2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8302 بازدید | 234 پست
۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم ...

حاجی خدا شفات بده...مشخصه ملتو سرکار گذاشتی😂😂

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شاید خوب بشه  سر اینم کتم خوردم میگت تو نمی خوای از من بچه دار بشی ب فکر کسی دیگه هستی

آی خانوما رو سر کارگذاشتیا  

خودتو هم به سادگی زدی هم مظلومیت  

هدف بی هدفت چیه خدا میدونه🤔

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
ن اینکه از درد کتک گریه کنم ن تنها راهی ک دارم طلاق دادنشه  چیکار کنم بعدش

وای نگو توروخدا خیلی دلم برات میسوزه😢

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊

اگه متولد ۷۸هستین چجور میگه بزودی ۲۲ ساله میشم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خدا کنه ی همچین چیزی سرت بیاد

چه بیشعوری چرا نفرین میکنی؟😑خو بخاطر همین خاله زنک بازیاته که میزندت...بعدشم تو بزرگتر نداری؟؟؟نمیتوتی جلوش رو بگیری نزندت؟؟الان اومدی نی نی سایت برات چکار کنه؟؟؟برو مشاور 

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒