2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8332 بازدید | 234 پست
خوب ادم ساده از زنش کتک میخوره...مگه اینکه زنش مادر فولاد زره باشه...مگه اینکه مرداز کتک زنش لذت ببر ...

نمیدونم خل شدم بیچاره شدم بعدش میاد با بوسه و گریه کردن ابراز پشیمونی میکنه یا شاید بهتره بگم خرم میکنه

خوب ادم ساده از زنش کتک میخوره...مگه اینکه زنش مادر فولاد زره باشه...مگه اینکه مرداز کتک زنش لذت ببر ...

این بنده خدا یا الکی میگه یا از ایناییه که آبروهاشو ور میداره 

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من  لعنتی دوسش دارم میفهمی بعدشم ی مثله هست  طرف ما  (له همو هوره باران ناباره) ...

اااااااااااااااااااااااااای جان

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
دقيقا چون همه چيزايى كه گفتى غير عاديه ولى اگه واقعا شرايط زندگيت اينه  برو مشاوره مشكلتون جور ...

اون ن ولی خودم میرفتم الانم میرم مشکل دارم البته من پرخاشگرم دیاز پام مصرف میکنم

طلاق ک نمیدم نمیتونم یعنی دلم نمیاد  

عزیزمی .بیا من نفرینش میکنم الهی دستش بشکنه .الهی دستش قلم شه . زیر ماشین بره. ‌‌‌‌‌‌‌جز جیگیر بزنه  .الهی آهت دامنشو بگیره .بازم بگم گلم قربونت برم من که همجات کبوده😅😅😅😅🤣🤣🤣

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه