2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان مرسی ریحانه جون. من یک ماه از سقطم میگذره و فعلا آزمایشی ندادم . شما چند ماه بعد سقط رفتی واسه آزمایش؟ این آزمایشا رو دکتر خودش نوشت یا خودت گفتی بنویسه؟ آخه من تو همین سایت خوندم دکترا اولش آزمایش کامل رو نمی نویسن این آزمایش هایی که نوشتی کاملن؟ ببخشید اینقدر سوال کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشید ۳۵ بود بتام ودر هفته ی ۵ همزمان با لکه بینی مختصرم دادم ۱۶۴ بود دکترم گفت کم بالا رفته سقط شده گفتم نه درد داشتم نه خونریزی گفت جذب شده حتما دکترمم عالی بود خنطوش زاده
من کم کاری تیروئید دارم- پرولاکتینمم بالاست- البته درمان شدم دکترمو عوض کردم عارفی رفتم آزمایشات تخصصی نوشت واسم آ اس آ داد و پردنیزولون اما بالاخره مشکلمو‌دقیق نفهمیدم فکرکنم غلظت خون و مشکل ایمنی دارم
وقتی دکترت میگه سقط شده پس حتما سقط داشتی دیگ.آخه دکتر منم میگفت وقتی جنین تو سن پایین سقط میشه خیلی خونریزی نیست.و البته سقط برای همه یه جور نیست.شاید شما از اونایی که سقطت درد نداره.چون من خودم تو سقط اولم خیلی درد نکشیدم و اصلا باورم نمیشد سقط کردم....هر چند که تو سقط دوم تلافیش در اومد و خیلی اذیت شدم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جون بعد از سقط دوم آز دادم اما ماش زودتر داده بودم همش تقصیر حنطوش زاده بود میگفت تصادفیه برو دوباره اقدام کن واقعا حلالش نمیکنم یکسال منو عقب انداخت! دوبار تصادفی!؟؟؟؟ حتی یادش نبود کم‌کاری تیرویید دارم
مریمی جون سلام! 3 ماه بعد سقط باید بری واسه آزمایشات مربوط به سقط،اگه زودتر از 3 ماه بری دکتر میگفت احتمال داره جواب آزمایش غلط دربیاد بخاطر تغییرات هورمونی که هنوز تو بدن باقی موندن،بعدشم وقتی رفتی دکتر اون خودش تمام آزمایشات مربوطه رو واست مینویسه،یعنی باتوجه به شرح حالی که ازت میگیره واست آزمایشات لازم رو مینویسه،البته این آزمایشات منم هم آزمایشات مربوط به فاکتورهای انعقادی خون بود وهم فاکتورهای ایمنی،که طبق نظر پزشک توی آزمایشگاه رویان انجام دادم وهزینه شم 170 هزار شد
الله الله کنی به الله میرسی!