2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158665 بازدید | 14067 پست
بچه ها تورو جون هرکی دوس دارن برام ازته دل دعاکنین ازته ته دل پاکتون.بعد سه تاسقط خدابهم بچه سالم صالح بده درعذابم خیلی زیاد درعذابم
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بانوی مهر جان اون ۲۰ درصد رو باید گذاشت پای مشکلات کروموزومی و سپتوم رحمی..ک بازپ سپتدم قابل حله و کروموزومیم بد شانسی
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
بانو جام سثط واقعا تلخه خدا نسازه سر کسی انشالله دیگه ..انشالله همه ی منتظرا بی دردسر و در ارامش صاحب اولادای سالمو صالح بشن
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
بانوی مهر کدوم آزمایش ایمنیت مشکل داشت؟؟ پردنیزلون اصلا مصرف نکردی؟؟ از کی سرم زدی؟؟ از خودت خبر بده. ان شاءالله که ایندفعه بارداری سالمی داشته باشی. راستی دکترت کیه؟
سلام به همه ی دوستان من عضو جدید هستم 34 ساله خوشحالم که در کنار شما دوستان خوب هستم خیلی وقته که اینجا سر میزنم و از درد هایی که دوستان کشیدن واقعا متاسفم .من 9 بار سقط داشتم ولی امیدوارم با همراهی شما دوستان این بار اگه حامله بشم نی نیم واسم بمونه البته من یه پسر 13 ساله دارم ولی برا بار دوم که میخوام حامله شم تقریبا حدودای هفته 4 الی 8 رشد جنین متوقف میشه و یا پوچه
اول ازهمه سال نو روبه همتون تبریک میگم چه دوستای قدیمی و چه دوستای جدیدم!دخترم الان 11 ماهشه و حسابی شلوغ شده،امرکز اومدم بهتون یه سری بزنم اما وقتی پستهارو دیدم فهمیدم که اینجا رو انگاری خیلی وقته تعطیل کردین،آخه یادمه قبلاها هر روز کلی پست میذاشتیم و تبادل نظر میکردیم اما امشب دیدم که اینجا چقد خلوت شده و همه رفتن!
الله الله کنی به الله میرسی!
اول ازهمه سال نو روبه همتون تبریک میگم چه دوستای قدیمی و چه دوستای جدیدم!دخترم الان 11 ماهشه و حسابی شلوغ شده،امرکز اومدم بهتون یه سری بزنم اما وقتی پستهارو دیدم فهمیدم که اینجا رو انگاری خیلی وقته تعطیل کردین،آخه یادمه قبلاها هر روز کلی پست میذاشتیم و تبادل نظر میکردیم اما امشب دیدم که اینجا چقد خلوت شده و همه رفتن!
گل عزیز امشب پستتو دیدم که 3 ماه پیش گذاشته بودی و ازم کمک خاستی،خیلی ناراحت شدم که چرااینهمه دیر دیدم! مامان ارنیکای گلمخدا نی نیتو واست حفظ کنه،میشه بگی الان تو چه وضعی هستی گلم! معصومه جون وضعیت حاملگیه شما چیشد،یادمه چندماه پیش حامله بودی گلم