شایمین۶۳ مدیر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1366 عنوان کیا از ازدواجشون راضی نیستن | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 37 پست من خدارو شکر میکنم نمیخوام ناشکری کنم ولی خب اونجوری ک تو مجردی میخواستم اصلن نیس بیشتر هم بخاطر اینه ک حسی ب شوهرم ندارم.دلم تنگ نمیشه براش دوستم ندارم زیاد پیشم باشه.البته اوایل خیلی بدتر بودم ولی الان بهتر شدم .ینی ممکنه هنوزم بگذره بهش عادت کنم.الان پنج ماهه عقدم 1398/12/16 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joonamii عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1181 جدی؟ خدا کنه ک همینجوری ک میگی باشه.ادم خسیس و بد دل و بد دهن خیلی بده . اره شوش و ی من خیلی خوب بود بعد عروسی هزار برابر بهترم شده انشالله شوش و ی توهم بعد عروسی با دوست داشتن توبهترم میشه
شایمین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1366 اره صد در صد تاثیر می ذاره حرف خودت رو خودت خیلی بیشتر تاثیر می ذاره اول وابستش میشی بعد دوست داشتن ... انشالله😍من الان تو عقدم خیلی وابسته ی مامانمم وقتی با خودم فک میکنم ک عروسیمو بگیرن برم خونه خودم اونجا چکار کنم؟ میتونم کنار بیام؟
joonamii عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1181 انشالله😍من الان تو عقدم خیلی وابسته ی مامانمم وقتی با خودم فک میکنم ک عروسیمو بگیرن برم خونه خودم ا ... منم مثل تو بودم حتی ب همسرم گفته بودم صبح ساعت۷ ک میدی سر کار منو ببر پیش مامانم😂😂ولی بعد عروسی بهتر شدم و هرچندروز شام میدم خونشان بیشتر باشوشوام و باشوشو بیشتر بهم خوش میگذره😂البته مامانم سر میزنم و میبینمش
شایمین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1366 منم مثل تو بودم حتی ب همسرم گفته بودم صبح ساعت۷ ک میدی سر کار منو ببر پیش مامانم😂😂ولی بعد عروسی به ... ای جاااان خدا نگهداره مادرتو واست😘😘ممنون از انرژی دادنت
joonamii عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1181 ای جاااان خدا نگهداره مادرتو واست😘😘ممنون از انرژی دادنت قربونت برم انشالله مشکلت حل میشه عزیزم💙💙💙🌷🌷
شایمین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1366 قربونت برم انشالله مشکلت حل میشه عزیزم💙💙💙🌷🌷 فدااااتشم انشالله مشکل همه حل بشه و خودتم خوشبخت تر از همیشه به زندگیت ادامه بدی💚💚💚
joonamii عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1181 فدااااتشم انشالله مشکل همه حل بشه و خودتم خوشبخت تر از همیشه به زندگیت ادامه بدی💚💚💚 مرسی قربونت برم من💙🌹🌹🌹🌹🌹❤
لیلیرز عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 373 چرا؟سر چی؟سعی کن خودتو آروم کنی تو عصبانیت شوهرت بگو مگو باهاش نکن ساکت باش وقتی آروم شد با آرامش از ... فایده نداره یه اخلاقای بدی داره که نمیزاره کنار همیشه هم سر همین دعوامون میشه ، کسی که خودش نخواد زندگیش درست بشه فایده نداره