بچه ها تاپیک قبلم گفتم دخترم یه قسمت موهاش نیست طرف دیگش هست اونطرف پیشونیش .مامانم گفت انگار قیچی شده. آخه ریشه مو هست .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم تو زندگی من این چیزا بوده تاثیرش دیدم خودمم اعتقادی نداشتم
چون بهش فک میکنی.الان تو زندگی هر کسی ببینی کلی مشکل داره.من خودم انقد بد بیاری اوردم اما اصلا ذهنم به این چیزا نرفت.کلی مشکلات که بعضیا میگفتن چشم یا دعاه.اگه اونجوری فک کنیم باید به همه چی شک کنیم میریم خونه یکی ممکنه تووغذامون چیزی ربخته باشه کسی بیاد خونمون ممکنه دعا بذاره.بیخیال این حدفا
چون بهش فک میکنی.الان تو زندگی هر کسی ببینی کلی مشکل داره.من خودم انقد بد بیاری اوردم اما اصلا ذهنم ...
من این فکرا نکردم ولی تو خونم پیدا کردم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من نمیخوام قضاوت کنم ولی اگه یکی واقعا اینقدر خبیث باشه که برای نوزاد دعا بگیره خدا خودش جوابشو بده ...
دلم نمیخواد نزدیک بچم بیاد از بس توجه داره بهش .نمیدونم چیکار کنم