2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158675 بازدید | 14067 پست
فایزه جون به نظر من هرچقدر هم دکتر علمش زیاد باشه و معروف باشه وقتی سرش شلوغ بشه روی کارش اثر منفی میذاره من تجربشو داشتم که تحت نظر یه دکتر معروف بودم ولی جدیدا انقدر سر خودش رو شلوغ کرده که تند و تند و چندتا چندتا مریض میبینن و بخاطر اینکه به حرفای من و سابقه مشکلاتم گوش نداد و با عجله رفت سراغ مریض بعدی متاسفانه باز هم جنینم رو از دست دادم در حالیکه میشد جلو این قضیه رو گرفت الان تحقیق کردم و دکتر عارفی رو میخوام برم چون میگن برای مریض وقت میذاره وقتاش طولانیه ولی ارزشش رو داره شما هم در موردش تحقیق کن اگه مناسب دیدی برو پیششون من ایشونو پیشنهاد میکنم
پنجره ، فكر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.دوبار سقط داشتم توی 34روز و 41 روز ممنون میشم اگه کمکم کنید.جواب ازمایش سقطم اینه Mycoplasma IgG Ab 2.1 CMV-IgG(ECLtecnology) 28.6 Rubella-IgG 70.4 دکتر بهم فولیک اسید 5 و آ اس آ و 60تا قرص آسیکلوویر 400 داد.لطفا کمکم کنید
💎یکی راگفتند: چگونه تنهایی راتحمـل میکنی؟ گفت: من همنشین خدایم هستم هروقت خواستم اوبامن سخن بگوید، قرآن میخوانم وهرگاه بخواهم من بااوسخن بگویم نمازمیخوانم الهی نام تو ما را جواز، مهر تو ما را جهاز، شناخت تو ما را امان، لطف تو ما را عیان.  الهی ضعیفان را پناهی. قاصدان را بر سر راهی. مومنان را گواهی. چه عزیز است آن کس که تو خواهی... الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی. پیداست که در میان جانی، بلکه جان زنده به چیزی است که تو آنی.
سلام دوستان، من هم بعد کلی آزمایش الکی که می دونستم مشکلم به خاطر همین روماتیسمه بالاخره دکترا تشخیص دادن که من سقط هام به خاطر همین روماتیسم هست که نقص ایمنی محسوب میشه سه ماه قبل بارداری پردنیزولون رو خوردم، اولین سقطم 1 تیر 93 بود دومین سقطم 1 تیر 95 بود و خوشبختانه این سری بعد از 3 ماه اقدام باردار شدم. الان هم دارم پردنیزولون 5 میلی روزی نصف، آسپرین، فولیک اسید 5، روزی یک آمپول آنوکساپارین میزنم، قراره که برم ابن سینا تا بهم سرم هم بدن
فایزه جان دکتر رزاقی و من تایید میکنم کارش فوق العادس راححت هم وقت میده....من اچ ال ا و سی دی ۱۹ بالای رنج بودم و انعقادی هم انتی ترومبین رو مینیمم بود ....
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍