2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
نگران تیر کشیدنتم نباش مطمینم طبیعیه..درد تا زمانی که حالت انقباض نباشه بی خطره ولی حتما بادکترت درمیوندبزار خیالت راحت شه
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا بعد ۳ماه چون شمام یه سقط داشتی نیاز به پیگیری نیست معمولا دکیا پیگیری نمی کنن...شما اول بذو مطمین شو عفونت نداری چون بعد سقط آدم دچار عفونت میشه معمولا بعد نزدیکی هم می تونی بکنی
سلام فاطیما جون ممنون عزیزم داروهای لتروزول بود شبی دوتا از سه پری به مدت 5 شب بعدش 7 و8 بری روزی یکی سینال اف بعد 9 و10 پری روزی یکی هاش ام جی 13پری هم ای یو ای کردم بهم آمپول هاش سی جی نداد بجاش گفت روز قبل ای یو ای بزم پیاده رویه زیاد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
من 6 روز قبل عمل سرکلاژ به روش مک دونالد شدم در هفته 19
دوستان خوبم اگه زحمتی نباشه و دلتون خواست لطفا برای حاجت منم صلوات بفرستین یا دعا کنید .... مرسی از همه تون ان شاالله شما هم حاجت روا بشید.
با وجود مصرف آنتی بیوتیک این ترشحات رو دارم
دوستان خوبم اگه زحمتی نباشه و دلتون خواست لطفا برای حاجت منم صلوات بفرستین یا دعا کنید .... مرسی از همه تون ان شاالله شما هم حاجت روا بشید.
اگه بو نداره و آنتی بیوتیک هم مصرف میکنی فکر نکنم مشکلی باشه انشالله بارداری راحتی داشته باشی...البته ب دکترت حتما اطلاع بده
مرسی فاطیمو جون الان که جمعست باید فردا برم بگم
راستی ببخشید آ اس آ 80 همون آسپرین بچه هستش؟