2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 76 پست
من رفتم از صفحه شما ریپلای نکن نیام من باردارم وتپش قلب دارم باخوندن پستات اذیت شدم واقعا لطفا د ...

قصد رنجاندن شما نبود بانو🌹

خواندن دیدگاههای متفاوت سالها قبل من رو هم خیلی متلاطم می کرد، مخصوصا که اهل نوشتن بودم و اهالی ادبیات دستی در نقد نویسی و به چالش کشیدن دارن، کم کم فهمیدم واکنش نشان دادن نشانه آستانه تحمل پایینم هست، هنوزم گاهی از دیدگاه مخالف گر می گیرم و حتی ناراحت میشم، اما کم کم یاد گرفتم آشنایی با نوع نگاه و طرز فکر دیگران زیادم سخت نیست چون جامعه از افراد با دیدگاههای مختلف تشکیل شده که با توجه به نوع نگاهشان دارند روش زندگی رو انتخاب می کنند...

.

برای شما دوست گرامی آرزوی دوران بارداری در آرامش و وضع حمل آسان و سلامتی کامل رو آرزو می‌کنم.... خانه ماندن همه امون رو خسته کرده... شما که شرایط شیرین و ویژه بارداری رو هم تجربه می کنی، جای خود داری

شادکام و سلامت باشی 💖💖💖🌹

قصد رنجاندن شما نبود بانو🌹 خواندن دیدگاههای متفاوت سالها قبل من رو هم خیلی متلاطم می کرد، مخصوصا ک ...

حاج آقا غلط کرد آمارداد هوسبازیشونو توجیه کنن.باید شرایط ازدواج برای پسر ها فراهم کنن تا همه بتونن ازدواج کنن.خودمن ۶ساله ازدواج کردم و دارم خرج زندگی رو میدم شوهرم دانشجوه.اگر همه ی دخترها با پسرانی با شرایط نامناسبترازدواج میکردن دیگه مجرد نمی موندن ولی دنبال لقمه چرب وچیلی اند. من حتی یه حلقه طلا هم نخریدم.بااینکه حودم استاد دانشگاهم ودرآمدم بدنیست.ولی همش خرج خونه شده ماشین خریدم خونه خریدم.حالا بیام دلم بسوزه برای دخترای مجرد پرتوقع؟ صدسال.برن برای خودشون زندگیهاشونو بسازن .ممکنه بگی اصلا خواستگارندارن هرگز باورنمی کنم همه حواستگار دارن ولی شرایط بعضیا پایین تره.در ضمن یک دخترنباید اونقدر به دردنخورباشه که هیچکی نخوادباهاش ازدواج کنه بالاخره باید جذاببتهای خودشک بالاببره چه از لحاظ ظاهری چه اقتصادی چه توانمندیها.اونوقت اگر کسی سراغشو نگرفت بیاد تبلیغ چندهمسری کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از لحاظ دین هم به این قضیه نگاه کنی خدا تو سوره بقره فرموده همسر یکی بهتر است وچند همسری درصورت فرق نذاشتن که هیچکس اینجوری نیس من یکی میخواستم صدسال سیاه ازدواج نکنم تا زن دوم کسی نشم یا باکسی ازدواج کنم که ندونه خدایکی یاریکی😤

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
حاج آقا غلط کرد آمارداد هوسبازیشونو توجیه کنن.باید شرایط ازدواج برای پسر ها فراهم کنن تا همه بتونن ا ...

دوست خوبم

باور کن شکست تووی زندگی در قشر زنانی چون شما بیشتر از تمام قشرهای جامعه زنان قلبم رو به درد میاره،... تفکر من و شما زیاد از هم دور نیست.... منم یه جنس زنم.... جنس رنج‌ها و ترس‌ها رو می‌فهمم

دوست داشتی اینو بخوون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3896488/متاهلی-و-در-آمد?page=1

حاج آقا غلط کرد آمارداد هوسبازیشونو توجیه کنن.باید شرایط ازدواج برای پسر ها فراهم کنن تا همه بتونن ا ...

می دونی از نگاه من این همه مسئولیت به جون خریدن یه زن واسه ساختن یه زندگی، از خودگذشتگی نیست، به نوعی خودکشی تدریجی هست... این زن کجا و زنی که دردش سبک مانیکور کردن ناخونش هست کجا؟.... توقعات یک بحث هست و طوقی که برای ازدواج به گردن زنی می افته که مردش به راحتی می توونه دنبال ساعتی، موقت و الی ماشاالله روابط بره، درد کمی نیست....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3898721/توقعات-عجیب-پسرا-برای-ازدواج?page=1

من از خدا می خوام و از صمیم قلبم آرزو می کنم، خوشبخت بمانی چون زنانی چون شما ازدواج رو تا حدی با مهر و عاطفه ای هم که به پاش ریختن، خریدن... یا بهتر بگم بهترین امکان رو فراهم کردن و به نوعی با از خودگذشتگی خودشون رو به این سبک زندگی فروختن.... 

ب ما چه ک زنا بی شوعر موندن لطفا لطفا کثافت کاریو عادی جلوه نده مردایی هم هستن ک پول شروع ی زندگی ...

کثافت کاری  و نتیجه به من چه گفتن یعنی این عزیزم، فکر دخترت، خواهرت، عزیزترین نزدیکانت به این سرنوشت دچار بشن

https://aftabnews.ir/fa/news/374016/۱۰-هزار-تن-فروش-در-تهران-از-متأهل-تا-کارمندارتباط-جنسی-برای-عبور-از-بوروکراسی-اداری

کثافت کاری  و نتیجه به من چه گفتن یعنی این عزیزم، فکر دخترت، خواهرت، عزیزترین نزدیکانت به این س ...

استارتر شما چرا در مورد هر چیزی نتیجه گیری کلی میکنین؟تاپیکاتون رو خوندم,مثلا وقتی زن شاغله احساس خطر کردین برای همه ی زنان شاغل ک مرد بهش ظلم خواهد کرد,وقتی ی عده تن فروشی کردن,احساس خطر در مورد همه دختران,

جامعه هدف چند همسری هم مشخص و محدود,برای مردان و دختران و زنان مشخص

لطفا کلی گویی نکنید

ب ما چه ک زنا بی شوعر موندن لطفا لطفا کثافت کاریو عادی جلوه نده مردایی هم هستن ک پول شروع ی زندگی ...

بخوون نیکا جان خبرنامه ها و مقالات مرتبط با این موضوعات رو ببین شصت درصد مشتریان اینها مردان متاهلن.... تعریفت از چند شوهری چیه؟ چیزی به غیر از قلک دیدن و.... 

خدا نیاره برای هیچ زنی این سرنوشت رو.... هر زنی حقش هست در آرامش و احترام مادر و همسر باشه و از اعتبار عرفی و اجتماعی بهره مند بشه.... 

اها اونوقت زنی ک شوهرش هوو اورده سرش تو ارامشه؟؟؟؟؟؟! اون زنی ک تن فروشی میکنه تنوع طلبه و میخواد ب ...

اینم بخوان نیکا جان

خیلی زن ها تووی تاپیک ها می نویسند خبردارن، به روی خودشون نمیارن و فقط به فکر این هستن که برای خودشون مشکلی پیش نیاد....

گناه این بچه ها چیه که باهاشون یکی از مردای همین جامعه هست ولی حاضر نشده به بچه ای که باعث تولدش شده حتی یه شناسنامه بده؟

https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/2992126/

اگه از لحاظ دین هم به این قضیه نگاه کنی خدا تو سوره بقره فرموده همسر یکی بهتر است وچند همسری درصورت ...

کاش همه مثل شما بودن 

ولی واقعیت جامعه چیز دیگه نشون میده

ماها میگیم ی زن برا ی مرد .بعد همجنس های خودمون میان آویزان شوهرهامون میشن.

یادمه ی بار تلوزیون نشون میداد تو ی کشور اروپائی دختران و خانمهای  مجرد راهپیمایی میکردن که ما همسر می خوایم

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اها اونوقت زنی ک شوهرش هوو اورده سرش تو ارامشه؟؟؟؟؟؟! اون زنی ک تن فروشی میکنه تنوع طلبه و میخواد ب ...

خدا برای هیچ زنی زندگی اینطوری رقم نزنه... 

هر زنی حق داره مادر باشه... همسر باشه و مورد تایید عرف و اجتماع قرار بگیره....‌ 

😔🙏🌹

چرا جو میدے وسط کرونا تبلیغ چن ھمسرے میذارے کہ چے مثلن بذاریم شوھرامون ھو بیارن سرمون با دخترایے کہ مشکل خاص داشتن و سن ازدواجشون گذشتہ کارے ندارم ولے اونایے کہ سخت گیرے کردن بیخود مےکنن الان دنبال شوھر باشن انتظاراتشونو مےیاوردن پایین تر شوھر مےکردن 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار