2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان ببخشید هی مزاحم میشم من به خاطر عفونت رفتم دکتر که بهم پماد موضعی کلوتریمازول و یفیکسیم 200 داده ولی از دیروز بدتر هم شدم و ترشحات سبز غلیظ پر رنگ شده همرا با بوی بد و درد واژن و محل دفع ادرار و کلوتوریس کسی بوده این نرشحات رو داشته باشه؟ چه مصرف کرده؟ مرسی
دوستان خوبم اگه زحمتی نباشه و دلتون خواست لطفا برای حاجت منم صلوات بفرستین یا دعا کنید .... مرسی از همه تون ان شاالله شما هم حاجت روا بشید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Nasi جون یعی کن آب زیاد بخوری روزی ۸تا ۹لیوان بخور برای بود بد ترشحات و رنگشون عالیه ماست پروبیوتیک زیاد بخور ...این داروها کار خودشونو میکنن ساید نهایت باز مجبور بشن بهت دارو بدن ولی این کارهای ک گفتمو انجام بده. و خودتم با آب جوشیده و نمک شستشو سطحی بده
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
مرسی فاطیمو جون از راهنماییت راستی ببخشید هی سوال می کنم ها من بعد از سرکلاژ درد یک طرفه واژن دارم این یعنی دهانه رحمم داره باز میشه؟ اصلا بعد از سرکلاژ به روش مک دونالد امکان باز شدن دهانه رحم هست؟ بازم ببخشید زیادی سوال می کنم آخه خیلی حساس شدم و استرس دارم مرسی
دوستان خوبم اگه زحمتی نباشه و دلتون خواست لطفا برای حاجت منم صلوات بفرستین یا دعا کنید .... مرسی از همه تون ان شاالله شما هم حاجت روا بشید.
مریم گلی جان دقیقا نمی دونم ولی انگار شیرودکار بهتر از مک دونالده و خیال آدم راحت تره
خواهش میکنم عزیزم والا از سرملتژ سردر نمیارم خودم تا حالا به اوتجاها نرسیدم...پلی قطعا مشکلی نیست بلاخره عمل شدی یکم دردو داری
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سلام دوستای عزیزم ایشالله حال همتون خوب باشه،میبخشین که دیربه دیرمیام آخه دخترم آتنا الان دیگه 8 ماهشه و اوج شلوغیش داره شروع میشه،پستهارو امروزکه میخوندم خوشحال شدم که معصومه جون بارداره و بارداریش هم تاحالا موفق بوده،ازطرفی ام واسه بقیه دوستانی هم که بازم طعم تلخ سقط رو چشیدن مخصوصا خانومی که بارچهار بودکه دوقلو سقط داشت دعا میکنم ایشالله آخرین سقطتون باشه و هرچه زودتر خدا دل همتونو شاد و دامنتونو سبز کنه
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام بچه ها جونم خوبین؟ من هم سه ماهه بعد دومین سقطم شروع کردم به اقدام رفتم ابن سینا کلی آزمایش دادم تا مشخص شد مشکل ایمنی دارم الان هم دارم پردنیزولون می خورم گفت به محض بارداری باید برم بهم آمپول بدن ولی می ترسم با این وجود باز هم سقط کنم
سلام به همه دوستدرد کشیده.شاید باور نکنین.همین الانکه دارم این مطلبو مینویسم تازه ششصد صفحه رو تموم کردم تمام اینارو خوندم چه روزایی که بابارداری یکی تون خوشحال شدم و اشک شوق ریختم که بعد اون همه سختی طعم مادر شدنو چشیده بودین وچه اونایی که مثه خودم طعم تلخ سقط رو چشیده بودنو باهاشون می گریستم. ریحانه جان خیلی با معرفتی که هنوز با وجود به دنیا اومدن دسته گلت بازم میای به بچه ها دلگرمی میدی.خداوند عمربا عزت بهت بده. من امروز دقیقا بیست وهشت روز از سقط دومم میگذره.سقط اولم تو فروردین وسقط دومم هم که گفتمبار اول از مسافرت برگشتم بی بی چکم مثبت شد همون روز بعد از نزدیکی وحموم به لکه بینی افتادم که بعد دو روز لکه بینی ام قطع شد تا یازده روز لک نداشتم ولی بعد اون پنج روز لکه بینی وسراخرم سقط خودبخودی تو خونه انجام شدم طبق سونو ششهفته و سه روز ولی حتی ساکم تشکیل نشده بود که گفتم شاید بر اثر خونه تکونی دم عید بوده. بعد از پنج ماه شهریور دوباره باردار شدم که بازم همون ماجرا برام تکرار شد تو هفته ی جهار لکه بینبا مراجعه به پزسکم که شهریار شکیبا نا داشت بهم شیاف سیکلوژستداد وهفته ای یه امپول پرولوتون.که اینا رو استفاده کردم للکم تا ده روز قطع شد البته من متفورمین میخوردم وقتی باردارشدم قطعش کردم که با مراجعه به دکترم گفت که کسانی مه با متفورمین باردار میشن باید تا پایان جهار ماهگی ادامه بدن وگرنه سقط میشه.که منم شروع به خوردنش کردم که گفتم تا ده روز خوب بود بعددوباره لم و بعدش یه خونریزی که لخته ای بود چند تا لخته.که همون روز برا سونو رفتم سونو گگفتن جنین سالمه وضربان قلب طبیعی داره.حتی ضربانشم شنیدم. بعد دو هفته که تو هفته ی دهم بودم دوباره برا سونو رفتم گفت رشدش متوقف شده و شبش سقط شد با درد وحشتناکی که مرگو به چشمم دیدم. ببخشید توضیحاتم طولانی شد. ریحانه جان خیلی به کمکت نیاز دارم من قبل اینکه بفهمم که باردارم خونه تکونی کردم ودر تمام طول این بارداریم احساس میکردم رحمم پایینه.الان که مطلب شما رو خوندم پیش خودم فکر کردم یعنی ممکنه که رحم منم شل شده باشه.چون همش درد واژن داشتم شاید باور نکنین حرف بلند میزدم واژنم درد میگرفت.من اصلا نمیدونم که چه مشکلی دارم تا برم دکتر.دکتر خودم گفت که بعد یه پریودت بیا بهت ازمایش بدم ولی چون فک میکنم که دکترم دکتر زنان معمولیه دلم یه جوریه. در ضمن من یه بچه دارم نه سالشه و بارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم ویا یه اقدام باردار شده بودم.ولی الان برای بچه ی دومم انقده به مشکل برخوردم خیلی روحیه ام خرابه.پسرم خیلی افسرده شده. خواهش میکنم راهنمایی کنین