2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشون راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای☹☹☹☹سعی کن علاقه ایجادشه همش اخلاق های خوبش و جلوچشمات بیار سعی کن همش باهاش خوش بگذرونی سعی ک ...

همه همینو میگن.بخدا خودمم دارم سعی میکنم باهاش خوب باشم محبت کنم حالا هر چند ظاهری ولی خب نسبت به اوایل خیلی بهتر شدم.اوایل همش گریه میکردم میگفتم نمیخوام طلاق میخوام هر وقت میرفتم بیرون دعوامون میشد منو میاورد خونمون.

نمیدونم والا.رو حساب اینکه مامانمو خوشحال کنم.انقد ک‌گفتن خوبه خوبه دهنم بسته شد 

خوب همخونه خوبي هست؟

دوست خوبي؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوب همخونه خوبي هست؟ دوست خوبي؟

میدونی زیاد بهم وابستس بهم محبت میکنه هر وقت میریم بیرون کلی چیز برام میخره حالا یا خوردنی یا پول بیشتر میده این اخلاقاش خیلی خوبه خسیس نیس بد دهن نیس دست بزن نداره.البته الان عقدیم شاید بعدن فرق کنه

همه همینو میگن.بخدا خودمم دارم سعی میکنم باهاش خوب باشم محبت کنم حالا هر چند ظاهری ولی خب نسبت به او ...

ببین عزیزم خودت زندگی خودتو شیرین کن  فکر کن ک خیلی دوستش داری اصلا این حرفو ب زبونتم نیار ک دوستش نداری هی بهش بگو عشقم ب خودت باریده ک دوستش داری اینجوری عادت ب دوست داشتن پیدا میکنی و بعدش دوست داشتن ب وجود میاد.....انقدر خوش میگذره ب ادم ک با آدمی ک دوستش داره حتی ی دور دور ساده بده ....یبار باهاش برو بیرون و هی تو دلت بگو ک خیلی دوستش داری خیلی ب زبون بیار ک دوستش داری اینجوری خیلی بهت خوش میگذره

میدونی زیاد بهم وابستس بهم محبت میکنه هر وقت میریم بیرون کلی چیز برام میخره حالا یا خوردنی یا پول بی ...

شوش و ی منم عقد اینجوری بود بعد عروسی بهترم شده صد در صد وای توهم بهتر از اینی ک هست میشه

ببین عزیزم خودت زندگی خودتو شیرین کن  فکر کن ک خیلی دوستش داری اصلا این حرفو ب زبونتم نیار ک دو ...

ممنون عزیزم.خیلیا اینا رو گفتن.واقعن همینجور میشه؟ ینی تلقبن کردن تاثیر میزاره به حسم؟ خیلی دوس دارم حسم برگرده میخوام دوسش داشته باشم 

میدونی زیاد بهم وابستس بهم محبت میکنه هر وقت میریم بیرون کلی چیز برام میخره حالا یا خوردنی یا پول بی ...

نه 

اين فكرو نكن

بهش محبت كن

ميگن بايد دنيا عشق بدوي! عشق دنبال هيچ كس نمي دوه

اگه ادم بدي نيست

سعي خودتو بكن 

اگه خيلي بي توجهي كني ي روز ميرسه كه باز تو اونو ميخواي دوسش داري

ولي اون ازت سرد شده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه  اين فكرو نكن بهش محبت كن ميگن بايد دنيا عشق بدوي! عشق دنبال هيچ كس نمي دوه اگه ادم بدي ...

آره دقیقا قبول دارم حرفتو.خودم باید سعی کنم ک بتونم بپذیرم این مرد و واسه زندگی.

ممنون عزیزم.خیلیا اینا رو گفتن.واقعن همینجور میشه؟ ینی تلقبن کردن تاثیر میزاره به حسم؟ خیلی دوس دارم ...

اره صد در صد تاثیر می ذاره حرف خودت رو خودت خیلی بیشتر تاثیر می ذاره اول وابستش میشی بعد دوست داشتن ب وجودمیاد