2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید 😢😩

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 60 پست

و م شر حاسد اذا حسد

چهار قل زیا بخون.آیت الکرسی

حرز بنداز برای بچه ات و توکل کن .

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
من نمی‌خوام قضاوت کنم ولی اگه یکی واقعا اینقدر خبیث باشه که برای نوزاد دعا بگیره خدا خودش جوابشو بده ...

داداش من نوزاد بوده 

یه زن ک بچه هاش همه از نظر عقلی کم داشتن 

اومده سراغ داداشم مامانم کم تجربه بوده

اینارو بعدا متوجه میشه ..

میگه زنه هم انگار تازه زایمان کرده بوده

مامانم رو میفرسته دنبال چیزی

بعدمامانم تا برمیگرده میبینه زنه خیمه زده با چادرش رو داداشم😐

داداش من الان ۳۲ سالشه و حواس پرته😢

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم نگران نباش.ولی ب نظر من کسی ک بخاد  مو واسه دعا اینا ببره انقد تابلو مو رو قیچی نمیکنه از پشت سرش جایی ک کمتر معلوم بشه قیچی میکنه بعدشم چرا نمیگی بهش بگو موهاشو تو قیچی زدی؟اتفاقی افتاد ادامسی چیزی چسبید؟الکی

تو همون نشانه حول حالنا الی احسن حال خدایی پسرم💋
از نزدیک عکس بده  اینجور مشخص نیس اخه گاهی بچه ها موهاشون این شکلی میشه قیچی شده باشه کاملا ...

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچتو بردار برو خونه خودتون .به مامانت بگو تند تند خودش بیاد سر بزنه

مشکلم اینه مامانم نمیتونه. مادر شوهرم هم‌دوست ندارم بمونه پیشم وسواس داره اذیت میشم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیرم نگران نباش.ولی ب نظر من کسی ک بخاد  مو واسه دعا اینا ببره انقد تابلو مو رو قیچی نمیکنه از ...

چه میدونم والا گیج شدم 

داداش من نوزاد بوده  یه زن ک بچه هاش همه از نظر عقلی کم داشتن  اومده سراغ داداشم مامانم ...

آدم افسوس میخوره وقتی میبینن یه آدم چطور دلش میاد با بچه همچین کاری کنه.خدا خودش همه رو از سر این آدما حفظ کنه

خدایا شکر
داداش من نوزاد بوده  یه زن ک بچه هاش همه از نظر عقلی کم داشتن  اومده سراغ داداشم مامانم ...

من خیلی نگران بچم هستم خیلی حسودی میکنه بهش 

این چند روز بجز زنداداشت کسی دیگه ای نیومده خونتون؟

کسی اومده خودم نشسته بودم تا وقتی رفته این میاد هی میگه برید کارتون بکنید من پیش بچه هستم من به زور تا دسشویی میرم سریع میام