2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
یاسین جوون چند تا سقط داشی عزیز فکر کنم کلا الهام نصیری با آسپرین مشکل داره منم بارداری آخرم پیش اون میرفتم...به منم گفت استفاده نکنم...آخه من هپارین تزریق میکردم دکتر خدا پناه و فرشته رسولی جواهری نوشته بودن ولی بعدا که رفتم پیش نصیری گفت نخووووررر. نمیدونم چرا؟؟
من دوتا، شهنا با هپارین بازم سقط داشتی؟؟؟ وای خدایا دیگ اصلا امیدی ندارم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رسولی ک هیچی من قبلا ب اون رفتم ولی عوضش کردم باز نصیری بررسی کرد اما رسول هیچی
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام دوستای خوبم. ببخشید من چند روزه نت نداشتم الی جان بله من اصفهانم دلنیا جون آزمایشا رو دادم جوابش سی ام میاد ولی من 29 میخوام برم مسافرت ایشالا 5. 6 که اومدم میرم میگیرم و بعدش برم پیش خانم دکتر شرکت.. دلنیا شما رفتی پیش خانم دکتر؟ چی بهت گفت؟ شما جواب آپکات انگار منفی بود؟ نمیدونی درمانش چطوریه لنفوسیت تراپی میکنه یا درمان دارویی میده/؟ واای چقدر سوال پرسیدم
بابت اون دوستمون که باردار شده خیلی خیلی تبریک میگم ایشالا این دفعه نتیجه سختی هاتو ببینی گلم برا ماها هم دعا کن.. این روزا خیلی دلشکستم. با هیچ چیزی خوشحال نمیشم خواهر شوهرم و جاریم باردارن اونا رو که میبینم تموم غمامو خاطرات بد سقطم زنده میشن تازه فیس و افاده هاشون که به کنار خیلی تو شرایط روحی بدی هستم چقدر خوبه اینجا همه همدردیم تورو خدا بیاین برا هم دعا کنیم شاید خدا دعاهای ما در حق همدیگه رو مستجاب کنه..
پریسان من رفتم 15 نفری از شاگردهاشون داخل اتاق بودن. شما هم رفتی انقدر شلوغ بود؟ برای من یک سری ازمایش نوشتن.پریسان شما 22 دادید گفتن 30 ام اماده میشه؟من احتمالا 29 برم ازمایش ها رو بدم اگه این طور باشه هفته بعدش نمی تونم برم پیش خانم دکتر
بله دلنیا جون این کارآموزا همیشه هستن آره 8 روزه جوابا میاد اشکال نداره یه هفته دیر تر برو . فقط سی دی مارکر ها رو اضافه کردن به آزمایشات؟ نگفتن چرا داری این آزمایشات رو میدی؟ مررررسی گلناز جون
دلنیا شما گفتی پیش دکتر عطاالله قهیری رفتی؟؟ دکتر خوبی بود؟؟ میخوام یه دکتر زنان خوب برا خودم انتخاب کنم که تخصص سقط داشته باشه. نمیدونم کی. دکتر عراقی و موحدی رو معرفی کردن که سرشون خیییلی شلوغه به مریض گوش نمیدن.
بچه ها چند روز پیش که رفتم عیادت یکی از قامیلامون که تازه زایمان کرده بود،منم گفتم خودتو ناراحت نکن ایشالله هرچه زودتر جای بخیه هات خوب میشن،آخه سزارین کرده بود ،بعدش خاهرشوهرش برگشته بمن میگه آخی الان تو داری تودلت میگی کاش منم بچه داشتم عیبی نداشت اگه میمردمم هیچی نمیشد. بچه ها من اصلا جوابشو ندادم اما خیلی دلم شکست
الله الله کنی به الله میرسی!
پریسان من به خانم دکتر گفتم که سابقه سقط در اقوام درجه یک داشتیم، خداروشکر ایشون خیلی خوب برخورد کردن و اصلا تعجب نکردن یا اعتراض نکردن، یک سری فاکتورها رو با اینکه قبلا انجام داده بودم خواستن که مجدد تکرار کنم و سی دی مارکرها رو هم خودشون برام نوشتن که من خیلی خوشحال شدم چون واقعا دوست داشتم بررسی بشم ولی چون سقط نداشتم می ترسیدم برام ننویسند، ولی گفتن نوین انجام بده، شما هم گفتید نوین 3 شنبه ها انجام میده که احتمالا من 3 شنبه برم، برام فولیک 5، اسپرین تجویز کردن، پردنیزولون رو گفتن ترجیح میدن اول جواب سی دی مارکرها بیاد بعد تصمیم بگیرن ولی من به خاطر اپکا حتما اصرار میکنم اگه امکانش هست برام تجویز کنند، لووتریکسین هم 2 ماه هست میخورم یک سری ازمایش تکمیلی برای کم کاری تیرویید هاشیماتو برام نوشتن که در صورتی که تایید بشه گفتن باید دوز لووتریکسین رو احتمالا تغییر بدن.