2777
2789
چند هفته ته؟؟؟

۱۷  هفته ۵ روز 

ا۷ هفته اروژانسی رفتم برای طول سرویکسم  انومالی هم داشتم   پولشو دادم ششصدو پنجاه دادم همه رو انجام بدن بعداز انجام دادن جفتشو گفت دخترن ولی انومالی رو انجام نداد گفت زوده  و نصف پولمو برگردونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷  هفته ۵ روز   ا۷ هفته اروژانسی رفتم برای طول سرویکسم  انومالی هم داشتم   ...

کجا؟؟؟

مال من تا ۲۲هفته گفتن دختر اخرسر ک اون اتفاق افتاد و سقط شدن یکیش پسر بود

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
ان شالله دوباره حامله شی دوقلو

مرسی عزیزم ولیی دوقلویی خیلی سخته سرکلاژی؟؟با دارو شد؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
مرسی عزیزم ولیی دوقلویی خیلی سخته سرکلاژی؟؟با دارو شد؟

خیلیییی سخته 

مشکل حاملگی نداشتم  فقط  دکترم خواست زود حامله شم یه قرص لتروزون داد ۵شب خوردم بلافاصله باردار شدم دوقلو شد

خیلیییی سخته  مشکل حاملگی نداشتم  فقط  دکترم خواست زود حامله شم یه قرص لتروزون داد ۵ ...

منم همینطور کلومیفن خوردم ی دوره

مگه لتروزل هم دوقلویی داره؟؟😓😓😓

رشت

صبرکن فعلا چیزی نخر تا هفته های بالا تو دوقلویی خیلی اشتباه پیش میاد یکیشم خودم.تازه پیش بهترین سونوی تهران رفتم دکتر شاکری خدا لعنتش کنه

صبرکن فعلا چیزی نخر تا هفته های بالا تو دوقلویی خیلی اشتباه پیش میاد یکیشم خودم.تازه پیش بهترین سونو ...

نه حالا با این وضعیت کرونا بیرون نمیرم تا اخر فروردین برم سونو