2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
پریسان من تعریف دکتر قهیری رو خیلی شنیدم البته تو همین نی نی سایت، چند تایی از بچه ها که مشکل سقط داشتن بیمار دکتر قهیری بودن و راضی بودن، ایشون 4 شنبه ها الزهرا میشینه و وقت های مطبشون فکر کنم طولانیه،اگر شماره ای ازشون پیدا کردی لطفا به منم بده من یک شماره ای از اینترنت پیدا کردم که زنگ زدم گفتن اشتباهه. من خودم سر انتخاب دکتر زنان واقعا در موندم، با شناختی که از خودم دارم میدونم روحیه کلینیک نازایی رفتن رو ندارم، همیشه هم که شلوغه، دکتر قهیری مرد هستن و من از این نظر راحت نیستم و اینکه واقعا نوبت هاشون طولانیه، من احتمال زیاد پیش دکتر دیگه ای برم، فکر کنم خانم دکتر شرکت خودشون کافی باشن برای کنترل عوامل ایمنی و انعقادی و ایشون کنار یک دکتر زنان سر خلوت تر جواب بده. حالا این بار شاید نظر خود خانم دکتر رو هم پرسیدم ببینم ایشون چه کسی رو پیشنهاد میدن
پریسان جان من اول پیش قهیری میرفتم
بعد دکترم عوض کردم رفتم پیش عراقی
و الان همش میگم چه اشتباه بزرگی کردم
عراقی همش ته دلم خالی میکرد و نگرانیم چند برابر
و هر موقع دوست داشت بهت میرسید
برعکس قهیری که وقتش با دل جون برات میزاره
من داشتم سقط میکردم سرکلاژ هم شده بودم ساعت ٣/٥ رفتم بیمارستان
عراقی من سپرد به پرستارا پدرم درآوردن بلد نبودن سرکلاژ باز کنن از اون موقع من درد کشیدم تا ٨ که خانم تشریف آوردن
بعد گفت دارو چی برام بزنن راحت سقط کردم
از اون ببعد هنوز لگنم درد میکن خود عراقی حتی یه بار بمن گفت برو پیش قهیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهیری یک ماهه نوبت میده آخرین باری که من رفتم منشی نداشت و تلفن جواب نمیداد وقتی هم منشی باشه بازم اینقدر سرش شلوغ که جواب نمیده بهتر حضوری برا نوبت برین 0383 625 1819
ریحانه جون من شبا قبل خواب یه سری همه کسایی که دلم رو شکوندن نفرین میکنم بعد میخوابم یه بار برا از دست دادن بچه هام گریه کردم یه بارم از دست حرف بقیه بزرگترین ظلمی که یکی میتونه به دیگری بکن شکوندن دل و وای بحال اینکه دل کسی بشکن من بارها و بارها دیدم کسی که دل بشکن چطور خدا جوابش میده من سعی میکنم همشون بسپارم بخدا و ببخشمشون نه بخاطر اونا بخاطر آرامشی که از خودم سلب شده بچه های اصفهان که برا دکتر میگردین یکی بمن دکتر رقائی رو معرفی کرد و تهران هم دکتر احمدی و کلانتر رو بهم مهرفی کردن من اگه بیام اصف احتمالا پیش احمدی یا کلانتر برم
سلام دوستای گلم دل شکستن واقعا بده همه رو واگذار کنین به خدا به وقتش جوابشونو میده من که خودم به چشم دیدم چ بلایی سرکسایی که دلمو شکوندن اومد سعی کنین توکلتون به خدا باشه به حرفای دیگرانم توجه نکنین
دلنیا جون خوشحال شدم تونستی با خانم دکتر مشورت کنی. خیلی بااخلاقه. الی جون تهران که دکترای خوبی داره چرا خودتو اذیت کردی. واقعا این دکترا که سرشون شلوغه خیلی اذیت میکنن. منم به خاطر اینکه سر دکترم خیلی شلوغ میشد وقت برا مریضاش نمیزاشت همین فقط میخواست سر سری یه بررسی کنه و از مطب بیرونت کنه. به خاطر همین اصلا آزمایش سرویکس رو برامن یادش رفته بود بنویسه که از نظر دهانه رحم بررسی بشم. دفعه آخرم که رفتم پیشش بهش گفتم خانم دکتر من چند روزه درد دارم گفت نترس طبیعیه. خده ازشون نگذره که فقط پول رو میپرستن و وجدان کاریشون صفره برای همین من دنبال یه دکتره با وجدانم و کار بلد. اینکه سرشون شلوغ باشه جز اذیت شدن و استرس چیز دیگه ای نداره. دکتر الهه حاج صباغ رو بچه های اصفهان کسی نمیشناسه؟تو آمادگاهه. اون به من دکتر شرکت رو معرفی کرو و بهم گفت برو دنبال علت بعد بیا پیش من در صورتی که چند تادکتر بهم گفته بودن تا سه تا سقط نیاز به بررسی نداره. براهمین میگم خوبه برم زیر نظر همین . نظر شماها چیه؟
در مورد دکتر احمدی و کلانتر اینو بگم که من اونجا پرونده دارم. اول ازونکه دکتر کلانتر رو اصلا نمیشه ویزیت کرد. ستاره سهیله. اولا که یه ماهه نوبت میدادن براش ولی الان دیگه خود منشی اونجا بهم گفت آقای دکتر کسیو ویزیت نمیکنه میفرسته پیش خانم دکترا که اونجا کار میکنن که اونا هم با یه دکتر زنان معمولی هیچ تفاوتی ندارن. تنها فرقشون اینه که هر سری بری پیششون الکی و بی دلیل سنو واژینالت میکنن. هر ویزیتت 40هزار درمیاد. من بعد از سقط اولم رفتم رفتم اونجا که برم زیر نظر دکتر کلانتر ولی یه بارمموفق به دیدنشون نشدم و پیش یکی از همین خانم دکترامیرفتم. اصلا راضی نبودم. اونجا برای کسایی که iui وivf نیاز دارن و نازا هستن خوبه نه ماها که مشکل سقط داشتیم.
سلام. من یک تازه وارد هستم.یا سابقه 3تا سقط.آخریش،ذو ماه پیش. چند صفحه ای از این تاپیک رو خوندم.اینجا چه دنیاییه.باورم نمیشه که آدمهای دیگری مثل من هستند.، از شماهایی که با هم هستید و تجربه دارید،راهنمایی میخوام،خواهش میکنم به من بگیید که چطور از پس این غم و دلتنگیهاتون برمیایید؟
دلنیا جون فعلا هیچکس دفعه آخر بعد ازعیدبود جواب سنوی بعد از سقطم رو بردم نشون همین خانم دکتر صباغ دادم که این راهنمایی رو بهم کرد. منم رفتم پیش دکتر شرکت. حالا نمیدونم پیش کی برم بعدش. دکتر رقایی دکتر خواهر شوهر من بوده. خواهر شوهرم میگه نوبت دهیش راحته تقریبا. تلفنی نوبت میده ولی خییییییلی بداخلاقه دوتا سوال ازش بپرسی میخواد بزنتت.خخخ
سلام نارگیل جون. متاسفم گلم اینجا هممون همدردیم و دل شکسته از دست زمونه و آدماش. غم هممون یه جوره. ایشالا به زودی دل هممون شاد بشه با به دنیا آوردن یه نی نی خوشمل و سالم . شما علت سقطات چیه؟ آزمایش چیری دادی؟
من که با گریه تو تنهاییو درد و دل با خدا آروم میشم. واقعاچقدر لذت بخشه واسه خدایی که همه چیزمادستشه درد و دل کنیم و واسش گریه کنیم. واقعا آرومت میکنه . دلنیا دکتر رقایی کارش بیسته. ولی به خواهر شوهر من گفته بود تو دیگه رحمت به درد نمیخوره داغونه و عقیم شدی. ولی الان 7ماهشه یه پسر حاملست.. یعنی همه چی دسته خداست. این جیزا وسیلست واسه دویدن ما. تا خدا نخواد از دست هیچکس کاری برنمیاد