز ۲۶ سرم زدم

.....الان  ماه ۹ هستم به لطف خدا و کمک و درایت  دکتر رزاقی و پشتکار خودم....

داروهای قبل بارداریم:پردنیزالون ه  اسپرین  امگا۳  کلسی کر فولیک ۵   ب۶  ب۱۲

داروهای بارداری:

فولیک ۵ امگا۳ کلسی کر پردنیزالون ۵ روزی ۱دونه   اسپرین سرم ivig سلکسان ۶۰  

دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

مشکل انعقادی: انتی ترومبین ۳   دقیقارو مینیم بود   و هموسستینم  عددش ۸.۵ بود  و ۳تا جهش ژنی داشتمmthfr  a1298cهتروزیگوت

Mthfr cc67tهتروزیگوت

Betafibrinogenهتروزیگوت

هتروزیگوت یعنی  ۱ ژن معیوب داشتن  که عامل لخته خون و سقط هست وبراش سلکسان و اسپرین میدن

مشکل ایمنی:

Hla _dr   17یعنی دوتا بالای ماکزیمم رنج  که براش  سرم  تجویز میشه تو بارداری

Cd 19که  .

۰.۷عددش بالای  رنج  بود و به خاطرش  روزی ۲تا پردنی  به همون دستور که بالا نوشتم  خوردم...قبل بارداری...

مشکل تیرویید پرولاکتین و تی پی او هم  نداشتم...

دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍