2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام ریحانه جون پست منو بالا خوندی؟ میشه جواب بدین.راستی بچه ها چرا حضور تو این تاپیک فعال نیس؟بیاین این تاپیک رو فعال نگه داریم.بیاین ی ساعتی بیایم اینجا و باهم حرف بزنیم.بعد از خدا فقط خودمون میدونیم چی کشیدیم و حرف همو میفهمیم.تو این دنیا فقط خودمونیم که میدونیم چی تو دلمونه.پس بیاین دور هم باشیم تا رسیدن به روزهای خوب
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جون اگه منظورت آزمایشهاته که باید بگم اینکه چه آزمایشاتی واست لازمه اینو دکترت بهتر ازمنوتو میدونه،کهباتوجه به شرح حالی که واسش دادی برات لازم دونسته این آزمایشاتو بنویسه،اصلا به دلت بد راه نده وشک نکن،اونا خودشون بهتر ازمنو تو میدونن، واما درمورد کاریوتایپ،باید بگم بیشتر دکترها زیاد موافقش نیستن وقبولش ندارن البته کاریوتایپ رو بیشتر درموارد ازدواج فامیلی میدن،که وقتی نشون دکترم دادم گفت اصلا مهم نیستش، درمورد اپکا هم که بهش گفتم واسم بنویسه گفتش اصلا لازم نمیبینم،چطوری بگم ماها مجبوریم بعضی جاها به دکترهامون اعتمادکنیم هرچند منم مثل توام وزیاد اعتمادم به این دکترها نیست،اصلا نمیذارن آدم کامل حرفشو بزنه همش عجله دارن زود آدمو راه بندازن
الله الله کنی به الله میرسی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی میخواستم یکمی راهنماییم کنین من دو بار سقط داشتم.یکی توی 6 هفتگی که قلب تشکیل نشد کورتاژ کردم یکی هم جمعه 8 هفتگی که 6هفته قلب داشت ولی بعدش وایساد و کورتاژ ساکشن کردم میخواستم بدونم چه راههایی باید برم چه آزمایشایی شماها انجام دادین حالم خیلی گرفته شده اگه کمکم کنین لطف بزرگی در حقم کردین حالا باید چکار کنم؟ از کی درمان رو شروع کنم؟
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
بچه ها بیاین همگی یه ساعتی در روز اینجا باشیم.ساعت2 بعد از ظهر خوبه؟ یا ساعت12 ظهر؟یا11 شب؟چه ساعتی؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ریحانه جون لیست آزمایشات منو دیدی؟ خیییلی کمه؟ فکر کنم فقط انعقادی باشه و تیرویید.اما دکتر قبلی خیلی بیشتر آزمایش نوشته بود.میترسم خودسر آزمایشاتی که بیشتره رو بدم و برای دکتر دومی ببرم بدش بیاد.آخه دکترت بدشون میاد تو کارشون دخالت کنیم.
سلام میشه شماره مطب دکتر سهیلا عارفی رو بهم بدین ممنون
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
سلام بچه ها جون خوبین؟ فعلا منو نیلوفر با 12 تا2 موافقیم بقیه بچه ها کجایین؟ بیاین نظراتتونو بگین.بچه هاااااااا. بهار اردیبهشت عزیز من نمیدونم آدرس ایشون رو بذار بقیه بچه ها بیان شاید بتونن کمکت کنن.راستی تو نت سرچ کردی؟
مادر که میشوی ... تمام زندگیت میشود پر از التماس و خواهش از خـــــدا برای عاقبت بخیر شدن فرزندت ... مادر که میشوی ... بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات ... مادر که میشوی ... بیشتر فکر میکنی به مادرت ، مادر بزرگت و مادر مادربزرگت و اینکه انها چه سختی هایی کشیده اند و چه آرزوهایی داشته اند... مادر که میشوی ... غم ، اندوه و شادی هم رنگ دیگری میگیرند و همه اینها گره میخورد به حال فرزندت ... مادر که میشوی ... کوه های عالم بر سرت خراب میشود ، وقتی نیش سوزنی به پای فرزندت میرود ... مادر که میشوی ...صبور میشوی و با حوصله ، انگار نه انگار تا همین دیروز بی حوصله ترین ادم روی زمین بودی ... مادر که میشوی ... ذوق زده ترین ادم دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت ... مادر که میشوی ... دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیا میشوی و غبطه میخوری به آنهایی که فرزندشان را در راه خدا داده اند ... مادر که میشوی ...نگاهت هم مادرانه میشود ، عمیق و دقیق و عاشق و اشک بار ... مادر که میشوی ...دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی اید در دلش چه گذشت....
الیکاممنون جوابم رو دادی نمیدونم مطبش کجاست چجوری وقت بگیرم اگه دوستان میدونن منو راهنمایی کنن