2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

تیدا 2 جان عزیزم. من نمدونم ایا این سوالی که پرسیدی و من جواب میدم از نظر علمی درسته یا نه. ولی الان که پرسیدی به شک افتادم. چون من هم هماتوم داشتم ، رفتم با احتیاط کامل سونو غربالگری، سالم بود بچم. بعد از چند روز یهو افتاد. الان که شما هم گفتی به شک افتادم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام

سلام مریم جان خوب هستین. نمیدونم اصلا این پیام رو میخونید آخه این تایپیک مال سال ها پیشه. من الان خوندم . دوس داشتم بدونم بچه دار شدین انشاا. و وو راهنمایی کنید کجا درمان کنم. منم اهوازی هستم.

سلام مامان ارنیکا میشه بیای تو گروه ازمایش انعقادی وایمنی که دادی چطور معلوم شد من هم با وجود سقط مکرر گفتندعلظت خون نداری ولی ازمایش ایمنی چطور می فهمند لطفا جواب بدین

سلام من 9بار سقط بدون قلب وبار دهم بعداز تشکیل قلب داشتم کسی مثل من بود که درمان شده باشد

عزیزم تو این 9بار تحت درمان بودی؟؟؟؟؟ چطور کاری نکردن برات. امیدوارم زودتر حل شه مشکلت دکتر خوب برو

سلام از دومین شروع به درمان کردم اوایل گفتند واریکوسل شوهرته باید عمل بشه امابعدعمل هیچی تغییر نکرد درمان رو خودم شروع کردن امپول پروژسترون وشیافش امپول انوکساپرین هم رویان رفتم هم دکتر کشاف که میکرو انجام دادم اصلا نگرفت بخاطر دست چین کردن تخمک واسپرم میکرو انجام دادم یک دوره سرم ivig زدم بازم نشد کلینیکهای شهر خودم تحت درمان بودم بازم نشد دیگه نمی دونم چکار کنم ازمایش ژنتیک وازمایشهای تخصصی تو رویان انجام دادم سالم بودم تنها چیزی که تو ازمایشهامون می درخشد سرعت کم زیر 7 اسپرم شوهرمه

سلام به همه،من یه بچه سه ساله دارم، یکسال و چهارماهه برا دومی اقدام کردم،بعد از اقدام ماه دوم باردار شدم اما بتا پایین بود و سقط شد دوباره دوماه بعدش باردار شدم و سقط شد و الان نزدیک یکساله که باردار نشدم،دکتر گفته یکم انتی فسفولیپیدم بالاس و به محض بارداری باید هپارین بزنم،این ماه هم ای یو ای کردم ولی منفی شد،به نظرتون اگه انشالله باردار شم با هپارین دیگه سقط نمیشه؟کسی بوده انتی فسفولیپیدش بالا باشه؟خیلی ناامیدم