2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8332 بازدید | 234 پست
ن اینکه از درد کتک گریه کنم ن تنها راهی ک دارم طلاق دادنشه  چیکار کنم بعدش

داداشم  همسن شماست ولی گریه چارش نیست مرد  باید ابهت داشته باشه این دیگه چه زندگی ایه اخه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم ...

واااایییی چرا تو اینجوریییی مگه مرد نیستی یا الکی میگی چطور اون زورش ب تو میچربه؟؟؟

ن کلا من ادم شیطونی هستم از ساده هم نیستم خیلی هم زبون درازم ولی به هم ربط ندارن

خوب ادم ساده از زنش کتک میخوره...مگه اینکه زنش مادر فولاد زره باشه...مگه اینکه مرداز کتک زنش لذت ببره...مگه اینکه معلول باشه...شما الان کدوم حالتی...

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
بیا منو بگیر قول میدم دیر به دیر بزنمت

من  لعنتی دوسش دارم میفهمی بعدشم ی مثله هست  طرف ما  (له همو هوره باران ناباره)از همه ابرا بارون نمی باره شاید من واسه تو بد بشم

۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم ...

😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂رسما همه اینا رو گذاشتی سر کار .داداش .خواهر سیاه نکن ما خودمون زغال فروشیم.

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه