2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید 😢😩

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 60 پست
عزیزم تو زندگی من این چیزا بوده تاثیرش دیدم خودمم اعتقادی نداشتم 

چون بهش فک میکنی.الان تو زندگی هر کسی ببینی کلی مشکل داره.من خودم انقد بد بیاری اوردم اما اصلا ذهنم به این چیزا نرفت.کلی مشکلات که بعضیا میگفتن چشم یا دعاه.اگه اونجوری فک کنیم باید به همه چی شک کنیم میریم خونه یکی ممکنه تووغذامون چیزی ربخته باشه کسی بیاد خونمون ممکنه دعا بذاره.بیخیال این حدفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بهش فک میکنی.الان تو زندگی هر کسی ببینی کلی مشکل داره.من خودم انقد بد بیاری اوردم اما اصلا ذهنم ...

من این فکرا نکردم ولی تو خونم پیدا کردم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
کا کار خودشه    

دیدی عکس 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من نمی‌خوام قضاوت کنم ولی اگه یکی واقعا اینقدر خبیث باشه که برای نوزاد دعا بگیره خدا خودش جوابشو بده ...

دلم نمیخواد نزدیک بچم بیاد از بس توجه داره بهش .نمیدونم چیکار کنم 

دلم نمیخواد نزدیک بچم بیاد از بس توجه داره بهش .نمیدونم چیکار کنم 

برو خونت

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍